Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Αυτή ήταν  μοίρα του δέντρου μόλις "έπεσε". όποιος περνάει φορτώνει τα ξύλα,

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ-1 ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΞΎΛΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ;
ΚΟΥΙΖ-2 ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ;
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, 1 ΚΟΥΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΚΑΛΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥΡΤΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος πλειοδότησε και πήρε τα ξύλα από το κόψιμο του δέντρου και πόσα χρήματα μπηκαν στο ταμειο του δημου ;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι αναρωτιούνται γιατί κόπηκε το δέντρο ας δουν ποιές φάτσες μαγαζιών εμπόδιζε. Έχουν σχέση με το Δήμο

Ανώνυμος είπε...

Κόψε και συ ένα δέντρο. Μπορείς. Καλά ποιους εξυπηρετεί? Και που είναι οι οικολόγοι οι προοδευτικοί συριζέοι οι σύλλογοι του περιβάλοντος και όλοι αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Ταιριάζει με το κουτί των σκατών δίπλα. Νεκρή φύση.Σαν τον άλλονε που είχε βγάλει τα αρμυρίκια και είχε φυτέψει τους φοίνικες και τα έκανε σαν τα μούτρα του. Αφού τα τραπεζάκια και οι ξαπλώστρες είναι ο σημερινός Ελληνικός Πολιτισμός που θα μας φέρει και την ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Με ποια νομιμοποιητικά έγγραφα έγινε η διαδικασία κοπής;
Υπήρξε απόφαση συλλογικού οργάνου με αντίστοιχη εισήγηση που να περιέχει μελέτη απο ειδικούς;
Η απόφαση μάλιστα του συλλογικού οργάνου του Δήμου (αρχικά Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και μετά Δημοτικό Συμβούλιο)είναι "κανονιστική" γιατί οι επιπτώσεις της αφορούν ομάδα δημοτών/καταστημάτων, και σαν τέτοια χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία θετικών ψήφων.
Ο επικεφαλής της κοπής (Πυροσβεστική) δήλωσε ότι η εντολή που είχε ήταν μόνο για κόψιμο και περιποίηση των επικίνδυνων κλαδιών και όχι για ολοκληρωτική κοπή. Η συνέχιση του του εγκλήματος συνεχίστηκε μετά απο εντολές τοπικών παραγόντων.
Και επειδή προφανώς το εναπομείναν κούτσουρο εξακολουθεί να ενοχλεί κάποιους (φοβόνται την επαναβλάστηση του)και θα προσπαθήσουν να το αποτελειώσουν κρυφά, ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ 24ωρου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ που θα καταγράψει τους "εθελοντές" τσεκουράδες.
Τέλος, επειδή η πλατεία δεν έχει όνομα, προτείνω να ονομαστεί "Πλατεία Ομέρ Πριόνη".

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ, ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑ (φραπες, τσιγαρο, ασυδοσια)κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Η αντιπολίτευση του Δήμου 6.28 μ.μ. [11-6-2016]τι κάνει? όλα καλά? η πιο άχρηστη αντιπολίτευση μακράν. Κρίμα. Μη μου τους κύκλους τάραττε....

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση, τι λες τώρα, τι να πούμε ρε παιδια, από ποιόν περμένετε ; Ο Παπαδόπουλος αρχιτέκτονας μηχανικός έχει γίνει βοηθός του Γεννίτσαρη. Από την άλλη έχουμε το δοτό πρόεδρο. Ο Τσατήρης που υποτίθεται έχει βλέψεις για δήμαρχος επειδή έγλειφε και παρακαλούσε το Μούρτζη για να τον κάνουν πρόεδρο στην επιτροπή του Καποδίστρια, κάνει την κότα. Καλά κρασά