Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Ασαντ σε εκκλησία της Δαμασκού που έχει υποστεί ζημιές από τους τζιχαντιστές. Ο πόλεμος στην Συρία έκλεισε χθες τα έξι χρόνια . Είχε προγραμματιστεί από το 1949 όταν η ΣΙΑ σχεδίαζε πραξικόπημα για την ανατροπή του καθεστώτος Ασαντ. Η συνέντευξη  μίας  ορθόδοξης Συρίας που φέρει το ψευδώνυμο "Γιασεμί" και ζει εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ (όπου εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός)είναι αποκαλυπτική για το τι συμβαίνει στην χώρα και δεν καλύπτεται από τα συστεμικά ΜΜΕ τα οποία προβάλουν μιαν άλλη εικόνα.
Ερώτηση. Όταν οι από την δύση υποκινούμενοι μισθοφόροι διαπράττουν γενοκτονία κατά των αυτοχθόνων χριστιανικών πληθυσμών όπως στην πόλη Κεσάβ, προσπαθούν να σβήσουν την ιστορία του τόπου?
Γιασεμί. Θέλουν να σβήσουν την ιστορία και την ορθοδοξία.
Ερώτηση. Όταν οι δυτικοί τρομοκράτες καταλαμβάνουν πόλεις της Συρίας και καταστρέφουν χριστιανικές εικόνες είναι προσπάθεια διαγραφής της ιστορίας?
Γιασεμί. Κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο που στοχεύουν σε ιστορτικά μέρη. Όταν για παράδειγμα βλέπω την ΙΣΙΣ να χρησιμοποιεί ηλεκτρικά εργαλεία για να καταστρέψει αρχαία μνημεία θεωρώ ότι κάνουν μια δουλειά  που τους έχει ανατεθεί.
Ερώτηση. Όταν οι δυτικοί τρομοκράτες στοχεύουν μουσουλμανικές ή και χριστιανικές κοινότητες αυτοί και τα αφεντικά τους δεν προσπαθούν να καταστρέψουν την χώρα δημιουργώντας φυλετικές και θρησκευτικές διαμάχες?
Γιασεμί. Εάν πάμε πίσω στις ημέρες της υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίσα Ράις, όταν είπε ότι εργάζεται για μια νέα Μέση Ανατολή, να είσαι σίγουρος ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι το δεύτερο μέρος του σχεδίου που απέτυχε το 2003. Τότε δημοσίευσαν τον οδικό χάρτη που παρουσίαζε την Μέση Ανατολήαποτελούμενη από πολλά μικρά δια σπασμένα κρατίδια. Μία χώρα για κάθε θρησκεία (μουσουλμανικό δόγμα ) μόνο που δεν προβλεπόταν χώρα για τους χριστιανούς και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα όταν το συνδέσεις με αυτό που είχε πει ο πρόεδρος της Γαλλίας Σαρκοζύ, "στείλτε όλους τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής στην Ευρωπαϊκή Ένωση".
Ερώτηση προσπαθούν οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν εθνικoύς ή και θρησκευτικούς θύλακες?
Γιασεμί . Οι ιμπεριαλιστές θέλουν να καταστρέψουν την Μέση Ανατολή και να την αποσταθεροποιήσουν όπως έκαναν στο Αφγανιστάν που ήταν μοντέρνο και κοσμικό κράτος όπως η Συρία. Χρησιμοποιούν την θρησκεία ειδικότερα την ιδέα του Τζιχάντ σαν δικαιολογία. Πιστεύω ότι δημιούργησαν το Τζιχάντ για τους δικούς τους σκοπούς Για παράδειγμα στις ελεγχόμενες από αυτούς περιοχές δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα και κανείς δεν βγάζει άχνα.
Ερώτηση. Η πολιτική του διαίρει και βασίλευε εφαρμόζεται  στην Συρία ή το μεγαλύτερο μέρος του Συριακού λαού παραμένει ενωμένο?
Γιασεμί.Οι Σύριοι που έχουν αντιληφθεί το σχέδιο και είναι μορφωμένοι παραμένουν ενωμένοι. Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που έχασαν συγγενικά πρόσωπα , κάποιοι που συμπαθούν τους ριζοσπαστικούς  μουσουλμάνους. Όλοι αυτοί μισούν το καθεστώς και μισούν όλους όσους είναι υπέρ του καθεστώτος.
Ερώτηση Με το να υποστηρίζουν  οι δυτικοί και τα τσιράκια τους  το δόγμα του οίκου των Σαούδ(Σαουδική Αραβία) και τον Γουαχαμπισμό, καταδικάζουν τους χριστιανούς σε θάνατο και σε γενοκτονία. Εάν οι πολίτες του Καναδά γι παράδειγμα τα γνώριζαν αυτά  θα δεχόντουσαν ? Θα κινητοποιούσαν τις εκκλησίες τους και τους πολιτικούς εκπροσώπους τους?
Γιασεμί. Από ότι βλέπω στο διαδίκτυο έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και ταυτίζονται μαζί μας αλλά θα κάνουν κάτι? Μπορούν να κάνουν κάτι? Δεν μπορώ να ξέρω . Γνωρίζω όμως ότι οι πολίτες είναι καλοί σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις τους. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι ο πόλεμος στην Συρία πρέπει να τελειώσει γρήγορα πριν εξαφανίσουν όλους τους γηγενείς πληθυσμούς αυτής της πλούσιας σε ιστορία χώρας. Αυτό είναι το ζητούμενο πριν είναι πολύ αργά. η γενοκτονία πρέπει να σταματήσει τώρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο χρόνια αφότου άρπαξαν την εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπατώντας τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους μικροεπιχειρηματίες , τους ελεύθερους επαγγελματίες κλπ υποσχόμενος ότι θα επαναφέρει την 13η σύνταξη, στους χαμηλοσυνταξιούχους με σύνταξη κάτω των 700 ευρώ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατάργηση του ειδικού φόρου πετρελαίου θέρμανσης, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, προγραμμα εξασφάλισης στέγης στους άστεγους Έλληνες, αφορολόγητο όριο στα 12000 ευρώ, επαναφορά του κατώτατου μισθού, άμεση δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, επαναφορά του εργασιακού δικαίου, αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας κλπ και βλέποντας ότι καταβαραθρωνονται πολιτικά επειδή απο τις υποσχέσεις αυτές, ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ και σε μια περίοδο εξαθλίωσης του λαού, άρχισαν τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες φέρνοντας στην επιφάνεια τον Γιαννο Παπαντωνίου με τα εξοπλιστικά περιόδου 2001- 2004 που το αποτέλεσμα θα είναι για μια ακομα φορά ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ - Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΨΑΡΑΓΟΡΑ - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΏΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ - ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Τον ΠΙΝΑΟ φαινεται ότι τον ενοχλεί το δέντρο του Ευνάρδειου στην εκπομπή του και θέλει να το κόψει. Οποιος το κόψει θα πάει φυλακή. Προσέξτε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας έλειπε τώρα να δώσουμε σε ακτή το όνομα ενός κουμουνιστή επειδή το θέλει ο καρεκλάκιας. Ντροπή!!