Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΙΓΙΝΑΣ. ΑΠΑΤΗ, ΛΑΘΟΣ ή ΒΡΑΒΕΙΟ?

 

Για "απάτη, λάθος και βραβείο" έκανε λόγο επαγγελματίας της παραλίας Αίγινας αναφερόμενος στις πέργκολες θερμοκήπια του παραλιακού μετώπου της Αίγινας.  Ως απάτη χαρακτήρισε το γεγονός ότι οι πέργκολες κατασκευάστηκαν "καθ υπόδειξη και με την ανοχή δύο δημοτικών αρχών. Του Παναγιώτη Κουκούλη επί θητείας του οποίου κατασκευάστηκε το 85% των στεγάστρων και του Σάκη Σακκιώτη επί θητείας του οποίου κατασκευάστηκε το υπόλοιπο 15% των στεγάστρων της παραλίας".
Ως λάθος κατονόμασε το ¨κλειστό κύκλωμα με τις κατασκευές υψηλού κόστους. Με 30.000 ευρώ χτίζεις σπίτι όχι πέργκολα". θεωρεί ότι το καταβληθέν τίμημα από όλους τους επαγγελματίες πλην δύο ήταν υπέρ διπλάσιο του πραγματικού. και τέλος ως βραβείο αναφερόμενος στους επαγγελματίες της παραλίας είπε "διεκδικούμε βραβείο μαλακίας". "Σταθήκαμε στον προφορικό λόγο χωρίς να πάρουμε γραπτή άδεια" Αυτά μας είπε ο κ Θωμάς Γαλάρης την ώρα που το συνεργείο της πολεοδομίας μετρούσε φωτογράφιζε και κατέγραφε τα στέγαστρα του παραλιακού μετώπου της Αίγινας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ κονομι ο τεντας συμφωνειτε, ακου 30000 ποσο μαλακες τους επιασε;

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ πες στον φίλο τον Γαλάρη, αυτά παθαίνει όποιος στην ώρα των Λατινικών την έκανε κοπάνα από το μάθημα, γιατί αν καθόταν θα του έμενε στο μυαλό του το ''scripta manent'' και δεν θα την πάταγε.

Ανώνυμος είπε...

ο ΑΛΛΟΣ αθωώθηκε οι γάτες που προβάρανε κουστούμια ας τα βάλουν στην ντουλάπα τους και να μην ξεχάσουν να βάλουν και ναφθαλίνη για να μην τα φάει ο σκώρος

Ανώνυμος είπε...

Σέρρες: Σε δίκη πρώην δήμαρχος για έλλειμμα 230.000 ευρώ (in.gr)

αντε και στα δικα μας!

Ανώνυμος είπε...

Σε δίκη για έλλειμμα, ύψους 230.000 ευρώ, στα ταμεία δημοτικής επιχείρησης πρώην δήμου των Σερρών, κατά την περίοδο 2005-06, παραπέμπεται ο τότε δήμαρχος.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Σκουτάρεως, Γιάννη Τσολακούδη, ο οποίος παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Ακόμη, στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσει και ο διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης, εκείνης της περιόδου.

Στο βούλευμα περιγράφονται περιπτώσεις κακοδιαχείρισης στη δημοτική επιχείρηση, όπως εκταμιεύσεις ποσών για την πληρωμή ανοίκειων και ξένων προς τους σκοπούς δράσεις, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και χωρίς τα έξοδα να δικαιολογούνται με νόμιμα και πλήρη δικαιολογητικά.

Το ταμειακό έλλειμμα, κατά το βούλευμα, στη δημοτική επιχείρηση «Ανάπτυξης» ανέρχεται σε 228.978,29 ευρώ.

δικη μας, ΚΕΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΑΤΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου Γαλατά την περασμένη εβδομάδα.
Αρχή και στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι η αυτάρκεια και η αυτοδυναμία των νησιών μας και της Τροιζηνίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες της νεολαίας και των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Γαλατά του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, συνολικού προϋπολογισμού 330.000€ το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Φεβρουάριο του 2018 και θα παραδοθεί στους Συλλόγους και στη νεολαία της περιοχής.