Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ


" Η δημοτική αρχή έχει ορκιστεί να υπηρετεί τον πολίτη. Δεν έχει ορκιστεί να υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα" είπε ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης στο δημοτικό συμβούλιο της 28 -6-2017, Μόνο που "η μαρτυρία των πράξεων" της δημοτικής αρχής που εκπροσωπεί δείχνει ακριβώς το αντίθετο.Τα εικονιζόμενα έγραφα τα αλιεύσαμε στην διαύγεια.Το πρώτο αφορά χρηματικό ένταλμα πληρωμής από το Λιμενικό Ταμείο Αίγινας για "προμήθεια μπετόν¨" από τον εν ενεργεία αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής και τεχνικών υπηρεσιών. Το τιμολόγιο δελτίο αποστολής εκδόθηκε στις 7 12 2016.  Όμως σύμφωνα με την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη νήσων που βλέπουμε στην δεύτερη φωτογραφία, η άδεια εγκατάστασης παρατείνεται κατά δώδεκα μήνες μέχρι 7 -1-2013. Η απόφαση ορίζει ρητά ότι δεν επιτρέπεται η λειτουργία της μονάδας για παραγωγή σκυροδέματος πριν την χορήγηση προσωρινής ή οριστικής άδειας λειτουργίας. Από τα όσα γνωρίζουμε ούτε άλλη παράταση υπάρχει αλλά ούτε και άδεια λειτουργίας. Από τα εικονιζόμενα  έγραφα της διαύγειας λοιπόν προκύπτει ότι οι αιρετοί που απαρτίζουν την παρούσα δημοτική αρχή βρίσκονται εκεί όχι για να υπηρετήσουν τον πολίτη όπως λέει ο δήμαρχος αλλά τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο φαγοπότι.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η παραγγελία του τσιμέντου είναι για την απαραίτητη επισκευή του καταρρέοντος κτηρίου του Λιμενικού ταμείου της παραλίας;

Ανώνυμος είπε...

Κατάχρηση εξουσίας θα έλεγα 07.37

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο απύθμενο είναι το θράσος τους είναι κατι το ασύλληπτο. Ο δημοτικός κώδικας , η γενικότερη νομοθεσία , αλλα και η ηθική (που να τη βρεις τη σήμερον ημέρα) απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε χρηματική συναλλαγή του δήμου και των νομικών του προσώπων με τους αιρετούς και τους συγγενείς αυτών. Η δικαιοσύνη εκτός απο τυφλή μήπως είναι και κουφή? Βέβαια το μεγαλύτερο βάρος το εχει η αντιπολίτευση που η δουλεια της είναι να ασκεί έλεγχο στη διοίκηση και απο τι φαίνεται όχι έλεγχο δεν ασκεί αλλα συνδιοικει -με ποιο όφελος άραγε? Αιακέ όσο και να κοπανιεσαι το αποτέλεσμα είναι ότι με τις πράξεις τους να γράφουν εσένα και ολους εμάς στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι άξεστοι, αμόρφωτοι και παρανομοι.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ τη θέση σου Χόρεψε ζεϊμπέκικο, λύγισε τη μέση σου
Χτύπησε τα πόδια σου πάνω στον ασίκικο σκοπό
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ . Άρχισαν τα όργανα το παλιό ντερβίσικο
Να μη μου το χόρευες θα τανε αφύσικο
Χόρεψ το κορίτσι μου, παλαμάκια εγώ θα σου χτυπώ
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ . Άρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται
Νάτο το κορίτσι μου, σειέται και τινάζεται
Φτου σου κοπελλάρα μου, ε βρε τι μου κάνεις πω-πω-πω
Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ
Στ΄αλήθεια παιδευτήκαμε
να πιάσουμε στο δίχτυ
λαυράκι τόσο σπάνιο
σαν το φαρμακοτρίφτη

Αυτόν τον Αγιο άνθρωπο
φείδι αν τον τσιμπήσει
αντι για αυτόν στα σίγουρα
το φείδι θα ψοφίσει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θέλουν κλωτσιές είναι οι πολιτικαντηδες που δεν είναι άξιοι να βγάλουν έναν νόμο της προκοπής ( υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη ότι το κάνουν εκ του πονηρού) . Έτσι για τις μονάδες έτοιμου σκυροδέματος δίνουν άδεια (άκουσον - άκουσον) λέει εγκατάστασης ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ . Άντε τωρα εσύ να συνεννοηθείς με αυτούς τους μακ@κες που βάζουν τον κόσμο να μαλώνει , να τρέχουν στα αυτόφωρα , δικηγόρους , δικαστήρια και με λίγα λόγια ειναι αυτο που λέει ο λαός να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Τυπικά ένας αιρετος έχει δικαίωμα να τιμολογήσει στον Δήμο μέχρι περιπου 5000 ευρω με ΦΠΑ ανα έτος. Αλλα όπως σωστά προαναφέρθηκε σε ορισμένα πραγματα μπαινει και η ηθική..
Για την δε μείζονα αντιπολίτευση είναι η χειρότερη ολων των εποχών..

Ανώνυμος είπε...

