Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ

Τελικά ούτε το άγιο πνεύμα μπορεί να μας σώσει από τα εκούσια και ακούσια ανομήματα παρόντων  και παρελθόντων πολιτικών. Ναι σε όλα οι 153 της κυβερνητικής συνεργασίας αρκεί να μην χαθεί η καρέκλα. Εκ του ασφαλούς ψήφισαν όχι οι βουλευτές της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης με μεγάλη ανακούφιση που δεν χριάστηκε να σώσουν αυτοί την παρτίδα σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής της συγκυβέρνησης ψήφιζε όχι. Το καθεστώς του Απριλίου 1943 που μας κυβερνά δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει έστω και μία κεραία από τα προνόμιά του χάριν της πατρίδος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΤΑ MARFIN. Διάβασα στην Καθημερινή ότι ο Μπαλαούρας , ως προεδρεύων προ ημερών στη Βουλή, μεταξύ άλλων είπε, απαντώντας στον Βρούτση που είχε αναφερθεί στο θέμα, ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα "μπορούσε να αναφερθεί και στη δολοφονία Λαμπράκη"!! Προσέξτε ¨συριζαϊκή λογική και ήθος: Χρέωσε ττους αδικοχαμένους νέους στη Δεξιά, κάνοντας συμψηφισμό!. Ο δε Κατρούγκαλος είπε: "Ναι μεν να σκύψουμε το κεφάλι στους νεκρούς της Μ., αλλά...και να αποδώσουμε τιμή στους 100 χιλ διαδηλωτές τηε μέρας εκείνης"! Τα γνωστά "ναι μεν αλλά" της Αριστεράς όταν πρόκειται για θέματα μπαχαλάκηδων, τρομοκρατών και αριστερών δολοφόνων. Και μετά αυτά τα άθλια υποκείμενα διαμαρτύρονται όταν τους λες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τους τρομοκράτες (πάντα αριστερούς)

Ανώνυμος είπε...

Την εκταφή της σορού του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε διενεργήθηκε νεκροψία, για να αποκαλυφθούν τα αίτια θανάτου.

«Είναι δουλειά των αρμόδιων εισαγγελέων να δώσουν τις δέουσες εντολές για διενέργεια εκταφής/εξέτασης και για τη συγκέντρωση στοιχείων για το ποιοι ενδεχομένως ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που είχαν συμφέρον από την απώλεια της ζωής του Μακαριστού Χριστόδουλου», αναφέρει στο κείμενο της ερώτησής του ο Ν. Νικολόπουλος, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο θάνατος του Χριστόδουλου συνδέεται με τα Μνημόνια.

«Πρέπει πλέον να αποκαλυφθεί ότι οι εξελίξεις στη χώρα μας, σε σχέση με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την επιβολή των Μνημονίων ξένης επικυριαρχίας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ξεκίνησαν από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών. Δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Δεν φτάσαμε εδώ ξαφνικά», αναφέρει ο Ν. Νικολόπουλος, επισημαίνοντας πως, αν ζούσε ο Χριστόδουλος, δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά. Για να δούμε τι θα απαντήσει το υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

Να που πάνε τα λεφτά του φτωχου μας Δήμου που δεν έχει 1000 Ευρώ για βασικά πράγματα:

Η Οικονομική επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το αριθμ. πρωτ. 5557/18.04.2016 έγγραφο της
Νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 και του Ν.3852/2010 μετά
από διαλογική συζήτηση,
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι, ομόφωνα
Επί 6 παρισταμένων μελών
Παρέχει εντολή στον Αγγελομάτη Γεώργιο του Έκτορα, δικηγόρο Αθηνών (με ΑΜ ΔΣΑ 7323)
και κάτοικο Αθηνών, οδός Μασσαλίας, αρ. 12, Τ.Κ 10680 και με ΑΦΜ 014743992 για την
υποβολή εγγράφων εξηγήσεων των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής 2014 και 2015, του
Δημάρχου κ. Μούρτζη Δημητρίου και του Αντιδημάρχου κ. Γεννίτσαρη Κωνσταντίνου σχετικά
με από 25/6/2015 μηνυτήριας αναφοράς του εκπροσώπου της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής
εταιρείας με την επωνυμία «MAYA BAY Ι.Κ.Ε.» Ζωντήρου Ελευθέριου.
Η αμοιβή του θα ανέλθει στο ποσό των 4.900,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα
καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας οικονομικού έτους 2016 με Κ.Α 02.00.6111.01

Ανώνυμος είπε...

Καλά στη δικηγόρο του Δήμου γιατί δεν αναθέτουν να τους εκπροσωπήσει όλοι αυτοί? Δεν της έχουν εμπιστοσύνη, δηλώνει αδυναμία η ίδια ή υπάρχουν κάποια υποχρέωση στον ιδιώτη δικηγόρο? Ακόμη σε τι αφορά η μηνυτήρια αναφορά?

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια ΝΑΙ σε ότι ζητήσουν οι δανειστές, μακάκες είναι Αιακέ να χάσουν τα ακόμα 5οο.οοο ευρώ - τόσα θα έχαναν οι πατριώτες εκπρόσωποί μας αν δεν ψήφιζαν τα μέτρα - σιγά να μην κοίταγαν το συμφέρον της πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΑ ΩΒΒ1Ω68-ΞΙΕ στην διαύγεια. Αφορά την αύρα. Ή δικηγόρος του Δήμου κωλύεται γιατί είναι και η ίδια μηνυόμενη...