Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

"Στο ρέμα της Σκοτεινής υπάρχουν 1002 παρεμβάσεις εγκληματικές.Έστειλα εξαμελές συνεργείο, θα πέσουν και πρόστιμα και θα πρέπει να ξηλωθούν οι ράμπες και τα υπόλοιπα και επίσης η γέφυρα κάτω (στην εκβολή του ρέματος στον Άγιο Βασίλη) είναι 3,5 μ νομίζω και υα γίνει 7. πρέπει να έχει το διπλάσιο άνοιγμα...γι αυτές υπάρχει μελέτη.." τάδε έφη ο αντι περιφερειάρχης κ Χατζηπέρος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας στις 16- 6-2015 αναφερόμενος στις καταστροφές που είχαν γίνει το 2014 (και το 2010) μετά από μεγάλη νεροποντή. Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα  ούτε ως προς την τιμωρία των παρανομούντων που με τις αυθαιρεσίες τους έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ούτε ως προς την πρόληψη μελλοντικών καταστροφών.  Σύμφωνα δε με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες γίνονται παρεμβάσεις σε βάρος του κοινού συμφέροντος της " πρόληψης για την προστασία της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής"  στον βωμό εξυπηρέτησης συμφερόντων που υποστηρίζει η παρούσα δημοτική αρχή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3:41 τ του προηγούμενου σχόλιου κοιτα εσύ να κανεις σωστά τη δουλειά σου και να μηκρύβεις θέματα καιμετά μιλάς, άντε τώρα για το χαρτζιλίκι σου μπέμπη

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αναρμόδιος αντιδήμαρχος( σχετικά με την αστυνόμευση των ρεμάτων) προτείνει στον αντιπεριφεριάρχη την εξυπηρέτηση ιδιοκτήτη κατοικίας (εντός του ρέματος);
O ευρών κερδίζει καφέ στο γραφείο του κ. εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΉΣ (ΕΚΒΟΛΗ), ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΗΛΕΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ :

Οι δρόμοι που θα επισκευασθούν είναι οι κάτωθι : * Οδός ΘΩΜΑΪΔΟΥ-ΠΗΛΕΩΣ (από διασταύρωση Κυβερνείου έως τέρμα ΠΗΛΕΩΣ)
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ (ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΗΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ θέλουν να κάνουν την ΠΗΛΕΩΣ χαρακτηρισμένο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ άσφαλτο ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ; ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΛΕΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

οχι πεζοδρομος η πηλεως καποιοι προσπαθουν να την κανουν πρεζοδρομο!

Ανώνυμος είπε...

Ας μαζέψει κάποιος τον δημοτικό σύμβουλο με το παρατσούκλι "καρεκλάκιας" ... μας ρεζιλεύει σαν Αιγινητες και ιδιαίτερα τη παράταξη του την οποία και ψηφίσαμε. Τωρα δικαιώνεται και ο αρχηγός και υποψήφιος δήμαρχος που τους παράτησε και ησύχασε.. ομως εχει ευθύνη ο τωρινός επικεφαλής που δεν μπορεί να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρα... η μπορεί και να τον φοβάται για διαφόρους λόγους .....κρίμα για την Αιγιναρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Την ευθύνη για την συμπεριφορά του"καρεκλάκια" όπως τον αποκαλείται,την έχει αποκλειστικά και μόνο ο επικεφαλής της παράταξης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ .
Η διοικητική ανικανότητα που έδειξε είχε σαν αποτέλεσμα να βγούν στην έπιφάνεια κόμπλεξ και απωθημένα άπό τα "φυντάνια" του συνδιασμού του.
Αυτός τους ανέδειξε,αυτός τους έδωσε οντότητα,αυτός ανέχτηκε όλες τις παρανομίες τους και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.Το ερώτημα είναι γιατί;Αλλα τώρα ποια δεν εχει καμία σημασία.
Ο καλός θεός μας λυπήθηκε και οι Αίγινήτες τον έστειλαν αυτόν και την παρέα του εκεί που έπρεπε, στην απαξίωση.
Τα κατάλοιπα του συνδιασμού του,αποτελούν μια γραφική καρικατούρα ανευ σημασίας και αξίας.ΕΥΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έφυγαν οι άχρηστοι μορφωμένοι και μας προέκυψαν τα αμόρφωτα λαμόγια. Βέβαια όλοι είναι σάρξ εκ της σαρκός των πολιτών της Αιγινας... κρίμα για ολους αυτούς που ήλπιζαν, οραματίστηκαν, πάλεψαν και παλι μια απο τα ίδια και χειρότερα. Ας ελπίσουμε ότι τα κΑλυτερα έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν 4:04 μ.μ βλέπω ότι ικανοποιήθηκε που έφυγε η παράταξη Κουκούλη και ήρθε η παράταξη Μουρτζη. Εγώ εχω να σου πω ότι, την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να πεις την Παπαρδέλας σου, βάλε την κεφάλα σου σε ενα Κούβα με νερο και η τρύπα που θα μείνει οταν την βγάλεις θα σου δείξει το μέτρο του μυαλού σου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 5:14 Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.Να τα πάρουμε λοιπόν με την σειρά.Η άνικανότητα σε όλλους τους τομείς της παρεούλας ΚΟΥΚΟΥΛΗ-επιμένω στον όρο παρεούλα, γιατί κάπως έτσι την είχαν δει την δουλειά-άνήλθε είς την έξουσία ο ΣΑΚΗΣ.Τον οποίο ΣΑΚΗ διαδέχθη ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ.Ετσι έχουν λοιπόν χρονολογικά τα πράγματα.Αυτά λοιπόν τα δύο αστέρια στα δημοτικά δρώμενα της Αίγινας ήταν αποτελέσματα όπως προείπα της ανυπαρξίας και της ανικανότητας της παρεούλας ΚΟΥΚΟΥΛΗ.
Τώρα σε ότι άφορά τα περί Παπαρδέλες και τους κουβάδες με το νερό και τις εναπομείναντες τρύπες,συμπάθαμε αλλα μάλλον δεν τα μεταφέρεις σωστά.
Ξαναπέστα με δικά σου λόγια γιατί προσπαθώντας να πεις κάτι που εχεις διαβάσει -ακούσει; δεν μας το λες σωστά και δεν γίνεσαι κατανοητός.
Μπορεί πάλι και η κουλτούρα μου να μην φτάνει στο ύψος της le cole culture που ανήκεις.Αυτά.....