Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Για να λειτουργήσει η εικονιζόμενη παραλία πρώτα έπρεπε να δημοπρατηθεί όπως ορίζει ο νόμος, να υπογραφεί η μίσθωση και να πάρει την έγκριση και της κτηματικής υπηρεσίας του δημοσίου και φυσικά να γίνει έναρξη στην οικία ΔΟΥ. Μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες εγκατάστασης (εφόσον υπήρχαν οι προαναφερόμενες προϋποθέσεις), εμφανίστηκε και το Λιμεναρχείο Αίγινας να διαπιστώσει αν υπήρχε άδεια.
Φυσικά αυτά συμβαίνουν στους ηλίθιους που ακολουθούν το γράμμα του νόμου διότι βλέπουμε κατά μήκος της ακτογραμμής να καταλαμβάνονται παραλίες και να αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες χωρίς να έχουν δημοπρατηθεί οι παραλίες. Ο νόμος φαίνεται να ευνοεί αυτούς που "έχουν μπάρμπα στην Κορώνη" και να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στους άλλους. Και όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμα μιας αληθορίζουσας δημοτικής αρχής οι εκπρόσωποι της οποίας ξαφνιάζονται κάθε φορά που τα κακώς κείμενα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και ποτέ δεν ευθύνονται αυτοί αλλά οι άλλοι.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο νομος ποτε θα εφαρμοστει κατω από το γηπεδο : NTROPH ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχει και το ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ "ΗΘΟΣ" που δήθεν επιβάλει παραιτήσεις σε αυτούς που έκαναν στραβά μάτια γιατί ήλπιζαν ότι κάποιος ή κάποια θα τους έγλυφε τα ..... διάφορα. Τώρα σε παραλίες αφορά σε άλλα ρουσφέτια αφορά δεν ξέρω. Ότι ακούω λέω.

Ανώνυμος είπε...

9:10 εννοείς το εστιατόριο που καλύπτει το πεζοδρόμιο (μουράγιο) στην πλαζ της Παναγίτσας; Ε, είναι παληά ιστορία! Άμα είχες συγγενή πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου, ΟΛΑ γίνονται.Τώρα θα μου πεις: οι μετέπειτα Πρόεδροι δεν το βλέπουν; ΕΛΑ ΝΤΕ, ΕΛΑ ΝΤΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΓΙΝΑ
Μύθοι Παραδόσεις Πραγματικότητα.
Επανέρχομαι για το θέμα του παλαιότερου δένδρου της πόλης της Αίγινας, που βρήσκονταν στο κεντρικότερο σημείο της. Δίπλα απο το παλιό Δημαρχείο.
Το δένδρο κόπηκε, διότι χρόνια αφημένο και ακλάδευτο είχε (λέει) γίνει επικύνδινο. Ναι κάποια στιγμή ειχε πέσει ενα κλαδί...
Η επόμενη κίνηση, ήταν να μπει μία πρόχειρη ταμπέλα. "Προσοχή πτώση κλαδιών". Μετά κόψιμο ( γιατι ετσι γουστάρουμε), επειτα αμπαλάζ με λινάτσα που κάποιος θα την έβρεχε μεσ´ το λιοπύρι, για να πετάξει ο κορμός ... Κλαδιά.
Το μονο που πετάει ειναι ενα ερμο περιστέρι, που ψάχνει τη φωλιά του...
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: Το δένδρο το ειχε φυτέψει ο Καποδίστριας..
Στη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, αυτό ήταν το δένδρο, που φύτεψε ο πρώτος κυβερνήτης..
Άρα θα έπρεπε πάσει δυνάμει, το μνημείο αυτό ( έστω και μύθος) να υποστηριχθεί. Ποιός ξένος επισκέπτης, δε θα ήθελε νά το δεί, αν μάλιστα δίπλα στο χώρο του παλιού δημαρχείου, υπήρχε μουσείο φιστικιού, κοπανελιού ( σπάνια τέχνη κεντήματος ) κεραμικής...
Αν υπήρχε στη δίπλα πρασιά, εκει που ήταν οι φοίνικες, φυτεμένες μιά δυό φιστικές να τις βλέπουν και οι τουρίστες, (δεν εχει καμιά μέσα στο κέντρο στη πόλη) και βοτανόκηπο, αν στο χώρο του ΚΕΠ, λειτουργούσε και ενα καλαίσθητο δημοτικό κατάστημα με αναμνηστικά, αν θα ύπηρχε μία διαδρομή του επισκέπτη, απο το σημείο αυτό στο Λαογραφικό και μετά στο Εϋνάρδειο, οπου θα υπήρχαν χάρτες και αρχεία της Ιστορίας.
Τόσο απλά και με χρήματα απο χορηγούς, οπως τα αντίστοιχα επτά μουσεία που χρηματοδότησε η τράπεζα Πειραιώς.
Τώρα εχει μείνει αυτός ο κορμός.
Αυτός και ο πυλώνας της ΔΕΗ.
Μάλλον αυτο μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θεοδωράκη σας θεωρώ δίκαιο δημοσιογράφο ή πιο σωστά δίκαιο καταγραφέα της πραγματικότητας μιας και από όσο γνωρίζω είστε λογιστής, διορθώστε με αν κάνω λάθος στην επαγγελματική σας ιδιότητα. Έχω μια απορία και θέλω να με διαφωτίσετε αν μπορείτε. Πως ειναι δυνατόν να κάνουν έλεγχο στις νόμιμες παραλίες και από την άλλη να δίνουν άδειες εστιατορίου κάτω από τσίγκους; τι λέτε εσείς για αυτό; και τι λέει ο δήμος;

Ανώνυμος είπε...

7:54 μ.μ. απαντηση μην περιμενης να παρης ειναι οπως ολοι κατοπιν εορτης η αμα θες αναλογος με την ζυγαρια ξερεις και ξερει

Ανώνυμος είπε...

Η εξέδρα που στήνεται πριν απο την πλαζ ακουα λόκα από ποιόν, πότε και γιατί έχει πάρει άδεια; Η μήπως τελικά η μόνη λύση είναι να φωτογραφίζουμε και να στέλνουμε φωτο στους αρμόδιους;

Ανώνυμος είπε...

Θα απαντήσω στον κύριο 07:54
Έχω μια επιχείρηση με όλες τις απαιτούμενες άδειες και τα ανάλογα πιστοποιητικά που απαιτούνται γιατί πρόκειται για υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρηση.
Την ίδια δουλειά έχουν στήσει με τα ψέματα και άλλοι δέκα.
Ο μόνος που ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές είμαι εγώ.
Όταν αγανακτισμένος κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκα για τους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ,η απάντηση που πήρα ήταν:Εσένα ξέρουμε ,εσένα ελέγχουμε.
Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία.

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι αυτος που εδωσε εντολη να κοψουν τα καγκελα στο γηπεδο του μπασκετ και το εκανε ισωμα, καλα ποσο σας κοβει;