Ποια αντιπολιτευση?Ολοι ένας αχταρμάς έχουν γίνει.Δεν πας στα δημοτικά συμβούλια να δεις αντιπολίτευση.Πηγαινω μόνο για να δω ποιοί με ποιους και σε ποιο θέμα τα έχουν κάνει πλακάκια Ασύληπτες συμμαχίες αρκεί να εξυπηρετηθούν οι δικοί τους και μετά άμεση ανταπόδοση.Καταστηματα που οι άδειες έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί εδώ και μήνες λειτουργούν γιατί όποτε έρχεται το θέμα δεν υπάρχει απαρτία.Αλλα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις δεν παίρνουν άδεια γιατί δεν έχουν θείο στην Κορωνη.Γκρεμιζουν με συνοπτικές διαδικασίες την μια πέργκολα και αφήνουν όλες τις άλλες.Λειτουργει επιχείρηση με 35 πολεοδομικές παραβάσεις και δεν αφαιρούν την άδεια που έχει λήξει ούτε σφραγίζουν το κατάστημα.Βεβαιωνονται παραβάσεις υγιεινομικου ενδιαφέροντος και μετατροπή των όρων λειτουργίας καταστημάτων αλλά οι μηνύσεις και πρόταση αφαίρεσης της άδειας δεν φθάνει ποτέ στο Δημοτικό συμβούλιο.Ο ένας κρατάει τον άλλον και όλοι μαζί κρατιούνται μεταξύ τους.Κανεις δεν κάνει αντιπολίτευση στην διοίκηση αφού κάνουν τις δουλίτσες Έρημη Αίγινα τι σου ´μελε να πάθεις .

aiakosrex είπε...

11,40 & 10,13 είσαι απληροφόρητος ή σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα για μια ακομα καλοκαιρινή ημερα δεν είχαμε νερό. Φανταστείτε να έρθει και ο αγωγός της ΕΥΔΑΠ και να μην έχουμε νερό γιατί θα σπάει συνέχεια η σωλήνα του παλιού δικτύου που είναι σάπια και ακατάλληλη. Αλλά αφού τόσα χρόνια δεν την αντικατάτέστησαν και δεν έβαλαν βάνες για να μην κόβουνε το νερό από τη δεξαμενή περιμένουμε να τα κάνει τώρα ο Νταβάς; προς Θεού δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λογική ρε 5:45 μ.μ αφου οι προγενέστεροι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν σχετικά με την ύδρευση , όλοι οι μεταγενέστεροι είναι δικαιολογημένοι.

Ανώνυμος είπε...

6.41 Δεν με κατάλαβες. Αφού οι προηγουμενοι, δηλαδή οι μορφωμένοι δεν έκαναν αυτά που γράφω περιμένεις εσύ από τους μη μορφωμένους να τα κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μούρτζη αρκετά ΦΥΓΕΤΕ διότι η βρώμα από τα σκουπίδια σας είναι πταίσμα μπροστά στη βρώμα που αποπνέει από το σκυλολόι σας. ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δικαιολογημένοι δεν είναι,δεν έχουν δικαίωμα όμως να ομιλούν,πόσο μάλλον να κάνουν και κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Οι προγενέστεροι δηλαδή δεν έχουν το δικαίωμα.Ετσι για να καταλαβαινόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ στις διάφορες επιτροπές (οικονομική επιτροπή Δήμου, Λιμενικού ταμείου κλπ ) συμμετέχουν και άνθρωποι της αντιπολίτευσης , είδατε μέχρι σημερα να εχει γίνει καμμία εγγραφη καταγγελία στην δικαστική εξουσία για την μη τήρηση διαφόρων νομοθετημάτων απο τον Δήμο; Να σας πω εγώ, ούτε είδαμε, ούτε θα δούμε και αυτο γιατι όλες οι αποφάσεις, όλες οι ενέργειες της διοιηκησης του Δήμου δεν παρεκκλίνουν του νόμου.

Ανώνυμος είπε...

7.28 το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.Αν έπρεπε να απαριθμήσω τις παράνομες αποφάσεις των επιτροπών θα χρειαζόμουν ώρες ολόκληρες.Απλα να ξέρεις αν η προηγούμενη διοίκηση είναι δυο φορές τον μήνα στα δικαστήρια η παρούσα δεν θα είναι δυο φορές αλλά τις υπόλοιπες είκοσι.Και τα παραμυθάκι του φεύγουμε δεν έχουμε απαρτία και αναβάλλουμε είναι ποινικό αδίκημα.Οι υπάλληλοι ξύπνησαν και κάνουν αναφορές για να καλυφθούν και να μην έχουν ποινικές ευθύνες τόσο για τις αιτήσεις πολιτών που χάνονται στους διαδρόμους όσο και για προτάσεις εκτέλεσης αποφάσεων που δεν φθάνουν στις επιτροπές.Γιατι παράνομες πράξεις δεν είναι μόνο αυτές που γίνονται αλλά και αυτές που παραλείπονται να γίνουν .Και πίστεψε με οι δεύτερες είναι πολλές πάρα πολλές!

Ανώνυμος είπε...

9:45 μ. μ δεν κατάλαβες ότι ο 7:28 κάνει πλάκα , με την αδράνεια της αντιπολίτευσης και για να μιλήσουμε και λιγο σοβαρά πρέπει να παραδεχθείς εκ του λεγόμενου αποτελέσματος ότι ο μόνος γάτος απο ολους τους συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο Μητσος που τους δουλεύει ολους ψιλό γαζί.