Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Σε Βατερλό του δημάρχου έχει εξελιχθεί το αίτημα του για την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Νίκου Οικονόμου. Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος οι επιλογές του δημάρχου είναι περιορισμένες. Εάν αποφασίσει να μην εμμείνει στην παραίτηση, ο δήμαρχος ηττάται. Αν ο κ Οικονόμου υποβάλει την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αυτή θα πρέπει να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο το οποίο και τον εξέλεξε. Αν το δημοτικό συμβούλιο δεν την ψηφίσει, τότε ανοίγει ο δρόμος για την παραίτηση του δημάρχου. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη του θέματος, το γόητρο του δημάρχου έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν παραιτηθει ο προεδρος, ο δημαρχος θα του στειλει εξωδικο.Γνωριζει απο αυτα ο δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Να λοιπόν η υλοποίηση της προεκλογικησ συμφωνιας απλά βάζουμε το περιτύλιγμα για να το φάνε οι ψηφοφοροι.

Ανώνυμος είπε...

"ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ" Αυτά τα λόγια είναι για το νηπιαγωγείο και για χαζούς. Αν αγαπάνε πράγματι τον τόπο ας φύγουν το γρηγορότερο και να τον αφήσουν ήσυχο να χαράξει την πορεία του.

Ανώνυμος είπε...

Οταν κάποιος ζητάει την παραίτηση κάποιου αναφέρει και τους λόγους. Αυτό ξέρω εγώ. Τώρα αν οι λόγοι αυτοί είναι σοβαροί και ο ενδιαφερόμενος δεν δέχεται να παραιτηθεί, υπάρχει και η διαδικασία της διαγραφής απο την δημοτική παράταξη.
Στην προκειμενη περίπτωση λοιπόν ο Δήμαρχος ας συγκαλέσει τους συμβούλους της δημοτικής του παράταξης, να τους αιτιολογήσει την απόφαση του και να αποφασίσουν αυτοί αν συντρέχουν λόγοι παύσης του προέδρου του ΔΣ είτε μέσω διαγραφής είτε μέσω οικειοθελούς παραίτησης.
Σε κάθε περίπτωση όμως ο λαός της Αίγινας έχει δικαίωμα να πληροφορηγθεί τους λόγους που γίνονται όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορά την ΚΕΔΑ πρεπει να λεχθούν μερικά πράγματα. Μπορεί η δημοτική αρχή να έχει το δικαίωμα να επιλέγει πρόσωπα και αρμοδιότητες αλλά υπάρχουν και προβλεπόμενες διαδικασίες και νόμοι. Στην περίπτωση της ΚΕΔΑ η συγκρότηση της γίνεται στην αρχή της δημοτικής θητείας και δεν προβλέπεται επανασυγκροτηση της στα μισά της θητείας όπως έγινε φέτος (εκτος αν το λεει το καταστατικο - που δεν το λεει). Δηλαδή η θητεία της ΚΕΔΑ ακολουθεί την θητεία της δημοτικής αρχης. Συνεπώς η πρόσφατη ανασυγκρότηση της ΚΕΔΑ δεν ηταν νόμιμη με την έννοια ότι κάποιος που είχε ορισθεί αρχικά μέλος της ήξερε ότι θα έχει 5ετή θητεία εκτος άν ο ίδιος παραιτείτο και σε αντίθετη περίπτωση είχε κάθε δικαίωμα να προσβάλλει την απόφαση αντικατάστασης του.
Οι διοικούντες μπορεί να αισθάνονται ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν (υποβοηθούμενοι απο την έλλειψη αντιπολιτευσης) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στην Αίγινα άλλοι άνθρωποι που εντοπίζουν παραλείψεις και λάθη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥΡΤΖΗ.ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΙΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΑΠΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ,(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΌΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜ/ΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

