Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ

Ως ποιητική βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί ο δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Αίγινας της 3 Σεπτεμβρίου 2017. Ο κάθε αιρετός ανέβαινε στο βήμα και ανάλογα με την δημόσια θέση του απήγγειλε το ποίημά του κατά το "αρνάκι άσπρο και παχύ...". Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν υπήρχε απάντηση ή αντίλογος στα λεγόμενα του άλλου. Όλα τακτοποιημένα όλα προσυμφωνημένα με κάποιες αγριάδες για αλατοπίπερο. Μέσα σ αυτό το ασφαλές πλαίσιο ο Φίλιππος Τζίτζης αποφάσισε να αλλάξει ποίημα και αντί του "αρνάκι άσπρο και παχύ" να πει το "λύκος μαύρος και ισχνός" . Πίστεψε πως έτσι θα δημιουργούσε θετικές εντυπώσεις για το άτομό του καταγγέλλοντας τα πάντα χωρίς να κατονομάσει κανένα. Οι δύο καταγγελίες που ακολούθησαν έγινα από τον αντιδήμαρχο Αντώνη Μούρτζη ο οποίος κατονόμασε την επί της Μονής λειτουργούσα επιχείρηση ως αυτή την οποία ο κ Τζίτζης είχε πει ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια από το 2005 και ότι εδώ και 40 χρόνια ο υδρομεταφορέας Ηλιακίδης τροφοδοτεί την Μονή με νερό το και εκδίδει τιμολόγιο. Φυσικά ο κύριος Αντώνης Μούρτζης θεωρούσε βέβαιο ότι θα ακολουθηθούν οι κανόνες του δημοτικού συμβουλίου όπου ο ένας καταγγέλλει τον άλλο και μετά ζητάει συγνώμη το παίρνει πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ακολούθησε καυγάς, και το θέμα δημοσιοποιήθηκε . Φυσικά ο μόνος που δεν φέρει ευθύνη είναι ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται την Μονή. Ο κάθε ένας στην θέση του θα κοιτούσε να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του. Οι αρχές έχουν την αρμοδιότητα και φέρουν την ευθύνη αν λειτουργεί ή όχι χωρίς άδεια. Και ρωτάμε. Οι αρμόδιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από το 2005 μέχρι σήμερα τι έχουν πράξει? Αν πράγματι η επιχείρηση λειτουργεί χωρίς άδεια όλοι αυτοί διώκονται με παράβαση καθήκοντος. Όσον αφορά το νερό. Η υδροφόρα φορτώνει νερό στον Ασπρόπυργο από το υδρόμετρο του δήμου και το εκφορτώνει στην Πέρδικα. Για το σύνολο της μεταφερόμενης ποσότητας τιμολογείται ο Δήμος. Ο υδρομεταφορέας τροφοδοτεί πρώτα την Μονή με νερό και μετά την Πέρδικα και εκδίδει τιμολόγιο. Αυτό δε το κάνει 40 χρόνια. Δηλαδή αν καταλάβαμε σωστά πουλάει το νερό του δήμου στην Μονή. Η Μονή τι νερό πληρώνει στον Δήμο? Η πράξη αυτή αποτελεί κλοπή νερού ή κάτι άλλο συμβαίνει?
Επειδή οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου όπως επιβεβαιώθηκαν από τον αντιδήμαρχο είναι σοβαρές, καλούμε τον αρμόδιο εισαγγελέα να τις ερευνήσει και να καταλογίσει τυχόν αξιόποινες πράξεις εκεί που αναλογούν.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ δεν έχει άδεια .Αν ο επιχειρηματίας θεωρεί ότι έχει ας κάνει εξώδικη διαμαρτυρία ή μήνυση.Βαζει τον μπαμπά αντιδήμαρχο να μιλάει.Νερο σε κυλικείο δεν μεταφέρει κανεις.Βιντεο και φωτογραφιεσ με γάμους χορούς που γίνονται εχουν γεμίσει το διαδύκτιο .Δεκαδες τραπεζοκαθίσματα.Φαγητα.Ποτά.Διασκεδαση.Οι μόνοι που δεν βλέπουν Δήμος Αστυνομία Λιμεναρχειο δασαρχείο κτηματική υπηρεσία ΕΟΤυγιειονομικη υπηρεσία που δεν επισκέπτονται το νησί ούτε για τα προσχηματα.Καταγγρλιες επώνυμες και ανώνυμες αλλά τίποτε.Η ομερτά έχει επιβάλλει την σιωπή.

Ανώνυμος είπε...

Αν και μετά τα όσα ειπώθηκαν και επιβεβαιώθηκαν μάλιστα,Δεν παρέμβει εισαγγελέας είμαστε άξιοι της τύχης μας και ως νησί και ως χώρα...
Ντροπή ντροπή ντροπή.....

Ανώνυμος είπε...

Λυσσάξατε με την Μονή. Αποφασίστηκε λοιπόν κατα μεσα Δεκεμβρίου θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος (που έλεγε και ο Μπογδάνος στον ΣΚΑΙ ) όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες μαζι, να κάνουν έλεγχο στην Μονή για το ΕΑΝ έχουν τελεστεί υπερβάσεις λειτουργίας και εγκατάστασης κλπ στο λεγόμενο Κυλικείο και να συνταχθεί μια ομαδική έκθεση ελέγχου.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 6.42 προφανως δεν θα γνωρίζεις ότι η διεύθυνση υγιεινής έκανε έλεγχο και δεν διαπίστωσε τραπεζοκαθίσματα στην Μονή.Ουτε ένα.Αν εσυ έχεις άλλη άποψη να μας την πεις.
Το αποδεικτικό έγγραφο με ημερομηνία ελέγχου 22/Νοεμβρίου είναι στην διάθεση σου.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως επίτηδες ασχολείστε με την Μονή για να μας κάνετε να ξεχάσουμε τις ποσότητες του νερού που παραλαμβάνει kai μεταφέρει ο Δήμος χειμώνα - καλοκαίρι ;

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνεται ο επόμενος για την εξέδρα (μετά τον Αντ/χο Ποιότητας Ζωής) θα είναι ο Αντ/χος Ύδρευσης. Καθαρίζει σιγά σιγά ο Δήμαρχος την ομάδα ώστε να αποδοθεί πεντακάθαρη στο επόμενο υποψήφιο.

Ανώνυμος είπε...

8.00 ο αντιδήμαρχος ύδρευσης δεν φεύγει γιατί έχει δώσει χρήματα στον Συνδυασμό.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει το πνεύμα σου 9:02 μ.μ, ώστε έτσι, έγινε έλεγχος (όπως γράφεις) από την Δ/νση Υγιεινής στον χώρο της Μονής όπου βρίσκεται το λεγόμενο Κυλικείο στις 22 Νοεμβρίου. Τώρα εγώ μετά από αυτή την πληροφόρηση τι να πω? παρά ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο(α) π@π@ρα Δ/ντή(ντρια) της εν λόγω υπηρεσίας και θα στεναχωρηθώ τα μάλα αν έχει μετατεθεί σε άλλο αντικείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά με τόσες καταγγελίες και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.Να λοιπόν η συμμορια που είπε ο αντιδήμαρχος.Οταν όλοι σιωπούν (Δήμος λιμεναρχειο αστυνομία αντιπεριφέρεια πολεοδομια δασαρχείο τουριστικά ακίνητα ΕΟΤ) κάποιος έχει επιβάλλει ομερτά στα πρότυπα της μαφίας και κάποιοι κερδιζουν πολλά και ταΐζουν πολλούς .