Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ

Η  "Μαρτυρία των Πράξεων" των έργων με τα οποία δημοτικές αρχές τίμησαν την ψήφο των Αιγινητών.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον δήμο Αίγινας πλέον υπάρχει μια νέα υπηρεσία η Γ.Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

Λίγος ο κόσμος στους "παραιτηθείτε" χθές. Η αιτία είναι ότι πληροφορήθηκαν (μέσω Αίγινας) πως ακόμα κι αν παραιτηθεί κάποιος τελικά δεν ισχύει!

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ
Μετά το θαύμα της ψαραγοράς, που έγινε στις 30 του Μάη, ημέρα της Αγίας Ανακλήσεως, όπου η αγέλη των μουλοχτών, επανέφερε στις τάξεις της τον διαρκώς υπό παραίτηση «κραταιό» αντιδήμαρχο, η αντίπαλος ομάδα των κρυφοδάγκοτων υπέβαλε ομαδικά την παραίτηση της, δημιουργώντας έτσι σοβαρούς κραδασμούς στο κύρος και την συνοχή της διοικούσης πλειοψηφίας.
Σεβόμενοι όμως την ιερότητα της ψαραγοράς αλλά και την προοδευτική τους προέλευση με την έπαρση των… Αρίστων και την μιζέρια των ανικάνων, οργάνωσαν φεστιβάλ κωλοτούμπας στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων στην δεξαμενή. Βεβαίως μεγάλος ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον «δεν ξέρω» στον «δεν άκουσα», στον «δεν είδα» και σε όλα τα επίδοξα πολιτικά ρετάλια που στο τέλος με την πάγια τακτική τους, «το βράδυ χεζόμαστε και αλοιφόμαστε και το πρωί αγκαλιαζόμαστε και γλυφόμαστε», ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους και τα βρήκαν.
Όμως επειδή αυτά τα εμετικά καραγκιοζηλίκια, μόνο σοβαρότητα δεν μπορούν να αποπνεύσουν, προτείνουμε όπως ομονοούντες εν μετανοία να άδωμεν:
«τους της Αιγίνης φωστήρες δοξάσατε
Και των αρχόντων τα λόγια χορτάσατε
Αφελώς γαρ Αιγινήται ψηφίσατε
Και μιαν έτι φορά ατυχήσατε
Εκ λαού κυριάρχου ελπίδαν ζητήσατε
Μα εκ τάφου σκελετούς αναστήσατε
Ιδού έργον λοιπόν νοσηράς ευτελείας
Κι αποτέλεσμα μιας χοντρής μακακίας»
Αμήν

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο είχε ο κυνικός φιλόσοφος Αντισθένης όταν είπε στην Αγορά της Αθήνας ''τραγικός λαός τραγική πατρίδα''

Ανώνυμος είπε...

έναν πολύ καλό άρθρο στα Αιγινίτικα Νέα

ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Παραιτήσεις υποβάλλονται σε καθημερινή βάση, από τα μέλη της διοίκησης του Δήμου. Οι λόγοι διάφοροι: άλλος γιατί τον δυσκολεύουν στο έργο του, άλλος γιατί κάτι του έγραψαν στο ίντερνετ, άλλος γιατί τον στραβοκοίταξαν και άλλος γιατί ξύπνησε «στις μαύρες του». Όλα αυτά θα είχαν κάποια ουσία, αν μετά από λίγες μέρες, οι οργισμένοι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη, οι πρόεδροι επιτροπών και Δημοτικών επιχειρήσεων δεν ανακαλούσαν τις παραιτήσεις τους. Το κακό είναι ότι οι υπάλληλοι του Δήμου συγκεντρώνονται κάθε φορά να γνωρίσουν τον νέο αφεντικό τους και ξαναπέφτουν πάνω στο παλιό. Φυσικά το ανέκδοτο που κυκλοφορεί εκεί στο Δήμο είναι, ότι κάθε πρωί κάποιοι αναζητούν με αγωνία το καθημερινό δελτίο παραίτησης, όπως ακριβώς αναζητά κάποιος στα ΜΜΕ το δελτίο καιρού. Τελικά μήπως όλα αυτά είναι μια πρόβα τζενεράλε, εν όψει των δημαιρεσιών του Μάρτη του 2017;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τα βρίσκουν στη μοιρασιά όλα είναι ΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Γ.Ε.Π. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΤΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ - Στις 6 ΜΟΝΑΔΕΣ η διαφορά!

Συγκεκριμένα: ΣΥΡΙΖΑ=22.1 ΝΔ=16.3 ΧΑ=7.7 ΚΚΕ=7.2 ΠΑΣΟΚ=4.8 ΑΝΕΛ=3.1 ΠΟΤΑΜΙ=1.2 ΛΕΒΕΝΤΗΣ=2.8 ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ=2.2 ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ=2.7

Οι απώλειες ΣΥΡΙΖΑ είναι προς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ συμφωνα με τα στοιχεια της ερευνας.
Στην προηγούμενη δημοσκοπηση του Απριλιου (2 μηνες πριν) η διαφορα ηταν 7 μονάδες.

Μετα απο αυτά τα αποτελέσματα προτείνω στον Τσίπρα να δεχθεί το αίτημα της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και των "παραιτηθείτε" και να κάνει εκλογές, δεχόμενος και το άλλο αίτημα της ΝΔ να κρατήσει τον ίδιο εκλογικό νόμο που δίνει bonus στο 1ο κόμμα....!
Το γκαλοπ ειναι της Bridging Europe (η μονη εταιρεία που σε καθε εκλογική αναμέτρηση/δημοψηφισμα έπεσε μέσα στις προβλέψεις της).

