Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

"Γραφικούς αποκαλούν οι δήθεν έξυπνοι τους πολίτες που κάνουν το αυτονόητο. τους πολίτες που επιζητούν τη νομιμότητα, που επιζητούν τον σεβασμό των δικαιωμάτων που μας παρέχουν το σύνταγμα και οι νόμοι"........" οι δήθεν έξυπνοι μας χλευάζουν καθημερινώς και με κάθε ευκαιρία. Το τραγικό συμβάν στην Αίγινα αποτελεί ένα άλλο παράδειγμα αυτού του χλευασμού που αυτή τη φορά είχε ένα φονικό αποτέλεσμα που συγκλόνισε όλους τους γραφικούς πολίτες"      "οι δήθεν έξυπνοι δεν είναι καλύτεροι από τον χειριστή του πλοιαρίου"....
Αθηναϊκά δημοσιεύματα επικαλέστηκε η αντιπολίτευση για να ασκήσει κριτική κατά της διοίκησης με αφορμή τα σκουπίδια. Τα Αθαναικά δημοσιεύματα δεν ασχολούνται μόνο με τα σκουπίδια. Ασχολούνται και με θέματα που οι διοικούντες τον δήμο δεν θέλουν να γνωρίζουμε. Το πρόβλημά μας δεν είναι   μόνο τα σκουπίδια. Είναι οι παράνομες πέργκολες, οι παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων (από πολλούς και όχι μόνο από τον ένα που έχει βάλει στο στόχαστρο ο δήμαρχος,), τα παράνομα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,η άγρα πελατών με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής και των αρχών, το τραγικό ατύχημα που όλοι πλην των γραφικών θέλουν να ξεχαστεί, οι καθημερινοί προπηλακισμοί αυτών που δεν αρέσουν στους διοικούντες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα πλέγμα  που κάνει την Αίγινα "χειρότερη και από τριτοκοσμική, να ταλανίζεται από αυτούς τους δήθεν έξυπνους που στην ουσία είναι απλοί τραμπούκοι".
Η με κάθε τρόπο αντίδραση σε αυτό τον υποστηριζόμενο από την δημοτική αρχή (διοίκηση και αντιπολίτευση) όλεθρο, αποτελεί όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ συντομα θα δουμε εαν στις παραπανω παρανομιες θα προστεθει και διατηρηση παρανομων ραμπων στα ρεματα της Αιγινας.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι βουλευτής της αντιπολίτευσης κυκλοφορεί με το αρχιλαμογιο δεν αου λέει κατι? Οι δημοτικοί άρχοντες σε πειραξαν?
Μήπως τελικά δεν φταίνε αυτοί αλλά η άνωθεν παρεμβαση?