Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ "ΘΕΩΝ" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Το "ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ" και το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ" συγκρούστηκαν χθες στις 7 μμ στο λιμάνι της Αίγινας. Ο κύκλος των ναυτικών ατυχημάτων  τρίτωσε. Ευτυχώς αυτή την φορά δεν θρηνήσαμε θύματα. Μέχρι στιγμής την θητεία της παρούσης  δημοτικής αρχής θα την θυμόμαστε για τα αυτόφωρα, τα σκουπίδια και τις ναυτικές τραγωδίες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΙΑΚΕ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...
(ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κανεις.Σιγα μην τους θυμόμαστε για αυτά.Εδω γίναμε Σόδομα και Γόμορρα .Εδω καθημερινά σκάει και ένα σκάνδαλο .Μονη τσιμεντάδικο πινακίδες άδειες καταστημάτων πέργκολες δημοπρασίες αιγιαλών ψηφίσεις χαριστικών αποφάσεων κλπ και εσυ λες ότι θα τους θυμόμαστε για τα ναυτικά ατυχήματα.Ευτυχως που οι αποφάσεις της δικαιοσύνης για τα προσεχή χρόνια θα μας θυμίζουν τα πεπραγμένος της διοίκησης .

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΑΚΕ, πήρες ένα γεγονός,το "ξύσιμο" του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ στο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ και προσπαθείς και εσύ ,όπως έκαναν και μερικά ευτυχώς, ΜΜΕ να δημιουργήσεις εντυπώσεις.Παρολίγο Τραγωδία,ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα και άλλα τέτοια βαρύγδουπα.
Το πρόβλημα όμως,την πραγματική τραγωδία, κάνουμε η μπορεί και να μην την βλέπουμε πράγματι.
Η πραγματική τραγωδία στον τόπο μας,είναι η έλλειψη αρχής περί τα ναυτικά.
Ο υπεύθυνος στην προκειμένη περίπτωση,δεν μπόρεσε να αξιολογήσει,είτε γιατί δεν είχε τις γνώσεις είτε γιατί δεν είχε το σθένος ,την πείρα,την μαγκιά εν τέλει, εάν τα πλοία ήταν άξιόπλοα μετά το ξύσιμο,γιατί περί ξυσίματος επρόκειτο,με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θόρυβος,να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες και να ακουστεί στα ΜΜΕ τα περί παραλίγο ναυτικής τραγωδίας και όλα αυτά τα συγκινητικά που χρησιμοποιούν για να πουλήσουν.
Η απάντηση βέβαια από τους υπευθύνους θα είναι, ότι εμείς ακολουθούμε τους κανονισμούς.
Οι κανονισμοί για να εφαρμοσθούν, χρειάζονται και την ανάλογη κρίση και γνώση από αυτόν που θα τους εφαρμόσει.Και εδώ είναι ανύπαρκτη,σε σοβαρά θέματα.
Υ.Γ.
Καμία σχέση δεν έχω με την πλοιοκτησία των πλοίων η με τα πληρώματα.
Εχω τις γνώσεις και την κρίση,να αξιολογήσω την έλλειψη σωστής τήρησης των κανονισμών του λιμανιού σε όλους του τομείς.

Παρασκευάς είπε...

Θα έλεγα ότι εδω και χρόνια, κάτι δεν πάει καλά με τον Απόλλωνα. Αν ο καπετανιος είναι ο ίδιος πρόκειται σίγουρα περι ηλιθίου. Η αλλη εκδοχη ειναι ελλατωματικά συστήματα. Πρόσφατα εμεινε από ηλεκτρομηχανες και το εσερναν. Το σιγουρο είναι ότι εχω δει επανειλλημενα το συγκεκριμενο πλοίο να ζοριζεται στις μανούβρες τόσο στον πειραιά όσο και στην Αίγινα τα τελευταία 2-3 χρόνια...τι να πω...από την πλοιοκτήτρια πάντως τηρείται σιγή ιχθύος...Όμως μην τρελλαθούμε. Αν εξαιρέσουμε την εξόφθαλμη συγκάλυψη στο περσινό της Μονής, οι υπόλοιπες ναυτικές τραγωδίες δε νομίζω ότι μπορούν ν αποδωθούν στη Δημοτική αρχή....

Ανώνυμος είπε...

7:32 μ.μ. εχεις απόλυτο δικιο για την διόγκωση απο τα ΜΜΕ του ναυτικού συμβάτος και όλα αυτά γιατι ; γιατι είχανε την ατυχία οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες να μην βρίσκεσαι εκει εσύ ο μάγκας να συμβουλευσεις τον όπως λές υπεύθυνο και που τον τηλεαξιολόγησες ότι δεν είχε. τις γνώσεις για το αν το πλοίο μετα το συμβάν ηταν αξιόπλοο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιώργο,
Στη προηγούμενη ανάρτηση είχατε ένα σχόλιο υπό τον τίτλο ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ. Είναι πνευθματώδους αντιλήψεως και πρέπει να το ξαναδημοσιεύσετε να το δαβάσει όλος ο κόσμος. Και πάλι συγχαρητήρια..

Ανώνυμος είπε...

SOS ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!!!
Μην πετάτε παλιά κρεββάτια, ντιβανοκασέλες, στρωματα κ.α. δίπλα στους κάδους σκουπιδιών! Πάρτε τηλέφωνο τον Δήμο να τα πάρει!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!
Αν δεν κοινοποιήσετε το παρόν εντός 3 ωρών θα πατήσετε αχινό, θα σας καεί το τάμπλετ και θα χαλάσει το νιρβάνα στην κατάψυξη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι 10:26, έτσι όπως τα λες είναι.Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος.Το λέει και ο κανονισμός.Δεν περνάς,δεν περνάς...το λέει ο κανονισμός.