Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ


΄Χρειάστηκαν επώνυμες καταγγελίες συμπολίτη μας και η δημοσιοποίηση του θέματος από εμάς για λειτουργήσει ο δήμος. Μόλις αναγνώστηκαν οι αναρτήσεις μας από αυτούς που έπρεπε, το καθεστώς ασυλίας του δήμου τελείωσε. Υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου Αίγινας μας ευχαριστούν για την ανατροπή που φέραμε και καταγγέλλουν απίστευτα πράγματα. Τα υπηρεσιακά σημειώματα που έστελναν οι υπάλληλοι καθαριότητας στον δήμαρχο και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας περιγράφουν εικόνα αδιαφορίας, αδιαφάνειας, σπατάλης δημοσίου χρήματος, και πλήρους απαξίωσης των υπαλλήλων καθαριότητας. Φυσικά το πρόβλημα αποκομιδής των σκουπιδιών δεν λύνεται επειδή οι δύο νταλίκες του δήμου θα περάσουν ΚΤΕΟ. Όλα τα οχήματα του δήμου βρίσκονται σε αθλία κατάσταση, δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και οι οδηγοί τους αρνούνται να βγουν στον δρόμο μέχρι την πλήρη επισκευή τους. Φυσικά η κατάσταση δεν είναι κάτι το καινούργιο αλλά υπήρχε και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Οι διαμαρτυρίες του προσωπικού καθαριότητας του δήμου έπεφταν στο κενό καθώς οι αρχές έκλειναν τα μάτια στην παρανομία του δήμου. Χρειάστηκε να κινητοποιηθούν αυτοί που έπρεπε για να "μπει ο φόβος του θεού μέσα τους" και να εφαρμοστεί ο νόμος. Εμείς, στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη ενάντια στην διαπλοκή και συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την αποστράγγιση του βούρκου της διαφθοράς που μαστίζει την Αίγινα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι , άνθρωποι. Αιμοδιψείς, αιμοχαρείς και αιμοβοροι . Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός για το αν η Μονή λειτουργεί με άδεια η όχι, αν τα απορριμματοφόρα του Δήμου τηρούν τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφαλείας (ΚΤΕΟ - λάστιχα κλπ) , αν οι μπετονιέρες γνωστού επιχειρηματία κυκλοφορούν χωρίς αριθμούς , αν, αν , αν . Δες τε και παραδειγματιστειτε με αυτά που ειπε ο πρωθυπουργός στο συνεδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ : " Γι αυτούς που έχουν φτάσει τα 30 και οταν ξυπνάνε το πρωι βρίσκονται ακόμη στο παιδικό τους δωματιο που δεν μπορούν να χαρούν τις ερωτικες τους σχέσεις, βάζουμε μπροστά (Θεέ) ενα μεγαλο προγραμμα για την αξιοποίηση κτιρίων του Δημοσίου για να στεγαστούν νέοι άνθρωποι ". Πιστεύω να πιάσατε το νόημα του πρωθυπουργού γατάκια.

Ανώνυμος είπε...

Πόσες πέργκολες καθαιρέθηκαν από την αμερόληπτη δημοτική μας αρχή από την ημέρα που καθαιρέθηκε η πέργκολα του Τόγια; Μάλλον μόνο η αναφερόμενη ήταν «παράνομη».

Ανώνυμος είπε...

To χαλασμένο αυτοκίνητο του Δήμου που θα κατέβαζε τις διαφημιστικές πινακίδες από την παραλία του νησιού ακόμη να επιδιωρθωθεί;

Ανώνυμος είπε...

Προφανέστατα ο 12.50 κάνει χιούμορ.Οσα όσα αναφέρει τα κάνουν υπό την προστασία των αιρετών συγγενών τους.Οταν για πολιτικούς λόγους ξηλώνεις με αδιαφανείς διαδικασία μια πέργκολα και αφήνεις 50 τότε θα πρέπει να ξέρεις και τις συνέπειες της μεροληπτικοτητας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΙΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΠΗΡΑΝΕ ΙΔΡΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΣΩΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Με τα ασθενοφόρα.τι γινεται

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή δημοτική αρχή (τι αρχή , λέμε τώρα) έχει αφήσει τα οχήματα του δήμου τρια χρόνια ανασφάλιστα καιχωρίς ΚΤΕΟ. Τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που βγήκαν για να καλύψουν τα συμφέροντάτους μόνο, κόβουν ιστορικά δέντρα γιατί χαλάνε τη μόστρα των μαγαζιών τους, κάνουν μπετοδουλειές, διορίζουν γραμματείς καιφαρισαίους σε ΚΕΔΑ και Φιστίκι Φεστ, βοηθάνε ξανθιές, και διαγράφουν τα χρέη του Φλαμπουράρη, καλύπτουν ατυχήματα στη Μονή κλπ. Από την άλλα κυνηγάνε φτωχοδιάβολους που πουλάνε δυο κιλά γαύρο και δυο κιλά φιστίκι για να βγάλουν μερικά ευρώ και να περάσουν τη βδομάδα, κόβουν το νερό σε άπορους, αλλά ντύνονται στη πενα από τους Η και Λ. Αφήνουνε ανασφάλιστα το οχήματα του δήμου και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οδηγών και πολιτών, αλλά άμα χρωστάει κάποιος στο δήμο ψιρικοκά του στέλνει η οικονομική του δήμου ραβασάκια. Ρε δε ντρεπόσαστε . Να τους χαίρεστε

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτοκίνητα είναι στη βασιλική Πάλλη ασφαλισμένα τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχουν ανασφαλιστα οχήματα.
Δεν υπάρχουν αθώες περιστερες ούτε μικροπωλητές ούτε εργολάβοι, όλοι έχουμε ευθύνη για το χάλι μας

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

θες να μας πεις6.21οταν εγινε το "ατυχημα"στη μονη δεν ειχαν διπλωματα πλοηγησεις;

Ανώνυμος είπε...

Βρώμα και δυσωδία από παντού. Αλλά είπαμε εμείς τον βγάλαμε και μάλιστα δεύτερη φορά το δήμαρχο να τον χαιρόμαστε λοιπόν μαζί με όλη του την κουστοδία.

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A928%CE%A6%CE%A968-4%CE%A6%CE%A8?inline=true


ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 15.840€ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ Μ........ΕΣ!!!