Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΓΟ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δελτίο τύπου για την επίστρωση φθαρμένων οδοστρωμάτων εξέδωσε η δημοτική αρχή. Πρόκειται για έργο Σακκιώτη το οποίο χρηματοδοτεί η περιφέρεια με 1.600.000 ευρώ. Το έργο που τίτλο έπρεπε να έχει "μπαλώνουμε τις λακκούβες" δεν υλοποιήθηκε επί δημαρχίας Σακκιώτη αλλά χρειάστηκε και τρία χρόνια επί Μούρτζη για να ωριμάσει για να ξεκινήσει. Η τωρινή διοίκηση φυσικά αυτοπροβάλλεται  μέσω του έργου αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, κανείς δεν θα θυμάται ούτε τις λακκούβες ούτε ποιοι τις σκέπασαν. Όλοι όμως θα θυμούνται το καλοκαίρι των σκουπιδιών.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια αν είσαι πρόεδρος μιας κοινότητας ας πούμε και βάζεις ένα περίπτερο ΠΑΡΑΝΟΜΟ στο αδερφάκι μπροστά από ένα διατηρητέο πόσα χρόνια φυλακή τρως....? Αν κόβεις ένα αιωνόβιο δέντρο για να ελευθερώσεις τη θέα στα αφεντικά σου (ας πούμε ένα φαρμακείο και ένα φυστικάδικο πόσα χρόνια φυλακή τρως ....? Αν χρωστάς στο Δήμο δηλαδή δεν είσαι ενήμερος δημοτικά και είσαι και πρόεδρος τι συμβαίνει....? Αυτά για κάποιον γνωστό μου στην Λιβαδειά

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό έχουν το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ);
Έχουν κάνει ήδη τρία συμβούλια και δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν για την εκτέλεση δυο έργων. Το ΔΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για το έργο στο ρέμα της Σκοτεινής και το ΚΑΣ για την επένδυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η βασική προσπάθεια και των δυο συμβουλίων είναι να ακυρωθούν στην πράξη τα έργα προκειμένου να ικανοποιηθούν άλλα επιδιώξεις. Για το μεν Ελληνικό να ικανοποιηθούν κυβερνητικά στελέχη, για το έργο της Σκοτεινής ενδοπαραταξιακές (Της σημερινής δημοτικής αρχής και όχι μόνο) προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσουν οι « ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ» όπως τους έχει χαρακτηρίσει παλαιότερα και ο κ. Δήμαρχος, τις αυθαιρεσίες τους εντός του ρέματος.
Ο νέος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ έχει υποχρέωση να παρουσιάσει στο ΔΣ όλα τα έγγραφα που έχουν κοινοποιηθεί από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προς τον ΔΗΜΟ αλλά κυρίως να μας αναφέρει και τις ημερομηνίες που ήρθαν για να υπολογίσουμε το χρονική κωλυσιεργία εντός του ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ3.27 ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΗ ΠΗΡΕΣ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ:ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μούρτζης βρήκε έτοιμα ενταγμένα έργα και μελέτες απο τον Σακκιώτη. Ο επόμενος να δουμε τι θα βρει..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γέμισαν πάλι σκουπίδια οι δρόμοι;

Ανώνυμος είπε...

Μούρτζη πόσες παραιτήσεις είχες στο συρταρι σου απο Γεννιτσαρη,Ζορμπα, Σαλπεα και έκανες την πάπια για να μην πουμε άλλο οικόσιτο ; Πήγες να το παίξεις κονιόρδος και δυνατός στον Οικονόμου γιατί νόμιζες πως τον είχες του χεριού σου και βρήκες τοίχο γιατί άραγε το δικό σου παιδί να σου εναντιωθεί; Τι έχει παιχτεί; Μπορεί να είναι τρελός και επιπόλαιος αλλά παλιόπαιδο δεν είναι για πες μας λοιπόν Μήτσο τι έχει γίνει;

Ανώνυμος είπε...

TI GYREYE O GENNITSARHS STO GRAFEIO TOY DHMARXOY

Ανώνυμος είπε...

Ο επόμενος 10:39 π.μ δεν θα παραπονεθεί για τίποτα, γιατί Δήμαρχος πάλι θα είναι ο Μούρτζης.

Ανώνυμος είπε...

παλιόπαιδο ο οικονόμου;;δεν ντραπήκατε να το σκεφτείτε καλέ;;μόνο λίγο άτακτος είναι όταν λείπει ο δήμαρχος του ψάχνει τα συρτάρια , ε, όλο και σε κάποιον θα χρειαστούν οι πληροφορίες...εννοείται με το αζημίωτο πάντα..

Ανώνυμος είπε...

3:27 π.μ πες στο γνωστό σου από την Λιβαδειά ν αρχίσει να πουλάει πληροφορίες είναι προσοδοφόρο και προπαντός αφορολόγητο .Δεν μπορεί κάποτε θα ρεφάρει

Ανώνυμος είπε...

9:55 μ.μ. Μητσάρα έχεις γίνει αστέρι στα σχόλια στο μπλογκ