Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΡΓΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Δρόμους και δρομάκια στρώνουν οι εκάστοτε δημοτικοί άρχοντες. Τα δρομάκια φέρνουν ψήφους στον παριστάμενο επί του έργου αιρετό και τον λογαριασμό τον πληρώνει ο δήμος (δηλαδή εμείς). Στον δήμο καταλήγουν για πληρωμή τα τιμολόγια για τα μπετά. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι δρόμοι που δεν τους φτιάχνει κανείς για παράδειγμα ο εικονιζόμενος της Νικολάου Πέππα. Καθημερινά τον περπατάνε τουρίστες ντόπιοι και ξένοι. Και όταν ρωτάνε γιατί ένας δρόμος στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αίγινας βρίσκεται σε αυτό το χάλι τους απαντάμε. "Πρόκειται για έργο του Καποδίστρια και η δημοτική αρχή από σεβασμό στον πρώτο κυβερνήτη του Ελληνικού κράτους δεν θέλει να το χαλάσει" και για του λόγου το αληθές τους στέλνουμε να δούνε το δέντρο που φύτεψε ο Καποδίστριας στο παρκάκι της ψαραγοράς. Έτσι για να πάρουν μια καλή γεύση τι σημαίνει στην πράξη σεβασμός στην παράδοση. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα ξεκινησαν απο ενα δρομο που περνουν 5 αυτοκινητα την ημερα και που ειναι εκλογικη περιφερεια Δημαρχου Οικονομου και....μερικων προβατων !!!!!

ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

"ΒΗΜΑΤΑ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ

1) ΈΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ.228/24-11-2011 ΑΠΌΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ περί"παρουσίασης της ΜΕΛΕΤΉΣ του Υποθαλάσσιου Αγωγού-Επιλογή λύσης-Τρόπος υλοποίησης του Εργου.

2) Άμεση υποβολή ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ στις Αρμόδιες Υπηρεσίες,προκειμένου να δημοπρατηθεί με την μέθοδο ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

3) ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΔΗΜΟΣΊΩΝ ΈΡΓΩΝ του Υπουργ. Εσωτερικών στις 27/11/2012 ως και έγκριση ομοίως από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων στις 6-2-2013.

4) ΣΎΝΤΑΞΗ των ΤΕΥΧΏΝ ΔΗΜΟΠΡΆΤΗΣΗΣ και ΈΓΚΡΙΣΗ από το Υπουργ.Εσωτερικών.

5) ΚΑΤΆΘΕΣΗ και ΨΉΦΙΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑΣ στη ΒΟΥΛΉ (έπειτα από ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΕΣ πρωτοβουλίες μας) στις 6/5/2014, περί οριστικοποίησης του ΈΡΓΟΥ, με το σύστημα ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

6) ΈΚΔΟΣΗ ΑΠΌΦΑΣΗΣ του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 10/7/2014,περί εκτέλεσης του Έργου και ΣΎΝΑΨΗΣ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΎΜΒΑΣΗΣ με τον Δήμο Αίγινας.

7) ΈΚΔΟΣΗ της αριθμ. 130/15-7-2014 ΑΠΌΦΑΣΗΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ,περί ΕΓΚΡΙΣΗΣ των ΌΡΩΝ ΣΎΝΑΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ με την ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΉΣ και ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΆΡΧΟΥ για την ΥΠΟΓΡΑΦΉ της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΎΜΒΑΣΗΣ.

8) ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΎΜΒΑΣΗΣ μεταξύ Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και Δημάρχου Αίγινας Σάκη Σακκιώτη.

Βασικός υποστηρικτής των "βημάτων" μας- εκ μέρους της Περιφέρειας- ο Αντιπεριφερειάρχης ΝΉΣΩΝ Δημήτρης Κατσικάρης.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρικτής ο Κατσικάρης;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΩΝΙΑ ΝΟΤΑΡΑ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

8:29πμ νομιζω ότι για επικεφαλης ειναι καλύτερος απο πολλους. Το ζήτημα ειναι τι στελέχη θα έχει. Καλό είναι να επιδιώξει να αφήσει πισω βαρύδια του παρελθόντος.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάθεση διαπιστευτηρίων από τον πρώτο σε δύναμη δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης του δήμου κύριο Αντώνη Μούρτζη κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του (στην καθομιλουμένη της πιάτσας προσκύνησε)και ο Δήμαρχος στον πάγκο της Ψαραγοράς. Το "όραμα" του 2019 τους ενώνει όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσικάρης έχει προσφέρει στο νησί τα μέγιστα και το ξέρουν όσοι ασχολούνται με τα δημοτικά.Ειναι δημότης και αγωνίστηκε για το νησί .Μακαρι να ήταν υποψήφιος δήμαρχος αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει αφού προαλείφεται για υποψήφιος βουλευτής της Ά Πειραιά με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.Αλλωστε όλοι πλέον το κατάλαβαν ότι μόνο ένας ξενοκαρφιτης θα σώσει το νησί από το ντόπιο κατεστημένο που εργάζεται αποκλειστικά για τα προσωπικά του συμφέροντα εδώ και πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ζητω οι ξενοκαρφιτες, ΖΗΤΩ! εξω οι δικοι μας, ΕΞΩ! κλεβουνε τη κεδα, ΚΛΕΒΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

3.03 μ.μ. Επειδή τελευταία έχουν φροντίσει κάποιοι να κυκλοφορήσουν πολλά περί κλεψιάς σοβαρού ποσού στη ΚΕΔΑ και όχι μονο, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας θα πρέπει να γίνει πλήρης ενημέρωση του σώματος. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε Κατινα (άντρας ή γυναίκα) να διαδίδουν τέτοια πραγματα για εκλεγμένους. Γιαυτο όλα στο φως και στο δημοτικό συμβούλιο, αλλιώς οι διαδίδοντας τα περί κλεψιάς θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν στη δικαιοσύνη και υπάρχουν πολλοί μάρτυρες αυτών των διαδόσεων.. τέρμα τα αστεία και τα παιχνιδάκια αυτού του τσούρμου ...