Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ

Με αφορμή την "ηθική κάθαρση", διαβλέπουμε προσπάθεια πραξικοπηματικής ανατροπής στα της ύδρευσης του δήμου Αίγινας. Φοβούμενοι  πως από όλη αυτή την ακροβασία πάνω σε "τρίχα κατσαρή", εμείς οι πολίτες στο σύνολό μας θα βγούμε ζημιωμένοι, ανατρέξαμε σε στοιχεία του δήμου εκ της υπηρεσίας ύδρευσης προερχόμενα όπου φαίνεται ξεκάθαρα η τραγικότητα της διαχείρισης την διετία 2013-2014 όπου η απώλεια κατανάλωσης ήταν 46%.
Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο δήμαρχος "πιέζεται" να αποπέμψει τον νυν αντιδήμαρχο ύδρευσης Αντώνη Μούρτζη και να τον αντικαταστήσει με άλλον που έχει εμπειρία και "ξέρει".. Στόχος του επιχειρούμενου πραξικοπήματος , αφορμή του οποίου είναι λόγοι ηθικής τάξης, θα μπορούσε να ήταν ο επί θητείας του νυν αντιδημάρχου ύδρευσης  μηδενισμός της διαφοράς μεταξύ του νερού που προμηθεύεται η Αίγινα από την ΕΥΔΑΠ και αυτού που παραλαμβάνουμε στην Αίγινα με όφελος εκατοντάδων χιλιάδων ευρό στο ταμείο του δήμου.
Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι οι λόγοι "ηθικής" που προβάλλονται για την αποπομπή του αντιδημάρχου ύδρευσης  είναι "τρίχες κατσαρές" και ο καυγάς (όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός ) είναι για το πάπλωμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

QUIZ;
ΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΤΑΡΧΗ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σήμερα είναι Σάββατο και όλες οι παραιτήσεις ανακλήθηκαν, αύριο είναι αργία. Παραιτήσεις από Δευτέρα. Να είστε σε ετοιμότητα