Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ


Σύμφωνα με τον Όμηρο , η έννοια της θυσίας ήταν ο ευνοια  των θεών . Όσο πιο μεγάλη ήταν η φωτιά τόσο πιο ψηλά ανέβαινε η τσίκνα από την ένταση  της οποίας οι θεοί καταλάβαιναν το μέγεθος της θυσίας. με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι εξασφάλιζαν την εύνοιά τους.
Στην περίπτωση του Ναυτικού Ομίλου Λιμένος Φάρου Αίγινας, η φωτιά ήταν μεγάλη, η τσίκνα δυνατή και ευμενίστηκαν οι παρερυρισκόμενοι μέλη του ομίλου, φίλοι και προσκεκλημένοι. Όπως μας είπε ο πρόεδρος του ομίλου Τάσος Κρεούζης επρόκειτο για γιορτή επ ευκαιρία του καθαρισμού του λιμανιού από τα μέλη του ομίλου με την συνδρομή λόγω αρμοδιότητος του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρατάνε λεωφορεία εκτός λειτουργίας επειδή έχουν μεταφέρει πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες οπότε χρήζουν απολύμανσης, αλλά δεν έχουν προκάμει να τα απολυμάνουν. Βλέπετε, ο Καρανίκας έγινε στρατηγός.
Εν τω μεταξύ, όσοι έπαιρναν ΕΚΑΣ από τον Δεκέμβριο του '15 ως σήμερα καλούνται να επιστρέψουν αναδρομικά τα χρήματα στο κράτος. Παράλληλα, έσκασε το θέμα με τη σύλληψη του Μαρτίνη, το οποίο θέμα κρατούσαν μέχρι σήμερα που χρειάζεται να ταΐσουν ενισχυμένο σανό τα γίδια τους για να περάσουν από τη Βουλή το αιώνιο μνημόνιο που λέγεται "κόφτης", αλλά οι υπουργοί και οι βουλευτές της κυβέρνησης τού άλλαξαν ήδη όνομα και το λένε "Stabilisateur".
Άλλο θέλω να πω όμως: ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη χώρα τις 7 πληγές του Φαραώ

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή παραιτούνται. Τρίτη Πέμπτη Σ'άββατο ανακαλούν τις παραιτήσεις τους και την Κυριακή αργία. Σαν δεν ντρέπονται...

Αιγινήτικα Νέα είπε...

Αντιλαλούν τα σήμαντρα συγγρού και παραπήγματα. Στις 5/7 πάει στο 3μελές η παρέα του Σάκη και έπεται και συνέχεια για τους καινούριους στην πλαζ αύρας

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΑΙΓΗΝΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2011-2014 ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΑΒΡΑΚΙΑ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.