Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ
Προς τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
Κοινοποίηση Δήμαρχο Αίγινας
Αίγινα 13 Μαΐου 2016

θέμα. Διεκδίκηση ποσού 2,200,000 από διαφορές κυβικών νερού περιόδου 2010-2014
Κύριε πρόεδρε
Οι τελευταίες εξελίξεις στα δημοτικά θέματα έχουν προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες ως προς την πορεία της δημοτικής αρχής και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην γενικότερη κατάσταση της Αίγινας.
Η μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής έχει δείξει ότι η καθαριότητα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο (ιδιαίτερα σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοτική αρχή) και τα οικονομικά του δήμου παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία παρουσίασαν βελτίωση η οποία οφείλεται στον μηδενισμό της διαφοράς μεταξύ του νερού που η Αίγινα προμηθεύεται από την ΕΥΔΑΠ και αυτού που παραλαμβάνουμε στην Αίγινα.
Ως πολίτης θεωρώ ότι διαμορφώθηκε μια κατάσταση στην καθαριότητα, στα οικονομικά του δήμου και κυρίως στην διαχείριση του νερού η οποία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ανατραπεί.
Οι όποιες διαφωνίες μεταξύ των αιρετών για άλλα θέματα θα οδηγούσαν σε ανατροπή των μέχρι σήμερα κεκτημένων με  ανυπολόγιστές ζημιές στον δήμο στην Αίγινα και στους πολίτες.
Σε αυτό το πνεύμα και προς εδραίωση των κεκτημένων θεωρώ ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να δώσει εντολή στον δικηγόρο που έχει αναλάβει την διεκδίκηση της διαφοράς κυβικών νερού, να ξεκινήσει την διεκδίκηση από το ποσό των 2,200,000 ευρώ που αφορούν διαφορές των ετών 2010-2014
Με αυτή την απόφαση θα γίνει κατανοητό ότι το γενικότερο συμφέρον του δήμου δεν μπορεί να ανατραπεί από τα όποια μικροσυμφέροντα τρίτων.
Μετά τιμής


Γεώργιος Π Θεοδωράκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Οσο καθυστερούν είναι εις βάρος τους. ΄Οταν τους καλέσει ο εισαγγελέας θα τα "εξηγήσουν" όλα. Και αυτό θα γίνει ΆΜΕΣΑ.