Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Φυσικά οι ανοικτές επιστολές που δημοσιεύουμε είναι ενυπόγραφες. Η παρούσα που αφορά αιρετό και μέλος της διοίκησης, έχει αποσταλεί και στον δήμο και περιμένουμε να αναγνωσθεί στο δημοτικό συμβούλιο της 11 Σεπτεμβρίου 2017. Το περιεχόμενο της επιστολής αφορά κυρίως τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μούρτζη αλλά και της αντιπολίτευσης. Εμάς τους πολίτες μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τις τοποθετήσεις τους και να βγάλουμε να συμπεράσματά μας ως προς το ήθος τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν του ρίξετε κ εσείς το "γάντι" πως θα βγάλει το μεροκάματο του..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξεφύγαμε, τις οικονομικές διαφορές μεταξύ πολιτών τις ανέλαβε να φέρει εις πέρας το ΔΣ; θέλετε και τα λέτε; Αιακέ σύνελθε.

Ανώνυμος είπε...

Πάει η γαλάζια σημαία από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.Ρε αυτοί στην Αγία Μαρίνα έχουν μείνει στην εποχή του Μπελέκου και του LEO. Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να κάνουν αρπαχτές χωρίς προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

4:14 μ.μ. μην ανησυχείς, η άξια τουριστική επιτροπή που έχουμε η οποία συνεδριάζει τακτικά και συντάσσει ανελλιπώς τα ετήσια σχέδια δράσης της υπό την εμπνευσμένη προεδρία του ανηψιού κ.Μούρτζη θα βρεί μια πιο μεγάλη γαλάζια σημαία. Ναα τοση με το συμπάθειο..