Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ

Στο μπαλκόνι που βλέπετε πριν από λίγες ώρες τοποθετήσατε την ταμπέλα της επιχείρησή σας. Εντός λεπτών άνδρες του ΑΤ σας συνέλαβαν , βρεθήκατε με χειροπέδες μπροστά στο εισαγγελέα, η ταμπέλα κατέβηκε και το πρόστιμο της πολεοδομίας έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτή θα ήταν η σειρά των πραγμάτων άν η ταμπέλα ήταν δική σας ή δική μου. Ο νόμος του 1982 με τον οποίο 34 νεοκλασικά κτίρια της παραλίας κρίθηκαν διατηρητέα  απαγορεύει αυστηρά την τοποθέτηση ταμπέλων και στεγάστρων και επιβάλει την απομάκρυνση αυτών που υπήρχαν πριν την ψήφιση του. Σε απλά ελληνικά ο νόμος ισχύει για εμάς αλλά όχι για τις ταμπέλες που βλέπουμε σήμερα. Η ιστορία των τελευταίων δεκαετιών έχει δείξει ότι οι άνθρωποι που ψηφίσαμε για να διοικήσουν  , εφαρμόζουν τον νόμο σ εμάς αλλά στέκονται προσοχή μπροστά στην "ταμπέλα". Είναι χαρακτηριστικό ότι το μοναδικό έργο της παρούσης δημοτικής αρχής ήταν η κατακρεούργηση του δέντρου της ψαραγοράς που φύτεψε ο Καποδίστριας . Το δέντρο κόπηκε επειδή επάνω του "δεν είχε ταμπέλα".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν υπάρχει νόμος,ο οποίος απαγορεύει την τοποθέτηση οποιασδήποτε επιγραφής,γιατί στα νεοκλασικά της παραλίας υπάρχουν επιγραφές και κανένας δεν αντιδρά.Υπάρχει ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,που να μπορεί και να θέλει να εποβάλλει τον νόμο;Εκτός εάν χρηματίζονται και κάνουν πως δεν βλέπουν.Λέμε εάν..Εκτός εάν ισχύει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε εμείς οι απλοί πολίτες,οπότε καλά κάνουν και βάζουν ταμπέλες και ότι άλο γουστάρουν και μπορούν.Ας βάλουν και τα κέρατά τους για να καμαρώνουν και να περνάνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργική απόφαση 79769/5180 (ΦΕΚ 1007/Δ/1992). Αναγνωρίστηκαν 34 κτήρια ως διατηρητέα. Στα αναφερόμενα κτήρια επιβάλλεται η απομάκρυνση των επιγραφών ή διαφημίσεων από τα κτήρια του μετώπου της παραλιακής λεωφόρου του λιμανιού της Αίγινας.
Τώρα που ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι μπορούν πλέον να κινηθούν νομικά και να εφαρμόσουν την απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Η ανιδεη διοικηση του λιμενικου ταμειου αντι να συντηρηση τα κιγλιδωματα Π στον αγ νικολαο τα αφαιρεσε με κουτοπονηρο τροπο.τοσα ξερουν τοσα κανουν .βλεπεις απο τα λιμανια
Το μονο που ηξεραν ηταν τα πρακτορια για να κοψουν εισητηριο.οταν γινει ατυχημα τοτε....

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα ρέματα.
Εκκωφαντική η σιωπή της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου.
Τυχαίο.