Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΓΙΑ

Με γέλια, εκδηλώσεις  χαράς και έκδηλη ικανοποίηση γέμισε η  παραλία της Αίγινας την ημέρα που συνεργείο του δήμου ξήλωσε την πέργκολα του Τόγια. Η σταυροφορία κατά του Τόγια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μια μεγάλη μέρα για τον δήμο της Αίγινας. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση σε πλήρη συνεργασία μαζί με τις υπηρεσίες, πολεοδομία και ΑΤ έπληξαν καίρια τον στόχο τους.  Μπράβο τους. Νίκησαν. Και το σημαντικότερο, κανείς δεν έκλαψε. Η δημοτική αρχή (στο σύνολό της) κατάφερε να πλήξει το γόητρο του Τόγια ή τουλάχιστον αυτό επιδίωκε θεωρώντας ότι μετά την ήττα του ο Τόγιας θα θεωρούσε υπεύθυνο τον ενοικιαστή Σκλάβαινα και θα τον έδιωχνε από το ακίνητο. Θεώρησαν δε βέβαιο ότι αποτέλεσμα της δημιουργηθείσης έριδας μεταξύ Τόγια και Σκλάβαινα θα ήταν καταγγελίες του δεύτερου προς τον πρώτο με ταυτόχρονη εξουδετέρωση και των δύο. Μετά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν και τα έργα στην Αίγινα αφού ο Τόγιας θα ήταν εκτός παιχνιδιού. Δεν τους βγήκε και το όνειρο χάθηκε. Αλλά όπως πάντα, σε κάθε πόλεμο υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ψέματα τελείωσαν κα Δούρου - 4 ερωτήματα για την κα Περιφερειάρχη, που απαιτούν άμεσες απαντήσεις
. Να μας πει η κα Δούρου ποια έργα αντιπλημμυρικής προστασίας έχει συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία δεν έχουν εκτελεστεί, εξαιτίας της άρνησης των Δημάρχων να τα υλοποιήσουν.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η Κ.Ε.Δ.Ε.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ;
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

που να του κουνηθει ο αλλος του Μητσου κοτουλα θα ειναι και ας μην ξαναπαρει θεση τον εει καλα κρατημενο στο συρταρι

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος που λες μπορεί να μη πήρε κάποια θέση αλλα πήρε άδεια για τη παράνομη επιχείρησή του.