Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Οι παραιτήσεις των αρμοδίων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αίγινας δεν εμποδίζουν τα έργα. Άλλωστε, όπως μας δήλωσε και ο δήμαρχος Δ. Μούρτζης, η λειτουργία του δήμου είναι δική του υπόθεση και δεν έχει σημασία ποιος μένει και ποιος παραιτείται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ αξίζεις συγχαρητήρια που ασχολείσαι με τα κοινά της Αίγινας και αυτό το γνωρίζουν και το επικροτούν όλοι οι νοήμονες Αιγινήτες. Ένα μεγάλο πρόβλημα για την υγεία συντελείται στο καρνάγιο της Αύρας με τις παράνομες εργασίες πλαστικοποιήσεων σκαφών. Εμένα προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει (αν και θα έπρεπε σαν ενεργό πολίτη) όλη γενικά η διακίνηση χρημάτων για τις εργασίες που παρέχουν (αποδείξεις κλπ), αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως η υγεία της οικογενείας μου και βέβαια των συμπολιτών μας που εκεί κάνανε και κάνουμε μπάνιο. Το Λιμεναρχείο το καθ' ύλην αρμόδιο τι κάνει? ασφαλώς και γνωρίζει τι εστι πλαστικοποίησης σκάφους που πρέπει να γίνεται σε ειδικούς χώρους μακριά από κόσμο επειδή χρησιμοποιούνται υλικά άκρως επικίνδυνα για την υγεία όπως πολυεστερικός στόκος, πολυεστερικές ρητίνες, διαλυτικά, αραιωτικά υαλουφάσματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία του χώρου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα "μαύρα" λεφτά πατριώτη 9.04 π.μ. Τί δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

9:04 π.μ σιγά τώρα να μην ασχοληθεί το Λιμεναρχείο με το τι γίνεται στο καρνάγιο της Αύρας αυτοί ασχολούνται με το πρόγραμμα της τηλεόρασης και αν βαρκούλες διαθέτουν σπίρτα, αν έχουν σφυρίκτρες τα σωσύβια και άλλα ουσιώδη. Εξάλλου στο καρνάγιο παρευρίσκεται συχνά Δημοτικός Συμβουλος της πλειοψηφίας και ο οποίος ίσως να κρίνει ότι οι εργασίες δεν είναι παράνομες και ούτε επικίδυνες για την δημόσια υγεία. Όπως λέει και ο 9:47 μ.μ τι δεν καταλαβαίνεις.