Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

"Οι άνθρωποι είναι απαραίτητοι" είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης αναφερόμενος στους 8 συμβασιούχους που ασχολούνται με την καθαριότητα. Βέβαια στα χαρτιά οι άνθρωποι της καθαριότητας του δήμου Αίγινας φτάνουν και περισσεύουν αλλά βρίσκονται σε άλλες θέσεις. Χρεια΄ζομαστε λοιπόν συμβασιούχους για να κάνουν την δουλειά των άλλων. Και τα τέλη αυξήθηκαν και τα ρολόγια της ΔΕΗ είναι περισσότερα του μόνιμου πληθυσμού. Τα ανταποδοτικά τέλη φτάνουν και περισσεύουν για να καλύψουν την καθαριότητα εκτός αν τα χρήματα πάνε αλλού. Φυσικά το έμψυχο υλικό είναι απαραίτητο για να χειριστεί τα μηχανήματα τα οποία με βάση τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττει ο δήμος έπρεπε να λειτουργούν στην εντέλεια. Δυστυχώς από τον στόλο των 32 οχημάτων του δήμου είναι ζήτημα αν ένα έχει περάσει ΚΤΕΟ και αν υπάρχει κάποιο που δεν έχει φθαρμένα λάστιχα. ΄Καλούνται λοιπόν οι οδηγοί του δήμου να χειριστούν οχήματα επικίνδυνα για αυτούς και όλους όσους μοιράζονται το οδόστρωμα. Εν ολίγοις, τα απορριμματοφόρα και φορτηγά του δήμου Αίγινας αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και θα πρέπει άμεσα να επιληφθούν οι αρμόδιοι.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Θεοδωράκη παρακολουθώ τις αναρτήσεις σας και όπως σας έχω ξαναγράψει δεν έχω καμία σχέση με το νησί αλλά η σημερινή σας ανάρτηση δεν νομίζω να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Είναι δυνατόν τα δημοτικά οχήματα να είναι ανεξέλεγκτες καρμανιόλες και η αστυνομικές και λιμενικές αρχές να σιωπουν?και καλά της Αίγινας του Πειραια?
Πιστεύω ότι κάπου κανεις λάθος.

Ανώνυμος είπε...

"Ήρθε η ώρα να κριθούν και οι κρίνοντες..."

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε φιλε με τετοια μποχα και τετοια δισοσμοια που βγαζουν,και τα ζουμια που τρεχουν απο τις νταλικες,ποιος λιμενικος,και ποιος αστυνομικος να τα ελεγξει.θελουν να εξαφανιστουν οσο πιο γρηγορα γινεται απο μπροστα τους

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 4.39 καταλαβαίνω τις αμφιβολίες σου αλλά Εδώ είμαστε Αίγινα.Οπως λέμε άλλο κράτος .

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ιδιώτης είχε τα οχήματα του Δήμου θα ήταν άρχοντας. Όταν όμως οι οδηγοί είναι άσχετοι κ βρωμιαρηδες, όταν οι υπάλληλοι του συνεργείου έχουν δικές τους επιχείρησης, πως να μην διαλύσουν τα οχήματα. Βασικό ρόλο παίζει και ο αρμόδιος για την λειτουργία του συστήματος που θα πρέπει να έχει στοιχειώδη άποψη για τα οχήματα.

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Τι στο καλό πάλι. Μωρε δήμαρχε αφου ξέρεις ότι όποιος τα βάζει με άλλους πρεπει να έχει τον κ🐶λ🐒 του καλυμμένο. Τώρα τι θα γίνει με τα σκουπίδια. Εγώ λέω να μαζέψεις την παράγκα σου και τους πολιτικούς σου ινστρούχτορες και να τα φάτε. Που ξέρεις... μπορει και να τους αρέσουν.