Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Η ΑΙΓΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Η διαχείριση  του νερού και των σκουπιδιών αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα της δημοτικής αρχής. Τα σημερινά προβλήματα στο νερό και τα σκουπίδια είναι η κληρονομιά που πήρε η παρούσα δημοτική αρχή από τις προηγούμενες.
Κατά γενική ομολογία σε αυτά τα θέματα η παρούσα δημοτική αρχή τα πήγε μέχρι τώρα καλά.
Το νησί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στην καθαριότητα σε σχέση με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Στο θέμα του νερού, η διαφορά μεταξύ των ποσοτήτων που μας δίνει η ΕΥΔΑΠ και αυτών που παραλαμβάνουμε στην Αίγινα ταυτίστηκε για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον πέντε χρόνια με μεγάλο οικονομικό όφελος στον δήμο. Στην ΚΕΔΑ η έκθεση ορκωτών λογιστών αναμένεται να φέρει στο φως σκελετούς του παρελθόντος. Το δε προεδρείο στο θέμα των λαθρομεταναστών έδωσε ρεσιτάλ δημοκρατίας.
Και ξαφνικά, 24 δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν σε απολογία από τον εισαγγελέα για "μια θέση στον ήλιο" που κάποιοι ονειρεύτηκαν. Μόνο που το αναπάντεχο αυτό γεγονός κλόνισε την εμπιστοσύνη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας με κίνδυνο ότι καλό έγινε να τιναχτεί στον αέρα.
Ως πολίτες λοιπόν λέμε "ΌΧΙ στα σκουπίδια". Η Αίγινα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στην εποχή όπου  τα σκουπίδια ήταν παντού.Η Αίγινα δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποκύψει στα σκουπίδια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά για την απώλεια νερού στον δικηγόρο Βασιλείου δεν υπήρχαν. Τώρα για την μήνυση την δική τους στην πλαζ Αύρας βρήκανε 4.900 να δώσουν στον δικηγόρο Αγγελομάτη.

Ανώνυμος είπε...

H Σαλπεα παραιτηθηκε απο γραμματευς. Ο Ζορμπας παραιτηθηκε σημερα από ΚΕΔΑ \κλπ. Επεται και συνεχεια. Ποσοι θα μείνουν κοντά στον Θρύλο; Προγνωστικά θέλω

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΗΣ: Οι διαφορές του νερού κ. Θεοδωράκη Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σταμάτησαν όταν μπήκε το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ στο σημείο λήψης του νερού ΕΥΔΑΠ στο Πέραμα. Και αυτό έγινε επί θητείας ως Αντιδημάρχου Ύδρευσης του Παναγιώτη Μαρμαρινού με ενέργειες του. Πρέπει να ενημερώνεσαι σωστά σχετικά, αλλιώς υπάρχει παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε παρακολουθώ λόγω του οτι δεν εχω χρονο και σωστο το αρθρο. Ο Μουρτζης Δ. ενω στο τέλος της τετραετίας θα παρουσιάσει έργα και θα αφήσει και παρακαταθήκες για τον επόμενο,σίγουρα ομως θα πρεπει να κάνει πολλούς ανασχηματισμους ,κάτι που αν δεν το ξεκινήσει αμεσα θα του κοστίσει. Δήμαρχε προχωρά και μην συγχωρείς.

Ανώνυμος είπε...

10:41 δεν υπάρχει "πάγκος". Αυτοί που έχουν θέση τώρα είναι όλοι κι όλοι. Μετά το χάος.

Ανώνυμος είπε...

Ο πάγκος του Δέδε που ήταν και κάπως καλός τελείωσε οπότε τώρα έχει μείνει η σκαρτούρα και ο Μύθος είναι σε πολύ δύσκολη θέση.