Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Αυτός με τον σκύλο του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας. Το μέγεθος του δέντρου ανάλογο του πολιτικού μεγέθους της δημοτικής αρχής. Με άλλα λόγια ένα γιγαντιαίο δέντρο σε σύγκριση με το κομμένο δέντρο που φύτεψε ο Καποδίστριας που αποτελεί και το μοναδικό επίτευγμα της παρούσης δημοτικής μέχρι σήμερα. 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο με τον καπιταλισμό, είναι ότι δεν θα σε "γλεντήσει" ούτε με πορείες, ούτε με αβγά, ούτε με μπογιές, ούτε με τη βία. Αν θελήσει να σε ξεφτιλίσει, θα το κάνει ψυχρά, όμορφα και κυνικά, για να φας ολόκληρο το κρύο πιάτο της εκδίκησης:
- Θα σε βάλει να χτυπήσεις καμπανάκια στην Wall Street
- Θα σε βάλει να υπερασπιστείς κάθε λογικό ή παράλογα σκληρό ή αντιλαϊκό μέτρο του μνημονίου
- Θα σε βάλει μέσα στα ακριβότερα σαλόνια
- Θα σε βάλει να να φας ό,τι και όπου δεν έχεις φάει ποτέ άλλοτε στη ζωή σου, σαν λιγούρης
- Θα σε βάλει να φωτογραφηθείς δίπλα σε προσωπικότητες σαν ο φτωχός "άβγαλτος" συγγενής για να σε ξεφτιλίσει.
Με λόγια φίλε "ανυπόταχτε αριστερέ επαναστάτη", θα σε βάλει να γλείψεις εκεί που έφτυνες.
Και στο τέλος, αφού δεν θα έχει αφήσει ούτε φράση από το παρελθόν σου ατιμώρητη, θα σε κλωτσήσει έχοντας ολοκληρώσει το δημόσιο εξευτελισμό σου, που θα έχει γίνει τόσο παγκοσμίως πρόδηλος, που δεν θα έχεις πια, πού να κρυφτείς. Ένα κρύο πιάτο εκδίκησης κερασμένο από τον καπιταλισμό. Σε μεγάλη μερίδα, όπως την πρεσβεύει.
Αυτό το πιάτο τρώνε όλοι τους στην κυβέρνηση. Μπουκιά-μπουκιά.
Από το ίδιο πιάτο ονειρεύονται να φάνε και κάτι λιγούρια της τοπικής αυτοδιοίκησης
Χωρίς υπογραφή, από το διαδίκτυο

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ(?) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS.
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝ ΖΩΗ Η ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2017.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

10:02 μ.μ δυστυχώς για εμάς αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ο εκφυλισμός της πολιτικής ζωής έχει εδώ και αρκετά χρόνια με προσεκτικό σχεδιασμό επιτευχθεί. Ο πολίτης έχει περιοριστεί σε θλιβερές διαπιστώσεις και αφήνει απογοητευμένος τη ζωή του, την καθημερινότητα του στα χέρια ανθρώπων που υπό άλλες συνθήκες, σε εποχές άλλες, θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στο περιθώριο. Όμως ο εξευτελισμός των πάντων έχει γίνει πια τέλειος. Ο Δήμαρχος πονηρά σκεπτόμενος διαίρεσε από το πρώτο βράδυ της εκλογής του τη μικρή μας κοινωνία σε δικούς του και εχθρούς και προσπαθεί κάνοντας λεονταρισμούς και ρουσφετάκια της δραχμής να σταθεί άλλο ενάμιση χρόνο. Ο χρόνος αυτός θα περάσει αλλά με ανησυχεί ιδιαίτερα τι θα ακολουθήσει. Στην κοινωνία μας που πια γυμνάστηκε στη μετριότητα η επόμενη αναζήτηση δε θα είναι η βελτίωση αλλά πολύ φοβάμαι μια άλλη μεγαλύτερη απογοήτευση. Και όλοι μας θα είμαστε συνυπεύθυνοι για τη μιζέρια μας. Η Αίγινα που θα μπορούσε λόγω προνομιακής θέσης να είναι μια ομάδα μόνη της στην Ελλάδα που υποφέρει, απλά θα παρατηρεί τις ευκαιρίες να περνούν και τους ικανότερους από εμάς να κάθονται απογοητευμένοι στο περιθώριο. Οι νέοι μας που θα μπορούσαν να θέσουν το ερώτημα διαφορετικά γιατί η ζωή αυτούς λογαριάζει για παίκτες, έχουν ήδη αποκλειστεί από κάθε είδους σχεδιασμό και συζήτηση. Περαστικά μας

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι Μέγας ο Μητσος! Εκτός των άλλων εχει και το διορατικό χάρισμα. Αυτος δεν είναι άνθρωπος αυτος είναι Θεός!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαγος Μερλιν ειναι τσικο μπροστα του.

Ανώνυμος είπε...

Εξέταση αιτήματος του Mario Shehai για την παροχή σύμφωνης γνώμης για την κατασκευή πέργκολας έμπροσθεν του καταστήματός του που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καζαντζάκη στην πόλη της Αίγινας. ΜΕ εισήγηση Δημάρχου για ικανοποίηση προσωπικής εξυπηρέτησης

Ανώνυμος είπε...

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας, στις 02-08-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 67/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αντικατάσταση στεγάστρων στο παραλιακό μέτωπο της Αίγινας, σύμφωνα με τις νέες εγκρίσεις α) της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Αττικής, Ανατ. Στερεάς Ελλάδας & Κυκλάδων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και β) του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων Π.Ε Νήσων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης Κων/νος

Ανώνυμος είπε...

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας, στις 28-12-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30΄, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


Περί ανάκλησης έγκρισης κατασκευής ξύλινου στεγάστρου σε κοινόχρηστο χώρο στην Πλατεία Εθνεγερσίας
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης Κων/νος

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο Δήμαρχος Αίγινας διακηρύσσει ότι:

Προκηρύσσεται ηλεκτρονικός ανοικτός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής, για την μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα με υδροφόρα πλοία για τα έτη 2018-2019, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 7.258.000,00 € χωρίς ΦΠΑ.
Η προσφορά θα περιλαμβάνει το σύνολο της δαπάνης μεταφοράς ανά κυβικό μέτρο πόσιμου νερού από τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ έως και της παραδόσεως αυτού στις θέσεις υποδοχής του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 4 της διακήρυξης

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη έτσι σε βόλεψε να το μεταφέρεις το παραμύθι για να κάνεις τις δουλειές σου,παλιά πουτ@να σε αυτά.Κακόμοιρε..

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο δήμαρχος λέει παντού ότι σε λιγο θα ολοκληρωθεί η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ και ταυτόχρονα κάνει διαγωνισμό για την ανάθεση της μεταφοράς νερού για τα έτη 2018 και 2019? Τωρα ´η εγώ ειμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω ή το παραμύθι παει σύννεφο. Βέβαια και το 2003 ο ίδιος παλι έλεγε ότι εάν δεν έκανε τη σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ σε τρεις μήνες θα παραιτείτο.... θα μου πείτε τι πάω και θυμάμαι νυχτιάτικα... καληνύχτα αιγινουλα μου!

Ανώνυμος είπε...

9,56 πες μας τι ενοεις για να καταλαβουμε ολοι οι υπολοιποι

Ανώνυμος είπε...

σας δουλευουνε βρε μοσχαρια!!!! αϊντα μπρρρρ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα βάζουμε με τον δήμαρχο και οχι με τους ψηφοφόρους που τον εβγαλαν. Το μεγαλο λαθος.