Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΤΗΣ ΦΙΣΤΙΚΙΑΣ

Στο νησί του Αγίου Νεκταρίου το προτεκτοράτο της παραλίας της Αίγινας αποκομμένο από το νησί των αγίων  γιορτάζει τα δικά του είδωλα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα Δυστυχώς!!!!!
Αγιοποιησαμε την φυστικια για τους λόγους που ανέφερες αιακε.
Το δένδρο που εκτός από τα χρήματα που προσφέρει σε λίγους κάνει κακο στην δημόσια υγεία πολλών!!!!

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο γιωργος!

Ανώνυμος είπε...

Αγροτουρισμός Επιδαύρου

Κάθε καλοκαίρι –από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο– ο Δήμος Επιδαύρου διοργανώνει στο λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου το Φεστιβάλ αγροτουρισμού. Πρόκειται για μια έκθεση παραδοσιακών προϊόντων που σκοπό έχει να αναδείξει την τοπική γαστρονομία και τα εξαιρετικά προϊόντα του τόπου. Με αφορμή το φεστιβάλ, ο δήμος επιθυμεί να προσελκύσει τους επισκέπτες για να απολαύσουν τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες του. Το σύμβολο που σχεδιάστηκε απεικονίζει τέσσερα στοιχεία: δέντρο, γη, θάλασσα και ήλιος. Τα δύο από αυτά (δέντρο και γη) παραπέμπουν στα βασικά προϊόντα της επιδαύριας γης, τα πορτοκάλια και το ελαιόλαδο. Τα άλλα δύο (ήλιος και θάλασσα), βασικά στοιχεία του ελληνικού καλοκαιριού, προσκαλούν τον επισκέπτη στις θαλασσινές ομορφιές του δήμου, τις παραλίες, την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις αλλά και τους ψαρομεζέδες στο λιμάνι της Παλαιάς και της Νέας Επιδαύρου.

ο νοών νοείτω………….

Ανώνυμος είπε...

11:27 μ.μ. μπορείς γίνεις πιο σαφής; Ποιοί είναι οι λίγοι; Και σε ποιούς πολλούς κάνει κακό το φιστίκι;
Προφανώς για σένα δεν είναι τίποτα τα 5 εκατομμυρια ευρώ εισόδημα που έχουν πάνω απο 1500 οικογένειες της Αίγινας κάθε καλή χρονιά φιστικιού.

Ανώνυμος είπε...

5,41 Τώρα κατάλαβα γιατί κυκλοφορούν τόσες πολλές Rolls Royce στην Αίγινα. Τις οδηγούν οι φιστικοπαραγωγοί με τα 5 εκατομμύρια ευρώ που βγάζουν τον χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Οι παραγωγοί δεν ξέρω εάν πέρνουν πέντε εκατομμύρια από τα φιστίκια,το κράτος όμως ,δεν πέρνει τίποτα ,γιατί όλα πουλιούνται μαύρα.Εν γνώση των ελεγκτικών μηχανισμών που σφυρίζουν αδιάφορα,γαι τους δικούς τους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα, γιωργο γινε φυστικοπαραγωγος για να αγορασεις μια Rolls Royce!

Ανώνυμος είπε...

5.51 μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις και άσε το φθηνό χιουμορ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε 5.59 τα 5 εκ είναι η συνολική ετήσια αξία της παραγωγής που μοιράζεται στους παραγωγούς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 9.30 Ο ΑΣΠΕ ΚΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕΚΛΕΙΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑΧΩΡΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑΧΩΡΑ.....ΑΧ! ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ......ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ!!!!

ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ......ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.......

Ανώνυμος είπε...

Κλονίζεται η θέση του προέδρου της ΚΕΔΑ. Σύντομα εξελίξεις επί του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ρήση «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος». Αυτοί που κατάφεραν με την επιτυχία του ΦΕΣΤΙΒΑΛ και έκαναν να ξεχαστούν όλα τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντικατάστασης (εάν αληθεύουν οι φήμες που ακούγονται).