Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Προφητικό το βλέμμα του διερχόμενου μοτοσικλετιστή. Λίγο αργότερα, τα πρόσωπα που καλύπτει το βλέμμα του θα βρίσκονται στο αυτόφωρο. Προσπάθεια γκρεμίσματος της πέργολας η οποία φέρει την ταμπέλα "Rental Center" προσπάθησε να κάνει  ο δήμαρχος Αίγινας κ Δημήτρης Μούρτζης συνοδευόμενος από νομικό σύμβουλο την τεχνική υπηρεσία του δήμου και συνεργείο του δήμου Μόνο που η έκβαση της επιχείρησης δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο θιγόμενος ήταν ενημερωμένος και απ΄ότι φάνηκε καλά προετοιμασμένος . Η πέργκολα έμεινε στην θέση της και όλοι παρέα στο αυτόφωρο.Πριν λίγο, οι άνδρες του ΑΤ  Αίγινας , σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα, έπαιρναν δακτυλικά αποτυπώματα από τους έξη συλληφθέντες, (τον επιχειρηματία της ταμπέλας Rental Center, τον δήμαρχο και τέσσερις υπάλληλους του δήμου).Άλλο ένα  Βατερλό της δημοτικής αρχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ειχε αδεια τελικα αυτος και δεν του το γκρεμισανε?

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό δεν έχει ρεύμα η περιοχή; Σε συμπαράσταση για τον Δήμαρχο;

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ... ΤΟ ΚΕΛΙ 33... ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΟΙΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο διερχόμενος μοτοσυκλετιστης που λες βεβαια δεν ειναι κανενας τυχαιος, ειναι ενας απο μια μικρη ομαδα που δηλητηριαζουν την ζωη της Αιγινας 20 και βαλε χρόνια τωρα. Κλασικος θιασωτης του να ψοφησει η κατσικα του γείτονα. Και κανει τα παντα γι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ας πουμε τωρα και αληθειες,παρον ηταν ο αντιδημαρχος και ο κομματας αυτοι γιατι δεν πηγαν αυτοφωρο ρε παιδια;