Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Η ΗΘΙΚΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Οι παραιτήσεις δίνουν και παίρνουν στον δήμο Αίγινας. Λόγοι ηθικής τάξης έχουν γεμίσει το συρτάρι του δημάρχου με παραιτήσειςδημοτικών συμβούλων ,όχι από την θέση του δημοτικού συμβούλου αλλά από τα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο δήμαρχος για θέσεις που μόνο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας μπορούν να αναλάβουν.
Εις εκ των παταιτηθέντων για λόγους ηθικής τάξης (η παραίτηση του οποίου δεν έγινε δεκτή) είναι και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ με τις αμαρτίες της οποίας ασχολήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
Και επειδή για την δημοσίευση της άνω φωτογραφίας σε συνεδρίαση του το συμβούλιο της  ΚΕΔΑ (που ασχολείται με τα πολιτιστικά του δήμου Αίγινας)  "μας παραίτησε με τρόπο που εφράζει το ήθος των μελλών που το απάρτιζαν.με την αιτιολογία ότι  η φωτογραφία που βλέπεται έθιξε τα χρηστά ήθη κάποιων" .Επειδή δεν αρμόζει στο δικό μας ήθος να αφήνουμε τίποτα να περάσει ασχέτα με το πόσος χρόνος έχει παρέλθει,και με αφορμή τον διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα της ΚΕΔΑ την εποχή που " μας παραίτησαν", ζητάμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ που φαίνεται να διαθέτει ευαισθησία σε θέματα ηθικής, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μας εξηγήσει τους λόγους της αποπομπής μας.
Αν δεν μπορέσει να το πράξει, η δική μας ηθική θα μας αναγκάσει να παραθέσουμε στοιχεία που διαθέτουμε εκεί που πρέπει. Το τι θα ακολουθήσει θα ικανοποιήσει πέραν της δικής μας ηθικής και το συλλογικό αίσθημα δικαίου.Τέλος θα πρέπει οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι ΔΕΝ θα υποχωρήσουμε από την θέση μας ανεξαρτήτων συνεπειών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: