Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

"Κλείνουμε ραντεβού στο ΥΠΕΧΩΔΕ στο ΥΠΕΚΑ για να μιλήσουμε για το μείζον θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού του νησιού μας και κατηγορούμε ότι απέκλεισα κάποιον από το δημοτικό συμβούλιο. Έκλεισα ραντεβού να βρω που είναι αυτοί οι ρημαδιασμένοι φάκελοι που χάθηκαν στην διαδρομή, και πήρα μαζί μου τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και με κατηγορούν γιατί δεν ενημέρωσα κανέναν και μαζί μου ήρθε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ".Τάδε έφη δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης στο δημοτικό συμβούλιο της 12 Δεκεμβρίου 2017.
"Πριν από τρεις μέρες έγινε μια επίσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η πρωτοβουλία ανήκε στην τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ. Πήγατε εκεί. Πήγε ένα κλιμάκιο αποτελούμενο από δύο δημοτικούς συμβούλους και μια υπάλληλο του δήμου.Ξεχάσατε να καλέσετε ένα δημοτικό σύμβουλο που τυχαίνει να έχει διατελέσει αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και να έχει αγωνιστεί για αυτό που λέγεται Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Αποτέλεσμα....πήγατε και ήρθατε. ...ποιο πολύ (δήμαρχε) σας ενδιαφέρει να απομακρύνετε έως και να προπηλακίσετε ορισμένες φορές τους πολιτικούς σας αντιπάλους..." είπε ο δημοτικός σύμβουλος που απέκλεισε ο δήμαρχος. και πρόσθεσε "πολιτεύεστε με τις εντολές του ανθρώπου τον οποίο καλύψετε στην συνέχεια. Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να καθορίζει την συμπεριφορά του από το τι του είπε ένα στέλεχος του συνδυασμού του, κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο, ήρθε οκτώ φορές στο γραφείο μου με απειλούσε ότι θα παραιτηθεί με απείλησε ότι θα φύγει, ποιος σε απείλησε ότι θα φύγει? ποιος είναι αυτός ο οποίος έστειλε στο αυτόφωρο έναν επαγγελματία...γιατί έβαλε οκτώ πλάκες στο πεζοδρόμιό του μετά από νόμιμη απόφαση ...δύο άνθρωποι (της παράταξης Μούρτζη) αποφάσισαν ότι τρεις άνθρωποι (επαγγελματίας, ιδιοκτλητης και εργάτης)  θα βρεθούν στο αυτόφωρο επειδή έβαλαν οκτώ πλάκες..Ο κ. Κ.(μέλος της παράταξης Μούρτζη) όμως για να αποκαταστήσει τον αδελφό του έβαλε ολόκληρο περίπτερο μπροστά από το αρχοντικό του Λογιοτατίδη. Σας έχω κάνει ένα ερώτημα εδώ και πέντε μήνες για να μου πείτε ποιες εγκρίσεις πήρατε.Δεν απαντήσατε. Αυτός έχει κάνει παράβαση καθήκοντος . Δυστυχώς έχετε κάνει κι εσείς παράβαση καθήκοντος γιατί τον καλύπτετε. Έχετε στείλει το χαρτί σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου. Δεν έχει απαντήσει καμία. Την ξέρω και την απάντηση. θα την μάθει και ο εισαγγελέας κ δήμαρχε. Από δω και πέρα δεν θα τσακωνόμαστε κ δήμαρχε. από δω και πέρα θα μιλάνε τα χαρτιά".
Μέχρι την σταυροφορία για την πέργκολα του Τόγια ήταν όλοι μια γροθιά. Ακολούθησαν την πορεία της καταγγελίας στην πολεοδομία (ώστε να υλοποιηθεί η βούληση του καταγγέλοντος), και "μαζί" πήγαν να πάρουν απόφαση για την κατεδάφιση. 6,50 πρωινή στάλθηκε το φαξ από την πολεοδομία για να μην προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν φάκελο. Εκεί ήταν "όλοι μαζί". Πέργκολας πεσούσης, ο δήμαρχος είχε κάνει την δουλειά του. Μπορούσε να αποκλείσει όποιον ήθελε, ακόμα κι αυτούς που μέχρι χθες ήταν χρήσιμοι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΞΥ ΘΕΙΕ ΜΗΤΣΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσουμε κύριε Γιώργο ότι η ανάρτησηση σας λύνει τις όποιες απορίες έχει σχετικά με την διαγραφή του ο τέως Προέδρου ΔΣ, γνωστός ως με το ψευδόνυμο Ψαρόγατος, λόγω μπλογκ. Επιπροσθέτως βγάλατε όχι λαβράκια αλλά ροφούς,, συναγρίδες και πεσκαντρίτσες.

Ανώνυμος είπε...

O OMΠΙ ΓΟΥΑΝ ΚΕΝΟΜΠΙ
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΖΕΝΤAΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ

ΈXAΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ.
ΈΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ
ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.
ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ
ΣΗΘ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΠΟΥ.
ΈΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ
ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΊ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ
ΟΥΤΕ ΔΕΛΕΑΣΤΗΚΕ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

(Υ.Σ Στην διαστημική όπερα "Ο Πόλεμος των Άστρων", Οι Τζεντάι και ειδικά
ο Όμπι Γουαν Κενόμπι (Άλεκ Γκίννες, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ) ήταν ως ήρωες εμπνευσμένοι από το Ιπποτικό Πνεύμα του Μεσαίωνα και των Σαμουράι. Πιστεύουν στην ξεκάθαρη ηθική του Καλού και του Κακού. Αντίθετα ο Ντάρθ Βάντερ και οι Σηθ πιστεύουν στην ηθική του δυνατότερου και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο για την επίτευξη του σκοπού τους. Αμφότεροι είναι ιπποτικά/ θρησκευτικά τάγματα. Ο Ντάρθ Βάντερ ήταν Τζεντάι πριν γοητευτεί από την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης. )

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχαία Αίγυπτο λάτρευαν τις γάτες και θεωρούσαν ότι ήταν σύμβολο καλοτυχίας. Θρηνούσαν τον θάνατό τους, ξυρίζοντας τα φρύδια τους. Στόλιζαν το σώμα της γάτας με μια ξύλινη μάσκα και έβαζαν μια μικρή μούμια γάτας στο νεκροταφείο των γατιών.
Τώρα που ο Μήτσος έθαψε πολιτικά τον Ψαρόγατο θα ξυρίσει τα φρύδια του που είναι σήμα κατατεθέν της ομορφιάς του και ξετρελαίνει τις γυναίκες για να θρηνήσει το πολιτικό θάνατο του αγαπημένου του Ψαρόγατου