Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Τελικά ο κύκλος των παραιτήσεων στον δήμο Αίγινας για λόγους "ηθικής τάξης" έληξε υπέρ του "δημοσίου συμφέροντος". Οι παραιτήσεις προκλήθηκαν μετά το κάλεσμα από τον εισαγγελέα 24 (νυν και πρώην) δημοτικών συμβούλων για θέμα που αφορούσε εκμίσθωση παραλίας. Οι  υποστηρίζοντες την "ηθική τάξη" δημοτική σύμβουλοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις που κατείχαν επειδή δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν με τους προσβάλλοντας την ηθική της δημοτικής αρχής συναδέλφους τους. Και επειδή η απειλή των παραιτήσεων δεν έπεισε,  οι παραιτηθέντες έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την "ηθική τάξη" προς χάριν της οποίας έκαναν πολύ θόρυβο και παρέμειναν στις θέσεις τους προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.
Συμπέρασμα. Σ αυτό τον τόπο η " ηθική " είναι  θόρυβος αποπροσανατολισμού πίσω από τον οποίο τα διάφορα συμφέροντα διαπραγματεύονται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες μας τι γίνεται στην β Μαραθώνα και ποιοι εμπλεκονται

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ είτε σε μικρή πολιτική καρέκλα καθόμαστε είτε σε μεγάλη η ουσία είναι ότι είναι μια καρέκλα εξουσίας, τώρα αν έχεις μια στοιχειώδη παιδεία κάτι πάει και έρχεται αν όμως είσαι ξύλο απελέκητο τότε η υπόθεση είναι μούτι που λένε και οι φίλοι μας οι Αγκιστριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογουμένως ο Κώστας Γεννίτσαρης όπως και ο Νίκος Πτερούδης ήσαν οι καλύτεροι Αντιδήμαρχοι καθαριότητας που πέρασαν από την Δημαρχεία. Επομένως η παραμονή του Γεννίτσαρη στην θέση του είναι καλό για την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

O 3.40 μ.μ. πρέπει να παίρνει πολλά ληγμένα.