Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε τον δήμαρχο Αίγινας να λέει ότι "δεν πήγε αυτόφωρο" και αυτά που γράφτηκαν (προφανώς φωτογράφιζε την σχετική ανάρτησή μας) είναι ανυπόστατα. Επειδή κρίνεται η αξιοπιστία μας θα ρίξουμε μια ακόμα ματιά στο θέμα. Το πρωί της 21 Μαρτίου 2017 είδαμε τον δήμαρχο με υπαλλήλους του δήμου μπροστά από την πέργκολα έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΤΟΓΙΑ,. Λίγο αργότερα έφθασαν άνδρες του ΑΤ Αίγινας. Αργότερα είδαμε τον δήμαρχο και υπαλλήλους του δήμου στο κατάστημα του ΑΤ Αίγινας. Πέσαμε στην διαδικασία λήψεως αποτυπωμάτων. Ρωτήσαμε άνδρες του ΑΤ και μάθαμε ότι οι συλληφθέντες ήταν έξη. Ο επιχειρηματίας, ο δήμαρχος και τέσσερις υπάλληλοι του δήμου. Στις 9 το βράδυ αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο εισαγγελέας τους άφησε.
 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων κατά του δημάρχου Αίγινας και κατά παντός ετέρου υπευθύνου - υπαιτίου.από τον επιχειρηματία Γ. Σ. επειδή "συνεργεία του δήμου και με την εντολή, παρότρυνση και την παραγγελία του νυν μηνυομένου Δημάρχου Αιγίνης, επιχειρούν  παρανόμως να καθαιρέσουν τις πέργκολες" πράξη που "συνιστά προφανή παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας  ποινικά αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται από τον ποινικό κώδικα". Επιπλέον για  εργασίες κατεδάφισης "απαιτείται έγγραφος άδεια της αρμόδιας υπηρεσίας" (Άρθρο 52 παρ 2&3 του ΠΔ της 17/7-16/8/1923περί σχεδίων πόλεων, κωμών και συνοικισμών του κράτους). Και επειδή τα "καταγγελλόμενα αδικήματα ευρίσκονται εν τω πράττεσθαι, ως εκ τούτου ισχύει η αυτόφωρη ποινική διαδικασία που σημαίνει ότι πρέπει ο μηνυόμενος και άπαντες οι υπό τις οδηγίες και εντολές αυτού ενεργούντες να συλληφθούν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές ώστε να εφαρμοστεί κατ αυτών η προβλεπόμενη αυτόφωρη ποινική διαδικασία".

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίγινα είναι το νησί που έναν παραμάγειρα τον έβγαλε 2 φορές Δήμαρχο και ετοιμάζεται και για τρίτη..

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία είναι ενώ δεν μπορείς να γίνεις μάγειρας να γίνεσαι Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως για άλλη μια φορά βγάζω στο Μητσο το καπέλο. Και εξηγούμαι: Οι δέκα απο τους δεκαέξι συμβούλους του απο το πρωι μέχρι το βραδυ τον βρίζουν στα καφενεία κυρίως γιατι άφησε τους ίδιους στις διάφορες θέσει; και οχι μονο δεν παραιτήθηκε ή δεν ανεξαρτητοποιήθηκε κανένας, αλλα στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζουν τα παντα με την ουρά στα σκέλια. Κοκοκοκοκοκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εξηγούνται όλα. Την πείρα του μαγειρέματος ο Μητσος την μετέφερε στην πολιτική γι αυτο εχει επιτυχία και κανεις δεν είναι σε θέση να του κουνηθεί, δεν θα μου φανεί καθολου περίεργο να γίνει και για Τρίτη φορά Δήμαρχος.

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ; ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ... ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ. ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ; ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΙΓΗ ΩΡΙΜΟΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΠΟΨΕ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη φορά Δήμαρχος αποκλείεται και το ξέρει και ο ίδιος. Ας όψονται 3-4 υποψήφιοι του Κουκούλη που μας ανάγκασαν να επιλέξουμε τον παραμάγειρα από τον επιστήμονα.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει προτοκολο κατεδάφισης της πολεοδομιας για τις άλλες πέργκολες γιατί το λέτε αυτό κύριε Παπανικολοπουλε? Εκτός βέβαια τώρα που έκανε τη μήνυση αν την έκανε τελικά γιατί δεν έχουμε καταλάβει κοινητοποιηθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και για τους υπόλοιπους επιχειρηματιες που έχουν πέργκολες. Βέβαια αυτό δεν είναι ευθύνη του δημάρχου ο εν λόγω επιχειρηματιας το έκανε για να μην γκρεμιστεί η δική του πέργκολα και να καταστρέψει και τους υπόλοιπους οι οποίοι όμως τις έφτιαξαν με δικά τους έξοδα σε αντίθεση μ αυτόν. Και βέβαια τοποθετούν τραπέζια όχι αυτοκίνητα πάνω στη κεντρική πλατεία του νησιού. Δυστυχώς για όλη την Αίγινα οι γνωστές τακτικές του συγκεκριμενου είναι καταστροφικες.

Ανώνυμος είπε...

Η παρεούλα των επιστημόνων όπως αρέσκονται να αποκαλούνται όσο διάστημα διοίκησαν και εκ του αποτελέσματος των ενεργειών και των πράξεων τους ,,έπεισαν κανέναν ότι μπορεί να προσφέρουν κάτι για το καλό του τόπου;
Μεγάλα λόγια ,φανφαρονισμοί μέχρι αηδίας,πολλά εγώ,χιλιάδες ..άσε εγώ τα ξέρω,προσπάθεια τόνωσης του ανύπαρκτου εγώ τους,και δίπλα σε αυτό το τσούρμο διάφοροι κολαούζοι να προσπαθούν να δηλώσουν παρουσία ευκαιρείας δοθείσης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ; Απλά μας ανάγκασαν να στραφούμε σε ότι βρήκαμε ευκαιρο για να απαλλαγούμε από αυτή την άρρωστη κατάσταση ,που ευτυχώς εκδήλωσε γρήγορα τις προθέσεις της.
Κόψτε λοιπόν αυτό το ,μορφωμένοι και επιστήμονες γιατί ξεφτιλίζεται η οποια αξία υπάρχει σε αυτόν τον όρο.
Ξεκίνησε μια κίνηση με πολλές ελπίδες και η ανικανότητα του μπροστάρη,την κατάντησε ένα τσούρμο με αβέβαιες προθέσεις.
Από τις φυλακές δε που εισπράτουν λόγω των ενεργειών τους ,μας βάζουν και σε άλλες υποψίες.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα περί επιστημόνων και παραμαγείρων και ξεκάθαρα να δούμε που μας πηγαίνουν οι εκάστοτε αυτόκλητοι εθνοσωτήρες.Σε δυο χρόνια έχουμε εκλογές.Ας διαλέξουμε υπεύθυνα.ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΟΞΑΔΕΛΦΙΑ.
Το τοπίο είναι ξεκάθαρο τώρα.Πηραμε μια γεύση από όλα τα φρούτα.Μορφωμενα,αμόρφωτα,λαμογιάρηδες,κατεργάρηδες.καλα παιδιά.ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΙΓΗΝΙΤΕΣ.

ΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.