Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΠΛΟΥΣ " ΡΟΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΟ Σπύρος Ροής στην Αίγινα σήμερα στα πλαίσια του διάπλου 80 χμ στα νησιά του Αργοσαρωνικού. (με τους δημάρχους Αίγινας κ.Δημήτρη Μούρτζη και Αγκιστρίου κ Γιάννη Αθανασίου).
Ένας κολυμβητής θα κολυμπήσει μια απόσταση 80χλμ, από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο, με ενδιάμεσες στάσεις όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού Ένα μοναδικό γεγονός θα λάβει χώρα στον Σαρωνικό κόλπο από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου 2016. Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένας κολυμβητής θα κολυμπήσει μια απόσταση 80χλμ, από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο, με ενδιάμεσες στάσεις όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Ο διάπλους του Σαρωνικού αποτελεί μια κολυμβητική υπερπροσπάθεια που ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Ποριώτης καθηγητής φυσικής αγωγής Σπύρος Ροής, προκειμένου να συμμετάσχει στις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που υλοποιούνται για την «Πίστη», τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις. Το εξαήμερο δύσκολο και κοπιώδες αυτό εγχείρημα έχει ως κύριο σκοπό να ευαισθητοποιήσει πολίτες, φορείς και αρχές να συμβάλλουν οικονομικά ή εθελοντικά στο έργο του Συλλόγου που στηρίζει με κάθε τρόπο -ηθικά, υλικά, οικονομικά- τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Ο ίδιος, με πυξίδα του την «Πίστη» θα διασχίσει την θάλασσα της περιοχής μας, ευελπιστώντας στην ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε σταθμό. Το χρονοδιάγραμμα του Διάπλου του Σαρωνικού: -Την Τρίτη 31 Μαΐου με αφετηρία τον Πειραιά, ο Σπύρος Ροής θα προσεγγίσει τα Περιστέρια Σαλαμίνας, διανύοντας μια απόσταση 17χλμ. -Την Τετάρτη 1η Ιουνίου θα κολυμπήσει από την Σαλαμίνα, στην Αίγινα, διανύοντας απόσταση 18χλμ. -Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, ο Σπύρος θα προσεγγίσει το Αγκίστρι, κολυμπώντας 8χλμ. -Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα κολυμπήσει από το Αγκίστρι, στον Άγιο Γεώργιο Μεθάνων, απόσταση 10χλμ. -Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα προσεγγίσει το λιμάνι των Μεθάνων, διανύοντας απόσταση 12χλμ Και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Σπύρος θα ξεκινήσει από το Λιμάνι των Μεθάνων για να τερματίσει στην γενέτειρά του, τον Πόρο, διανύοντας την απόσταση των 13χλμ. Για να ενισχύσετε οικονομικά την ΠΙΣΤΗ, μπορείτε στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών: Εθνική Τράπεζα: 054 48000 520 Alpha Bank: 13000 200 200 8236 Αγροτική Τράπεζα: 0030 400 30 83 83 Εμπορική Τράπεζα: 55 15 22 76 Eurobank: 0026.0426.34.01000944

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την οικειοθελή παραχώρηση της προεδρίας της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ στον κο Σακκιώτη καινούργια στελέχη μπαίνουν στην νέα παράταξη που ετοιμάζεται ακούγονται τα ονόματα του κου Σανσή , της κας Ζορμπά , του κου Τσιμπούρη και η μεγαλή ηχηρή μεταγραφή της κας Σαλπέα που μαζι με το παλαιό δυναμικό Αποστολίδης ,Χαλδαίος Θ πιστεύεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα. Ο τίτλος της παράταξης θα είναι ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο παράγοντας που παραιτήθηκε ή πιο σωστά αποσύρθηκε από τα πολιτικά δρώμενα είναι ο Σάνσης που με δήλωση του προς τον κύριο Μαρμαρινό Αγή έγραψε τα εξής: "Σταματαω να ασχολούμαι με τα κοινά. Ουτε δημοτικα συμβουλια ουτε τιποτα.
κουραστηκα. Αρκετα πια 2 χρονια Δεν στο κρυβω σε ειχα παρεξηγησει
Αλλα ολα αντρεπονται. Χαρηκα που σε γνωρισα, γιατι εχουμε πολλα να πουμε."

Κύριε Σανσή γιατί μας στερείτε την παρουσία σας από τα πολιτικά δρώμενα ; η παρουσία σας ήταν πάντα επικοδομητική ελπίζουμε στην επαναδραστηριοποίηση σας

kourbeti είπε...

2/6/2016

Ολα σε τουτη τη ζωη εχουν τα φυσιολογικά τους όρια.
Η κοπωση τοσων χρονων στην βιομηχανία εδρασε μετα και από τα 2 ακομα χρονια ενασχολησης με τα κοινά του νησιου, που τόσο αγαπησα μα και δεν θα παψω να αγαπω.
Δεν αρνουμαι το κειμενο που εγραψα στον κ. Αγη Μαρμαρινό.

Όμως το επόμενο για ενασχοληση μου στην νεα πολιτική κίνηση είναι τελειως αναληθες.

Ευχαριστω πολύ για την φιλοξενία,
μα και για τα ευγενή σας σχολια στο πρόσωπο μου.

Νίκος Σάνσης