Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Οφείλουμε να σεβόμαστε το παρελθόν της φυλής και να τιμούμε αυτούς που αφιέρωσαν την ζωή τους προσφέροντας υπηρεσίες στο έθνος. Ο Καποδίστριας τίμησε την Αίγινα ιδρύοντας εδώ την πρώτη πρωτεύουσα της νεωτέρας Ελλάδος και άφησε το αποτύπωμά του με τα Καποδιστριακά κτίρια και το εικονιζόμενο δέντρο που φύτεψε στο παρκάκι μεταξύ δημαρχείου και ιχθυαγοράς. Με σεβασμό στην παράδοση και τιμώντας την μνήμη του πρώτου κυβερνήτη της σύγχρονης ιστορίας μας, τέσσερα παιδιά είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μπροστά στο δέντρο του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεπεράσετε τον δεξιό λαϊκισμό και τα εθνικιστικά στερεότυπα. Ναι στην συνθετη ονομασία. "Μακεδονία του κωλου"! Εχει και την Μακεδονία και τον γεωγραφικό προσδιορισμό. Όλοι ευχαριστημένοι. Εμείς πάντως παραμένουμε "Δημοκρατια του κωλου", κανεις δεν μπορει να μας το αμφισβητήσει αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Στον Πύργο του Μαρκέλου ο Δήμαρχος με την Σαλπέα έδωσαν σε 4 παιδάκια δώρα. Μάλιστα τα φωναζαν και μπροστά στα άλλα τους έδιναν τα δωρα. Καλά δεν μπορούσαν να πάρουν 50 δωράκια των 5 ευρώ; Τόσο πολύ μυαλό χρειάζονται;

Ανώνυμος είπε...

Η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σαλπέα είπε στον Πύργο του Μαρκέλου ότι ο Αγιος Βασίλης διάλεξε τέσσερα παιδιά για να τους δώσει δωράκι. Πρέπει κάποιος να την μάθει, έστω και σε αυτή την ηλικία, ότι ο Αγιος Βασίλης δεν διαλέγει παιδιά, τα αγαπάει όλα και σε όλα πηγαίνει δώρο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Αιακέ πρέπει να τιμούμε τους προγόνους μας που αφιέρωσαν την ζωή του και σκοτώθηκαν για να μας δώσουν μια πατρίδα ελεύθερη και τωρα μας προέκυψε, ένας τιτανογιγαντας πολιτικός κλ@νι@ρης πρωθυπουργός, άξιος (απο την πίσω πόρτα) απόγονος των ηρώων Μπότσαρη, Παπαφλέσσα, Νικηταρά, Κολοκοτρωνη κλπ που μόλις τον αγριοκοιταξε ο μισοπεθαμένους ερντογαν έσπευσε στα τέσσερα να κάνει προσφυγή κατα της εκδοθείσας απόφασης της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου που χορήγησε άσυλο σε έναν απο του 8 Τούρκους Αξιωματικους που διέφυγαν στην Ελλάδα. Οταν πριν λίγες ημέρες ο πολιτικός καραγκιοζακος με ύφος χιλιάδων καρδιναλίων ενώπιον του ερντογαν δήλωνε ´´ Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με συνταγματική κατοχυρωμένη και αδιαμφισβήτητη την αρχή της ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ με απόλυτο σεβασμό (χα χα χα) στο διεθνές δίκαιο ´´ . Σε εσένα Αιακέ και την οικογενεια σου, εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ με σίγουρα καλό το Νέο εκλογικό έτος 2018.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ πρόταση. Τωρα όπως το κατάντησαν το δέντρο οι εκσυγχρονιστές του Μητσου, το μονο που μπορούν να κάνουν είναι να το κλείσουν (ότι απέμεινε βέβαια) σε μια γυάλινη βιτρίνα,

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω 4:31 μ.μ την πρόταση σου, με το ότι σε εμφανές μέρος της βιτρίνας να γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα ´´ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗ ΕΠΙ. ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜ. ΜΟΥΡΤΖΗ ´´.

Ανώνυμος είπε...

12:26 μ.μ & 12:35 μ.μ Δειτε το με συμπάθεια το απαράδεκτο μεν συμβάν, γιατι ´´ Δεινόν το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον ´´.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ.ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΓΙΝΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΚΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΨΗ ΤΟΥ Γ...Η ΑΡΑ ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ Η ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ?