Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ


Αναφορές σε ήθος έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι στο δημοτικό συμβουλιο της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2016. Τι κι αν έγινε ειδική συνεδρίαση για αντικατάσταση της παραιτηθήσαν γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου. Τι κι αν αναγνώστηκαν οι παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων.
Την ίδια ώρα, ο μεταφορέας προσπαθούσε να απομακρύνει το "έργο" για το οποία προηγούμενη δημοτική αρχή αισθανόταν υπερήφανη. Μόνο που η μαρτυρία των πράξεών έξειξε άλλα.
Και επειδή η " Rolls Royce" ήταν γεμάτη βοθρολήματα, η μεταφορά της στάθηκε αδύνατη και ματαιόθηκε.
Η μαρτυρία των πράξεων των δημοτικών αρχών κρίνεται από τα έργα τους. Η δική μας μαρτυρία κρίνεται από τα γραφομενά μας. Τα λάθη και οι παραλήψεις των πρώτων μας κοστίζουν ακριβά. Τα δικά μας γραφόμενα όταν ενοχλούν χαρακτηρίζονται "αλητεία". Η αλήθεια πονάει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ. ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΩΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος στο χθεσινό ΔΣ είπε ότι θα διερευνηθεί για το ποιος πήρε τα ξύλα από τι κομμένο δέντρο. Ε, γιατί δεν απευθύνεται στο γνωστό πολυκατάστημα πίσω από την ψαραγορά και το παραδοσιακό καφενείο.

Ανώνυμος είπε...

Καλα να ρωτήσω εγώ κάτι, όλοι αυτοί οι κονιόρδοι που έλεγαν ότι θα παραιτηθούν και επειδή ο Μούρτζης τους είπε όχι γιατί έμειναν ; Προφανώς γιατί τα κωλαράκια τους γουστάρουν τις καρέκλες. Άμα τα είχαν έπρεπε να εμείνουν και να παραιτηθούν όπως επι Σακκιώτη που παραιτήθηκαν οι μισοί. Έτσι θα φαινόταν και το τίποτα του Μούρτζη, αλλα τώρα τα παπάκια στη σειρά. Πάρτε το χαμπάρι , μπορεί να μην υπάρχει αντιπολίτευση γιατί τα έχουν κάνει πλακάκια και «τσιμπάνε» μερτικό όλοι μαζί , αλλά ο κόσμος θα σας φτύνει στο τέλος ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ λαμόγια.
Καλή διασκέδαση μέχρι το ’19 μετά σκοινί σαπούνι και λεπίδι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΜΟΥΡΤΖΗ. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΖΟΝ ΧΟΛΜΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδα ότι στους διαγωνισμούς για τις παραλίες αναφέρονται τόσα τετραγωνικά μέτρα . Αυτά τα ελέγχει κάποιος ή πιάνουν όλη την παραλία και κάνουν ότι θέλουν