Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

"Παράνομη και αυθαίρετη η τοποθέτηση μεταλλικού περιπτέρου στο νεοκλασικό του Λογιοτατίδη" είπε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε " σχετίζεται άμεσα με εκλεγμένο μέλος της διοίκησης με αυτή την ιστορία. Σας έχω ζητήσει να μου δώσετε τις 5 εγκρίσεις που έπρεπε να έχετε για να κάνετε αυτό. Εφορία Νεωτέρων Μνημείων, Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, ΥΠΟΘΑ, Απόφαση της τοπικής κοινότητας, Απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Λείπουν 5 χαρτιά. Αν δεν απαντήσετε στην αίτηση μου, θα πάω στον συνήγορο του πολίτη και μετά στον εισαγγελέα. Για να μην με κατηγορούν οι φίλοι μου ότι δεν κάνουμε αντιπολίτευση"
Άρα η αιχμή του δόρατος της αντιπολιτευτικής πολιτικής της αντιπολίτευσης Πτερούδη είναι το εικονιζόμενο τσίγκινο περίπτερο. Όταν τοποθετήθηκε από τους προηγούμενους εκμεταλλευτές του, είχαμε αναρτήσει φωτογραφίες με την τοποθέτησή του. Το δε ΑΤ Αίγινας είχε κλείσει την κυκλοφορία για να εξυπηρετηθεί η επιχείρηση αντικατάστασης του παλαιού ξύλινου περιπτέρου με το τσίγκινο.Δεχτήκαμε δε ύβρεις και προπιλακισμούς επειδή ασχοληθήκαμε με το θέμα. Μόλις το περίπτερο άλλαξε χέρια και το ανέλαβαν άνθρωποι πράοι και ευγενικοί, η αντιπολίτευση ξύπνησε και ζητάει την νομιμότητα. Γιατί δεν το έκανε άραγε με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες που έκαναν και την αντικατάσταση και τοποθέτησαν το τσίγκινο περίπτερο που ενοχλεί την αισθητική τις αντιπολίτευσης περισσότερο από τις παράνομες πέργκολες, τις παράνομες ταμπέλες, τις παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων, τις χωρίς μίσθωση εκχωρήσεις δημοτικών κτιρίων σε ημέτερους, τις παράνομες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις παράνομες προσλήψεις υπαλλήλων μέσω της καθαριότητας, και τόσα άλλα μικρά και μεγάλα που κανείς δεν βλέπει γιατί υπάρχει πολιτικό κόστος και οικονομικό ενδιαφέρον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουίζει το νησί για τις παρανομίες που βγάζουν μάτια .Μονή παράνομη λειτουργία μονάδας σκυροδέματος λειτουργία επιχειρήσεων χωρίς άδεια και στις οποίες εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα αιρετοί της διοίκησης και ο Πτερωτος αποφάσισε να κάνει αντιπολιτευση από το τσίγκινο περίπτερο Βλέπει το δεντράκι και δεν βλέπει ολόκληρο δάσος παρανομιών .

Ανώνυμος είπε...

ώδινεν όρος και έτεκε μυν: κοιλοπονούσε ένα βουνό και γέννησε ένα ποντίκι ... μεγάλη, επιτεύχθηκε ένα πολύ μικρό αποτέλεσμα