Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ROLLS ROYCE

Η μπετονιέρα αναπαύεται μπροστά στην επιβλητική ROLLS ROYCE το έργο παρελθούσης δημοτικής αρχής που χώρο πιάνει αλλά χρησιμότητα δεν έχει. Το εικονιζόμενο κουτί πίσω από την μπετονιέρα αποτελεί σύμβολο διαχείρησης δημοτικής αρχής που πέρασε και το άφησε πίσω της ως "μαρτυρία των πράξεων της".
Όσο για την αναπαυόμενη μπετονιέρα, συμμετείχε σε έργο της παρούσης δημοτικής αρχής το οποίο ολοκληρώθηκε επειδή κανένας πολίτης δεν το κατήγγειλε ώστε να καταλήξουν οι εργάτες στο αυτόφορο. Αυτό οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αυλές που τους περιβάλουν θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά απόψη διότι την επόμενη φορά που θα επαλαληφθεί ανάρμοστη συμπεριφορά και καταλήγουν εργάτες ιδιωτικού έργου στο αυτόφορο, τα θιγόμενα μέρη (που πλέον γνωρίζουν τους καταγγέλοντες)  θα αφήσουν κατά μέρος τα διδάγματα της καινής διαθήκης. Δεν θα γυρίσουν ξανά και το άλλο μάγουλα αλλά θα εφαρμοστεί το της παλαιάς διαθήκης "οφθαλμόν αντί οφθαλμού".
Και επειδή τα της δημοτικής αρχής δρώμενα δεν πατούν και τόσο καλά στο γράμμα του νόμου.....οι όποιες συγνώμες δεν έχουν χρησιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: