Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ

Πληροφοριακό Δελτίο με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των κρατουμένων παρέλαβαν αργά σήμερα το απόγευμα οι έξη κρατούμενοι, (επιχειρηματίας Rent a Car από την μία πλευρά και δήμαρχος και δημοτικοί υπάλληλοι από την άλλη).  Όταν οι διοικήσεις δείχνουν ανοχή, το έδαφος της ανοχής το καταλαμβάνουν συμφέροντα. Και όταν τα συμφέροντα πρόκειται να θιγούν, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους. Η πέργκολα για χάρη της οποίας κρατούνται οι έξη, κρίθηκε παράνομη από το 2001. Η τότε δημοτική αρχή και αυτές που ακολούθησαν δεν ασχολήθηκαν. Η πλέον κατάλληλη στιγμή για την απομάκρυνσή της ήταν όταν ο τότε εκμεταλλευτής του εστιατορίου που την χρησιμοποιούσε, μεταστεγάστηκε σε άλλη τοποθεσία. Όμως τίποτα δεν έγινε. Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου τα πάντα στο προτεκτοράτο της Αίγινας λειτουργούν από παράνομα έως ημι νόμιμα και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τον νόμου σε ανθρώπους που επί δεκαετίες έχουν βάλει γερά θεμέλια στα κακώς κείμενα του νησιού και συνάμα γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική στο νησί έχει αποτύχει και μόνη ελπίδα για κάθαρση είναι ο εισαγγελέας.

11 σχόλια:

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛ... ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΤΟΥ ΤΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΑ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ. ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΞΟΔΕΨΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Από ποια νόμιμη υπηρεσία ανασταλθηκε η κατεδάφιση τι εννοείτε πείτε μας να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει κύριε Παπανικολοπουλε? Κι αφού ανασταλθηκε γιατί ο δήμαρχος επιμένει ότι πρέπει να κατεδαφιστει τι γίνεται τελικά? Πως βρέθηκε ο δήμαρχος αυτοφώρο?

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: τι δουλειά είχε ο Δήμαρχος εκεί; Δεν είναι υπεύθυνος ο αρμοδιος Αντιδήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας;Τι είναι αυτό;
Γειάσου κύριε Εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία.Αυτός μάλιστα.

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 10,32 ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΠΟΘΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ερώτημα, τι δουλειά είχε ο Δήμαρχος εκεί; Δεν είναι υπεύθυνος ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος;
Απάντηση: σύμφωνα με τον νέο ορισμό αρμοδιοτήτων του Δήμου μας, ο Δήμαρχος αναλαμβάνει την κατεδάφιση των αυθαιρεσιών και ο αντιδήμαρχος την διατήρηση των αυθαιρεσιών.

Ανώνυμος είπε...

Μια κατασκευή είναι παράνομη,κρίνεται ως παράνομη και είναι καταδαφιστέα τελεςίδικα.Αλλα με νόμιμες ενέργειες αναστέλλεται η κατεδάφιση της.ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!! Αντε μετά να πάρεις στα σοβαρά αυτό το κράτος και τους εκπροσώπους του,ξεκινώντας από την νομοθετική εξουσία ,την εκτελεστική ,την ρυθμιστική ,την δικαστική και οτι τέλος πάντων λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.Εδω το μόνο που ταιριάζει είναι : έλα μο@@ι στον τόπο σου.
Τι είπε ο ΓΕΡΟΥΝ ο Ολλανδός; Ότι τα λεφτά τα τρώμε στα ποτά και στις Γυναίκες;Και στα ληγμένα και έχουμε χαζέψει τελείως Γερούν και στα ληγμένα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
Νικόλα γλυκανάλατε
Και ζεν-πρεμιε της πλάκας
Κανένας δεν περίμενε
Να είσαι τόσο βλάκας

Σε ξέρουμε από παλιά
Θα δούμε και στο μέλλον
Αν καταφέρεις για να βρεις
Το γένος των… Αγγέλων

Δεν είναι τα νυχάκια σου
Για να ξεσκίζουν σάρκες
Γιαυτό, πετάξου στο γυαλό να δεις
Άμα κουνιούνται οι βάρκες

Κι εγώ θα σε σταυρώσω τρεις φορές
Για να σου φέρω γούρι
Μήπως και πάψεις στη σκηνή
Να είσαι σαν αγγούρι

Ονειρα γλυκά.. γλυκούλη μου
Και τα χεράκια έξω από τη κουβέρτα

Ο Αντ αυτού
Και πάντα στη διάθεση σου.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας Αιακέ έχουν εχει γίνει τελικά ο ορισμός των αντιδημάρχων με τις αρμοδιότητές τους?

Ανώνυμος είπε...

Ποιητής εκ του προχείρου,έχων την μορφή του χοίρου....
Βρε ποιον μου θυμίζει; ποιον μου θυμίζει;Α! ΤΟ ΒΡΗΚΑ,ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΓΡΟΥΝΟ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ...