Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΟΣΜΗ ΜΠΟΧΑΣ

Με πλήρεις όλες τις αισθήσεις καταφθάνουν οι επισκέπτες στο νησί. Για όλα έχει φροντίσει με την ανοχή της η δημοτική αρχή του τόπου. Με το που βγαίνει από το πλοίο ο επισκέπτης, το μάτι του πέφτει στο καλωσόρισμα "RENT A CAR" που λόγω ανικανότητας και ανοχής φέρει την ανοχή των αρχών και της δημοτικής αρχής. Συνεχίζοντας, ο επισκέπτης κλείνει την μύτη του από την κατρουλήλα που αναδύουν τα θλιβερά αναιμικά και βρόμικα ζώα που κάποιοι "φιλόζωοι" χρησιμοποιούν ως άλογα για να περιφέρουν αφελείς τουρίστες στους σκουπιδότοπους της πόλης. Άραγε πρέπει να βρίσκονται εκεί, και γιατί επί δημαρχίας Κουκούλη το λιμενικό ταμείο ξόδεψε 50.000 ευρώ για να φτιάξει στέγαστρα. Τι έχουν να πουν οι αρμόδιοι?

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ! Κύριε Γιώργο μάλλον 150.000€ "πέταξαν" για τα στέγαστρα.Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω τι καταλογίζουν στην Διοίκηση ΚΟΥΚΟΥΛΗ,αλλά σε αυτά ήταν μπερκετιλίδες.Α! το καλό να το λέμε.
Δωρεά η πορτάρα απο τον καλλιτέχνη;Πάρτε 15000€ για την στήριξη ,ετσι να μην μας πουν και τσίπηδες.Και αλλα μπερκετιλίκια πολλά τι να λέμε τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, ανανεώθηκε η θητεία έως τις 31-08-2019 όλων των αντιδημάρχων, διατηρώντάς τους , τις ίδιες αρμοδιότητες.Συγκεκριμένα:

Ανδρέας Βαρελάς, αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας με αρμοδιότητα τη Δημοτική Αστυνομία.
Γεώργιος Μπρούλιας, αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων μεαρμοδιότητα τις ΔιευθύνσειςΚαθαριότητας – Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού.
Ευαγγελία (Eύα) Κοντοσταθάκου, αντιδήμαρχος Οικονομικώνμε αρμοδιότητα τις Διευθύνσεις Προμηθειών -Αποθηκών και Οικονομικών.
Γιώργος Αποστολόπουλος του Χρήστου, αντιδήμαρχος Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργωνμε αρμοδιότητα τις Διευθύνσεις Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Χώρων, Ηλεκτρολογικού και Κτιριακής Υποδομής.
Μαρία Στρατηγάκη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας με αρμοδιότητα Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας.
Ελευθέριος (Λευτέρη) Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος Μεταναστών, Προσφύγων και Δημοτικής Αποκέντρωσης με αρμοδιότητα στα θέματα των μεταναστών και προσφύγων καθώς και των τμημάτων Διοικητικού, Εποπτείας και Λειτουργικότητας Δημοτικών Κτιρίων, της 1ης, 2ης, 3ης, 4ης, 5ης, 6ης και 7ης Δημοτικής Κοινότητας, Οικονομοτεχνικών Διαδικασιών και Υποστήριξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Πρωτοκόλλου, Διεκπεραίωσης και Αρχείου
Μαρία Ηλιοπούλου, αντιδήμαρχος Για το Παιδίμε αρμοδιότητα τη Διεύθυνση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
Αλέξανδρος Μοντιάνο, αντιδήμαρχος Πρασίνου και Αστικής Πανίδας,με αρμοδιότητα τη ΔιεύθυνσηΠρασίνου και Αστικής Πανίδας.
Αμαλία Ζέπου, αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίαςμε αρμοδιότητα τα τμήματα Δημοτικού και Ιστορικού Αρχείου (της Διεύθυνσης Αποκέντρωσης και Διοίκησης και Κοινωνικής Καινοτομίας) και Εθελοντισμού.
Νέλλη – Κανέλλα Παπαχελά, αντιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, με αρμοδιότητα τη Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων.
Με την ίδια απόφαση πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίζεται ο αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ανδρέας Βαρελάς, και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η αντιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Νέλλη – Κανέλλα Παπαχελά

Ανώνυμος είπε...

το δεντρο του καποδιστρια κοπηκε εξαιτιας των συμφερόντων των παραγονταν της ψαραγορας χοντροι εναντιων ιστοριας σημαειωσατε 1 τωρα αληθια ειναι οτι θελουν να το κανουν παρκο με κοστος 50000 αχαχαχαχα ε ρε κατι τσεπες

Ανώνυμος είπε...

Θ Ο Α αντιπολίτευση στο Μούρτζη και σε όλους θα γελάσουμε

Ανώνυμος είπε...

πεστα γιωργο για την μποχα των αλογων και την βρωμα που επικρατει εκει.

Ανώνυμος είπε...

Μην βιαστείτε να πείτε ότι ειμαι εκτός θέματος. QUIZ. Ποιος πολιτικός δήλωνε προεκλογικά. " Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο προγραμμα και το συμβόλαιο που έχουμε με τον Ελληνικό λαό. Εσείς (Ν·Δ) αν θέλετε μείνετε πιστοί με αυτούς που μας τιμωρούν". Μετα απο κλήρωση τρεις απο αυτούς που θα βρουν την σωστή απάντηση θα κερδίσουν ενα ταξίδι στο πρότυπο διακυβέρνησης χώρας κατα τον βουλευτή Τριαντάφυλλο Μητα φίδη , αυτο της Βενεζουέλας του Μαδούρο.

Ανώνυμος είπε...

ωχωχωχωχ ο δημοσιογραφος του 50ρικου και ανθρωπος της ψαραγορας λεει οτι το δεντρο στο ευναρδιο ειναι απειλη παει για κοψιμο και αυτο οπως και το δεντρο του καποδιστρια που ενοχλουσε το φαρμακειο και τις ψαροκασελες

Ανώνυμος είπε...

Προτο θεμα στο Δημοτικο Συμβουλιο -Ονομασια πλαζ με το ονομα παραθεριστη κουμουνιστη. Προσοχη οι Συμβουλοι του Μουρτζη τι θα ψιφισουν

Ανώνυμος είπε...

βρωμα οι καροτσαραιοι.