Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΟΥΣ

"Αυτοί θα με στείλουν φυλακή" μου είχε πει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος όταν τον ρώτησα γιατί δεν συνεργάστηκε με βασικά στελέχη του συνδυασμού του που προσπάθησαν να θέσουν τους δικούς όρους. 'Διώξε αυτόν να έρθουμε μαζί σου" του είπαν και αυτός αρνήθηκε στέλνοντάς τους αλλού. Αρνήθηκε τους εκβιασμούς και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.  Στηρίξαμε  στην παράταξη Τζίτζη όταν ο νερουλάς μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή έγραψα αυτά που είπαν δημοτικοί σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο "η υδροφόρα άλλα φορτώνει και άλλα ξεφορτώνει" Έδειξε ότι στηρίζει τους συνεργάτες του ακόμα και όταν δεν τους χρειάζεται και δεν τους αφήνει βορά στην αγέλη συμφερόντων.Απέδειξε πως ήταν αρχηγός και όχι ένας μπροστινός. Στελέχωσαν την παράταξη Μούρτζη ο οποίος δέχθηκε τους όρους τους και έγινε "ο μπροστινός" μιας παράταξης διοικούμενης από πισινούς. Είναι λογικό λοιπόν ένας κατ όνομα δήμαρχος να στερείται κύρους και να μην είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ακόμα κι αν δέχεται άνωθεν πιέσεις. Την μαρτυρία των πράξεών του αλλά και την αξία του την βλέπουμε λοιπόν μέσα από τον τρόπο που χειρίζεται καθημερινά θέματα όπως  για παράδειγμα τις παραλίες. Από τον δήμο δημοπρατήθηκε μόνο μία. Ο δήμος δεν κέρδισε τίποτα. Ούτε καν τρεις τσάντες Louis Vuitton αξίας 1000 ευρώ έκαστη.Η δημοπρασία σταμάτησε στην τιμή εκκίνησης παρά τις προσφορές που ήταν αρχικά τρεις, έγιναν δύο και τελικά μία. Τις ξεκαρδιστικές παρασκηνιακές λεπτομέρειες υποσχεθήκαμε να μην τις αποκαλύψουμε Καταλάβαμε όμως πως ο δήμος είναι έρμαιο εφήμερων ορέξεων αυτών που τον διοικούν χωρίς καμία ελπίδα και προοπτική.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κονομησαν πάλι οι πισινοί;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε σε προηγούμενη ανάρτηση ο άλλος που έλεγε για Σεπτέμβριο,τεχνολογια ,7, πολύ γέλιο και άλλα που μου φάνηκαν ακαταλαβίστικα
.Τελικα ήξερε και για τους πισινούς και για τους τρεις που θα γινόταν δυο και μετά ένας και τα κάτω από το τραπέζι .Πες του Γιώργο να μιλήσει τώρα να σπάσει το απόστημα ή να πάει να τα πει στον Δήμαρχο μπας και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον έρημο τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο τα καλλιτερα μας τα κρυβεις !!!!!!