Ανώνυμος είπε...

Τσουνάμι νέων υπηρεσιών στον Δήμο Αίγινας!
Νέα υπηρεσία ιδρύεται: η ΚΣΥΠΑ = (Κ)εντρικος (ΣΥ)μβουλος (ΠΑ)ραιτήσεων
Βασική της επιδίωξη είναι να κάνει το ΕΙΠΑ .. ΞΕΙΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα Θεωρήματα της Μη Πληρότητας – Πώς ο Γκέντελ απέδειξε την «ανεπάρκεια» της Λογικής

Τα φημισμένα Θεωρήματα της Μη Πληρότητας είναι ίσως το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτει ο κόσμος της φιλοσοφίας. Ο άνθρωπος που τα απέδειξε έμεινε ως ο σημαντικότερος φιλόσοφος του 20ου αιώνα και ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών. Τί έλεγαν όμως αυτά τα δύο θρυλικά θεωρήματα;

Αν ένα σύστημα είναι συνεπές, τότε δεν μπορεί να είναι πλήρες
Η συνέπεια των αξιωμάτων δεν μπορεί να αποδειχθεί μέσω του συστήματος
Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε σύνολο αξιωμάτων που είναι επαρκές για να περιγράψει την δομή και την αριθμητική των φυσικών αριθμών. Τι σημαίνει όμως συνεπές και πλήρες; Ενα λογικό σύστημα ονομάζεται συνεπές όταν δεν έχει αντιφάσεις, δηλαδή όταν μια πρόταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ταυτόχρονα ως αληθής και ψευδής. Από την άλλη, πλήρες είναι ένα σύστημα όπου όλες οι προτάσεις του είναι είτε αληθείς είτε ψευδείς.
Ο Γκέντελ απέδειξε πως δεν μπορεί να υπάρξει σύστημα που να ικανοποιεί και τις δύο συνθήκες. Αν είναι πλήρες τότε δεν θα είναι συνεπές και το αντίστροφο. Απλούστερα, θα περιέχει είτε αντιφάσεις είτε ερωτήματα που είναι αδύνατο να απαντηθούν!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο δεύτερο του θεώρημα ο Αυστριακός κατέστησε σαφές πως τα αξιώματα δεν επαρκούν για να αποδείξουν την συνέπεια μιας θεωρίας. Η λογική, την οποία οι μαθηματικοί πάσχιζαν επί αιώνες να ταυτίσουν με τα μαθηματικά, υπέστη ένα φρικτό και αγιάτρευτο πλήγμα. Ο Γκέντελ βρήκε την αχίλλειο πτέρνα της, καθιστώντας την ανίκανη να περιγράψει εξ ολοκλήρου την επιστήμη. Η γέννηση των μαθηματικών, αλλά και κάθε άλλης επιστήμης, δεν ξεκινά από την απόλυτη λογική, μα από την διαίσθηση!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επειδή κανένας τους δεν δούλεψε στην πραγματική οικονομία, κανένας πολιτικός δεν αντιλαμβάνεται το κόστος του χρόνου. Για να καταλάβουμε πόσο κοστίζει ο χαμένος χρόνος: Την προηγούμενη Πέμπτη οι συριζαίοι πούλησαν 2 airbus της Ολυμπιακής, που ήταν προς πώληση μαζί με άλλα 2 του ιδίου τύπου από το 2010. Η κυβέρνηση τότε τα έδινε 25 εκ. ευρώ το ένα. 100 και τα 4. Ο πλειοδότης πρόσφερε 95 εκατομμύρια, δηλαδή 23.750.000 το ένα. Μπροστά στον φόβο της κατακραυγής της αριστεράς για ξεπούλημα η κυβέρνηση δεν τα πούλησε. Τα άφησε να σαπίζουν. Το 2012 πούλησε τα δύο για 8 εκ το ένα. Οι συριζαίοι φώναζαν τότε για σκάνδαλο. Ο Χουντής έκανε ερώτηση στην ευρωπαϊκή επιτροπή.

Πόσο πούλησαν οι συριζαίοι τα δύο τελευταία; 4,2 εκατομμύρια δολάρια και τα δύο δηλαδή 1.870.000 ευρώ το ένα. Και καλά έκαναν και τα πούλησαν γιατί μόνο η συντήρησή τους και τα αερολιμανιάτικα ήταν 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Πόσα έχασε το Δημόσιο από την ηλίθια απόφαση να μην τα δώσει το 2010 γιατί τα 95 εκ. του φάνηκαν λίγα; Για να μην κουβεντιάσουμε πόσα έχασε από την αγορά τους επί αλήστου μνήμης κρατικής Ολυμπιακής και την μη απόσβεση της αξίας τους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΠ Γραφειο Εξυηρετησης Παραιτησεων

Ανώνυμος είπε...

μη φευγεις μη
και αφήνεις μόνο το νησί
χωρίς εσένα δεν μπορούμε

ποιός θα μοιράζει υποσχέσεις
ποιός φαγητό σε άπορους θα δίνει
ποιός στα ταξί ελπίδα θα τους δίνει
ποιός μωρό μου ποιός;

έφυγες ταξίδι εσύ
νιώθουμε ναυαγοί σε έρημο νησί
και ας σφίζει από ζωή

Μη φύγεις μη
με πόνο σου φωνάζουμε
στα γόνατα πέφτουμε και εκλιπαρούμε
γύρνα ξανά δεν μπορώ να αντέξω παραίτηση
για άλλη μια φορά