Για την καταστροφή του Σαρωνικού (μαζούτ) φταίει ο Οικονόμου.
Για τον σεισμό του ΜΕΞΙΚΟΥ φταίει ο Οικονόμου. Για τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας φταίει ο Οικονόμου. Κλπ
Αυτοί είναι οι λόγοι που ζητείται η παραίτηση του Προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι η Αιγινα γνωριζε του λογους για τους οποιους εδειωξαν το Γεννιτσαρη ανδει καποιος την αποφαση δημαρχου θα γελαει ως την επομενη τετραετια δημαρχε εισαι το κατι αλλο τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 11:31 πμ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Απ’ τον καιρό που βγάλαμε
Δήμαρχο τον Κουκλίνο
Οι σύμβουλοι του παίζουνε
Κρυφτό και τραμπολίνο

Μα επειδή οι πιο πολλοί
Εκλέχτηκαν για χόμπυ
Δεν άργησαν να μοιραστούν
Σε κλίκες και σε λόμπυ

Και όταν αναλάβανε
Τομείς ευθύνης και δουλειές
Αρχίσαν τα καρφώματα
Και οι αλλαξοκωλιές

Γιατί γυρίσαν στα παλιά
Περίεργα παιγνίδια
Πιστεύοντας ότι κρατούν
Τον πάπα απ’ τα καρύδια

Κάποιος το γάντι πέταξε
Ο άλλος το σηκώνει
Κι ο δήμος μας εβούλιαξε
Σαν το «Αγία Ζώνη»

Κι οι πιότεροι απ’ τους ναυαγούς
Που βρώμισαν την πόλη
Στη μέση της ψαραγοράς
Βρήκαν αραξοβόλι

Και για το Ζήτω ρίχνουνε
Τα νέα τους κανόνια
Αμφισβητώντας ποιος ή ποιοι
Φοράνε παντελόνια

Ο Καπετάνιος άβουλος
Οι άλλοι σκορπισμένοι
Κι η Αίγινα ξανα-μανά
Βρίσκεται προδομένη

Αφού δεν έχουνε σταλιά
Φιλότιμο και μπέσσα
Στείλτε τους στον αγύριστο
Και λίγο παραμέσα

Για τιμωρία των ψευτών
Για πείσμα και γινάτι
Στις εκλογές που θάρθουνε
Ψηφίστε την χιονάτη
Λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω για το Δημοτικό Συμβούλιο την πετυχημένη θερινή συνταγή των απορριμματοφόρων από άλλους δήμους. Να απαρτίζεται το ΔΣ από Δημοτικούς Συμβούλους άλλων Δήμων της Αττικής.
Έτσι και αλλιώς οι δικοί μας δημοτικοί σύμβουλοι δεν πατάνε πόδι.

Ανώνυμος είπε...

αμ έτσι είναι Νικολάκη. Είχες μάθει με τους προηγούμενους να τους χτυπάς βρώμικα και να μην αντιδρούν ενω μπορούσαν. Εξέλαβες την αξιοπρέπεια των προηγούμενων σαν αδυναμία. Φάε στην μάπα τωρα τους δικούς σου και το βρώμικο παιχνίδι τους που εσυ πρώτος δίδαξες.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι αρχοντες του τοπου τουτου,για την ασφαλτο που θα πεσει στην παραλιακη της σουβαλας στο υψος της πλανακοεγινε δημοτικο συμβουλιο για τις κυκλοφοριακες ρυθμισεις;Βγαλατε αποφαση;Ποιος τις εβγαλε;Η μηπως περιμενετε τον αντιπερειαρχη να ερθει να τις βγαλει εκεινος,οπως κανετε και πετατε το μπαλακι στην αντιπερειφερεια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτες οι κυκλοφοριακες ρυθμισεις.Μαλλον βρεθηκαν αρχαια και εκει οπως και στο ρεμα της σκοτεινης;

Ανώνυμος είπε...

1.23 μ.μ. Ποια είναι η Χιονάτη?