Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

"Η Αίγινα έχει ταυτότητα" είπε (μεταξύ άλλων) στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης. Φυσικά και δεν θα διαφωνήσουμε μαζί του αφού η ταυτότητα του νησιού δεσπόζει περήφανα στα νεοκλασικά της παραλίας  με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με το σδοε στα μοκαμπα κανουμε ολοι στη μπαντα

Ανώνυμος είπε...

Ταυτοτητα μπορει να εχει κατα την αποψη του Δημαρχου αλλα εχει επεισης και σκουπιδια.Δεν εχει βεβαια νερο-ρευμα-αστυνομευση κλπ. Και βεβαια ουτε ενα συγνωμη.ολα πανε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιααααα Σικελία

Ανώνυμος είπε...

Μετα την ολοκληρωση του φεστιβαλ του φυστικιου ο δημος θα οργανωση και το φεστιβαλ των σκουπιδιων.

Ανώνυμος είπε...

Μα τα σκουπίδια είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού, του φεστιβάλ και του δημάρχου. Τουλάχιστον πρωτεύουμε σε κάτι. Δεν είναι λίγο αυτό. Πολλά συγχαρητήρια δήμαρχε και μην το παίρνεις κατάκαρδα! Μπουκαλάκια σε λέγαμε και το ξεχάσαμε. Σκουπιδοσυλλέκτης έγινες αλλά κανείς δεν θα το θυμάται σε δυο τρια χρόνια. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικάα μας θα ναι....

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη μέρα η πόλη της Αίγινας χωρίς νερό και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ο Αντιδήμαρχος Υδρευσης έπινε το πρωί τον καφέ του λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Αν είχε λίγο φιλότιμο, δεν μιλάμε για πλιτική ευθιξία, θα είχε δώσει την παραίτηση του. Ο Αύγουστος έρχεται και η έλλειψη νερού μαζί με τα σκουπίδια θα είναι το θανατηφόρο δώρο του Δήμου στον Τουρισμό του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΘΑΥΜΑ ΤΡΙΑΝΥΑ ΜΕΡΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!!
Σ