Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ

Άνευ εκπροσώπησης στα δημοτικά δρώμενα η Αγία Μαρίνα. Η απώλεια της γαλάζιας σημαίας έδειξε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι αυτοί που οι πολίτες του Μεσαγρού ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουν είναι ανύπαρκτοι. Υπάρχουν μόνο για τα πανηγύρια και για να κάνουν τα θελήματα του δημάρχου. Η Αγία Μαρίνα, το τουριστικό θέρετρο του νησιού δεν έχει λιμάνι, πίνει θάλασσα, δεν έχει συγκοινωνία, τα λεωφορεία κάνουν δρομολόγια όταν και όποτε θέλουν και δεν έχει τουριστικό πλοίο γιατί πλοίο δεν μπορεί να δέσει. Από υποσχέσεις, άλλο τίποτα. Μια Γαλάζια σημαία κατάφερε να αποκτήσει και αυτή χάθηκε. Με την παρούσα δημοτική αρχή και με την ανυπαρξία των τοπικών συμβούλων ακόμα και το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας θα έχαναν αν τα έθιμα στον τόπο μας δεν ήταν ισχυρά. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακε δεν καταλαβες τιποτα.βγαλανε την γαλαζια για να βαλουν μια ροζ.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος και οι τοπικοί σύμβουλοι Μεσαγρου Αγίας μαρίνας έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα χαλια της περιοχής τους που κάποτε ηκμαζε, γιατι αυτοί έτρεχαν προεκλογικά να μαζέψουν ψήφους για αυτούς και τον Μητσο με ψεύτικες υποσχέσεις, με συκοφαντίες των άλλων υποψηφίων και ιδίως του Κουκούλη και με μικροδωράκια. Τωρα αν έχουν φιλότιμο ας πάνε στους συγχωριανούς τους να απολογηθούν και να εξηγηθούν..

Ανώνυμος είπε...

η ελληνικη αστυνομια σε συνεργασια με την ιντερπολ και την ειδικη βοηθεια που θα λαβει απο την σκοτλαντ γιαρντ θα ξεκινησουν τις ερευνες για την εξαφανιση της γαλαζιας σημαιας.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που θα το βάλουν το κοντάρι της σημαίας;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν είχαν ναυαγοσώστη όλα θα ήταν καλά φέτος το καλοκαίρι; Σκουπιδοσώστη έπρεπε να είχαν!