Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΟ

Την μοίρα των κοινών θνητών ακολούθησε χθες λόγω καρδιακού προβλήματος στα 101 του χρόνια ο βασικός "πείρος" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" David Rockefeller. Οι θιασώτες της αριστερής παγκοσμιοποίησης πενθούν τον χαμό του ανθρώπου που επί δεκαετίες (από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο) κινούσε τα νήματα της σκιώδους κυβέρνησης των ΗΠΑ που κατηύθυνε τις τύχες της ανθρωπότητας με απώτερο σκοπό την ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης. Ήταν ο ιδρυτής του CFR (Συμβουλίου επί των Εξωτερικών Σχέσεων), που κατευθύνει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς προέδρους, της Λέσχης Bilderberg, και της Τριμερούς Επιτροπής.Το 1992 ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την συνεργασίας τους και την συμβολή τους στην επιβολή της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" διότι αν και γνώριζαν το περιεχόμενο των συνεδριάσεων τήρησαν σιγή ιχθύος μέχρι να προετοιμαστούν οι συνθήκες επιβολής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Το μόνο που έλλειπε ήταν μια "μεγάλη κρίση" που θα έφερνε την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ως λύτρωση. Εκ μέρους των εκατομμυρίων θυμάτων της διαρκούς  ανθρωποθυσίας    (θύματα των πολέμων και επαναστάσεων από την Γαλλική επανάσταση μέχρι και σήμερα)  ευχόμαστε η "Σοφία" που πιστά υπηρέτησε να τον ανταμείψει με αυτό που του αξίζει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλη η ιστορία στην Πηλέως είναι για δυο ιατρεια ένα χασάπικο ενα και καλά ασθενοφόρο και ένα φορτηγό ψυγείο. Την επόμενη φορά θα ζητήσω απο το αξιοσέβαστο και νοιαζόμενο παντα το συμφέρον των Αιγινητών να μου τοποθετήσουν στη γιαγιά μου καρούλια

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τελευταία σε όλα τα τοπικά μέσα την προσπάθεια του γιατρού να συνεχίσει να παριστάνει τον εκδότη ενός περιοδικού με τα δωρεές και χρήματα των άλλων. Δεν του φτάνει ο παχουλός του μισθός να κάνει τον εκδότη; Δεν μποτρεί να τρέξει να πάρει διαφημίσεις; Αδυνατεί να το εκδόσει; Ας το κλείσει και ας αφιερωθεί στο επάγγελμα του. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης η έκδοση ενός περιοδικού είναι πολυτέλεια.

Ανώνυμος είπε...

O Ροκφελερ της Αίγινας αντεχει ακομα...