Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

Δεν πάει πολύς καιρός που στο δημοτικό συμβούλιο μας εκθείαζαν την τοποθέτηση απινιδωτή στο λιμάνι της Αίγινας και πόσες ζωές μπορεί να σωθούν από έναν προσβάσιμο στο κοινό απινιδωτή. Μόνο που τελικά ο χώρος που τοποθετήθηκε η συσκευή έγινε πλέον χώρος στάθμευσης μοτοσικλετών. Η δε αρμόδια για την τάξη αρχή (σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες) έχει απαντήσει εγγράφως σε αίτημα του λιμενικού ταμείου λέγοντας ότι αδυνατεί να φροντίσει για την τάξη στο λιμάνι.Κατά συνέπεια, ο χώρος ελέγχου του λιμεναρχείου έχει μετατραπεί σε παρκιν μοτοσικλετών ιδιωτών και επιχειρήσεων. Φαίνεται όμως πως το ΑΤ έχει σταδιακά αντικαταστήσει το λιμεναρχείο στον χώρο ευθύνης του. Λέγεται δε ότι και  το αυτόφωρο στον Άγιο Βασίλη το ανέλαβε η αστυνομία. Αν λοιπόν η εκχώρηση εξουσιών από το λιμεναρχείο στο ΑΤ είναι καθολική, μένει να δούμε το ΑΤ να ελέγχει τις άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  που μέχρι τώρα την ευθύνη είχε το λιμεναρχείοξεκινόντας από το ΝΟΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ δεν ξερω αν είναι αλήθεια, αλλά ακούγεται ότι ζητήθηκε απο την Δ\νση Συγκοινωνιών να βρεθεί από τον Δήμο ένας χώρος να περάσουν ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα της Αίγινας, αλλά οι υπεύθυνοι του Δήμου ποιούν λέει την νήσσα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά (γι αυτήν την εποχή) τα λεφτά Άρη.

Ανώνυμος είπε...

η μηχανή BMW μου είναι γνωστή δεν κυκλοφορούν πολλές τέτοιες στην Αίγινα μια τέτοια οδηγεί ο επειγοντολόγος γιατρός και δημοτικός σύμβουλος , ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είχε κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες για τους απεινιδωτές. Ωραίο σεβασμό δείχνει αν είναι δικιά του η μηχανή.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αφήσει ο Ζορμπάς να γίνει το ΚΤΕΟ, θα χάσει ο παραιτημένος το κονόμι από το πήγαινέλα και την προμήθεια, όπως και οι πράκτορες

Ανώνυμος είπε...

11,38 Εισαι αδικος αφου οι πρακρορες κοβουν ...και αποδειξεις ..αρα είναι ....νομιμοι !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:49 π.μ με αυτά που έγραψες βγάζεις νόημα? Θεωρώ ότι η περίπτωσή σου χρήζει ειδικής επιστημονικής έρευνας.