Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ

Το σχέδιο εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου Αίγινας και αφορά την ανάπλαση του πάρκου της ψαραγοράς πριν την "κοπή του δέντρου". Όπως βλέπουμε, στο σχέδιο δεν υπάρχουν δέντρα μόνο θάμνοι που σημαίνει ότι η πρόθεση της δημοτικής αρχής ήταν η αποψίλωση του πάρκου από όλα τα υπάρχοντα δέντρα και η αντικατάστασή τους με θάμνους.
Μένει να δούμε το σχέδιο του δήμου για την απομάκρυνση των παράνομων θερμοκηπίων που μας έχει υποσχεθεί πολλές φορές  δημόσια ο δήμαρχος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο ΚΥ Αιγινας θα γίνονται πλέον τα δημοτικά συμβούλια δυο ανδρες και μια γυναίκα ήδη το στελεχώνουν . Η δε κυρία ανέλαβε Πρόεδρος και έχει υπο τις διαταγές της τους δυο ανδρες. Στην θέση του Προέδρου ανέλαβε διότι την διόρισε εκεί ο κος Φλαμπουράρης.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας την μεγάλη πτώση του χρηματισηρίου, οι Ευρωπαίοι παράγοντες κάλεσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Μούρτζη στις Βρυξέλες. Ο πρώτος για να τους δώσει το know-how πως το ΝΑΙ γίνεται ΟΧΙ και ο δεύτερος πως γίνονται οι ανακλήσεις των παραιτήσεων.

Ανώνυμος είπε...

1:29μ.μ. Και πια είναι η κυρία παρακαλώ, γίνε λίγο πιο σαφής!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πελεκάνος τον Φλσμπουράρη έχει μέσον;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ είχα πάει προ ετών διακοπές σε ένα χωριό την Συκαμιά δεν θυμάμαι μόνο αν ήταν στην Λέσβο η την Μυτιλήνη τέλος πάντων η ουσία της υπόθεσης είναι ότι εκεί υπήρχε μια μεγάλη μουριά που στην βάση της υπήρχε μια επιγραφή που μας εμημέρωνε ότι στην σκιά της έγραφε ο Στρατής Μυριβήλης. Βλέπουμε λοιπόν πως αξιοποιούν και τιμούν οι ντόποιοι εκεί νησιώτες την ιστορία τους ενώ εμείς τι δένδρο του Καποδίστρια και πράσινα άλογα, βρε κόφτο αφού σε μερικούς ανεγκέφαλους τους χαλά την θέα.........................Υ.Γ πιστεύω όλοι να πιάσατε το humor Λέσβος-Μυτιλήνη και να μην έχετε τις γνώσεις ενός χαλβά που νόμιζε ότι άλλο νησί είναι η Λέσβος και άλλο η Μυτιλήνη.