Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας ανάρτησε αυτό που ταιριάζει γάντι ως εξώφυλλο του μνημονίου της κυβέρνησης της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο εικονιζόμενος Λαμπράκης αντιπροσωπεύει την σταύρωση του ελληνικού λαού. Ο δέ μαραθώνιος του αντιπροσωπεύει τον μαραθώνιο αγώνα της αριστεράς από το 1943 έως σήμερα για την κατάλυση του ελληνικού κράτους, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα συμφέροντα (τα οποία η αριστερά ανέκαθεν υπηρετούσε πιστά) και την μετατροπή της Ελλάδος σε οθωμανικό προτεκτοράτο.
Όσον αφορά τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, λειτουργούν ως δεκανίκια της αριστεράς.Εαν τους ενδιέφερε το εθνικό συμφέρον θα είχαν λειτουργήσει ανάλογα κάνοντας τα πάντα μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων τους και των υποχρεωσεών τους για να προλάβουν το κακό.
Υπογραφές 30 βουλευτών της αντιπολίτευσης είναι
αρκετές, για την ποινική δίωξη του
Πρωθυπουργού βάσει του Συντάγματος.
Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας…”
Ο Ελληνικός λαός εξαπατήθηκε...ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ τα έχουμε ξαναγράψει ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ας ασχοληθούμε και εμείς τουλάχιστον με τα τοπικά μας προβλήματα και να δούμε πως μπορούμε να τα λύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τσακαλώτος: Κατανοώ τους φτωχούς πολίτες, αλλά η επιτυχία μας θα φανεί σε βάθος (?) χρόνου. Τι παπαριές λες ρε μεγάλε πανεπιστημιακέ καθηγητά, πρώτα - πρώτα τι εννοείς το βάθος χρόνου? μήπως εννοείς τα 99 χρόνια που μας υποθήκευσες? αν είναι αυτό τότε μου θυμίζεις την ιστορία με του Χότζα με τον γάιδαρο του, που όταν τον έμαθε να μην τρώει του ψόφησε.