Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

COVID 19. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

"Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές " είναι ο τίτλος γνωστής ταινίας θέμα της οποίας είναι το έγκλημα. (εδώ)  Οι εγκληματικές ενέργειες έχουν κίνητρο.
 Συνήθως θίγονται κάποιων τα συμφέροντα. Όταν τα συμφέροντα είναι πολλά, συγκροτούνται ομάδες κατά το περιεχόμενο  του άρθρου 187 πκ και τα μέλη λειτουργούν οργανωμένα.(εδώ)
 Η δε οργάνωση μπορεί να περιλαμβάνει και την κατάληψη δομών εξουσίας ώστε να ελέγχονται οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι ενός τόπου (πχ παραλίες ). και προκύπτουν ενδιαφέροντες διάλογοι. (εδώ).
 Δεν είναι τυχαία η φράση δημοτικού συμβούλου σε δημόσιο απολογισμό στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 όπου αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής είπε "αυτά γίνονται στις συμμορίες και όχι στις δημαρχίες"  (εδώ). 
Σε κάθε περίπτωση, η οργάνωση έχει δομή και έχει βάθος δεκαετιών. πχ νερό και υποθαλάσσιος αγωγός. Σε κάθε περίπτωση η δημόσια υγεία δεν λαμβάνεται υπόψη. (εδώ).
Όπου υπάρχει κάλυψη και ανοχή  οι εγκληματικές ενέργειες μπροστά στην κάμερα καλά κρατούν  (εδώ)  και εδώ.

Όταν κάποιος γίνεται στόχος (εδώ).
Και επειδή όπως είπαμε "ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές" υπάρχει προειδοποίηση.
Πριν το χτύπημα της 26 Αυγούστου 2019 υπήρξε απειλή στις 22 Φεβρουαρίου 2019 (κατατέθηκε σχετικό έγγραφο στον δήμο).
Του χτυπήματος  της  2 Νοεμβρίου 2018 εντός δημοτικού καταστήματος είχαν προηγηθεί προειδοποιήσεις.
Η ανάρτησή μας της 19 Αυγούστου 2020 με τίτλο "COVID 19 ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ" περιλαμβάνει απειλητικό σχόλιο εναντίον μας. Το εκλαμβάνουμε ως προειδοποιητικό μήνυμα επικείμενης επίθεσης εναντίον μας. (εδώ).
Προφανώς θίχτηκαν συμφέροντα της προαναφερόμενης ομάδας η οποία ελέγχει την δημοτική αρχή.
Η υγεία των πολιτών δεν έχει καμία σημασία. Το γεγονός ότι μπορεί να κυκλοφορεί κρούσμα ελεύθερα και να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στα επιχειρηματικά συμφέροντα των μελών που απολαμβάνουν οφέλη και πολιτική προστασία.
Τέλος, να τονίσουμε ότι τις εγκληματικές επιθέσεις εναντίον μας δεν καταδίκασε καμία δημοτική παράταξη και κανένας δημοτικός σύμβουλος.
Τα όποια συμπεράσματα δικά σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε τοσο σοβαρη αναρτηση το οτι δεν υπαρχουν σχολια ειναι περιεργο.. μαλλον καποιοι λαλλιστατοι τωρα κρυβονται πισω απο τη σιωπη τουε.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν έχουν επιχειρήματα, καταφεύγουν στην λύση της βίας.
Ας καταδικάσουν την βία από όπου και εάν προέρχεται.
Τολμούν;