Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝΈφυγε να αντιμετωπίσει τον 'ΑΤΤΙΛΑ" την ώρα που για αυτούς που τον έστειλαν "η Κύπρος κείται μακράν". Έπεσε μαχόμενος για την πατρίδα πιστός στα ιδεώδη της φυλής.  Τον θυμήθηκαν 43 χρόνια μετά και του έστησαν προτομή στο νησί του, στην πατρίδα του σε μια χρονική στιγμή που " Η Ελλάς κείται μακράν".Εφιάλτες έκριναν την τύχη της χώρας  τότε  και τώρα σε μια ιδιότυπη αλλαγή φρουράς. Η ανδρεία του παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο παράδειγμα σε όλους τότε, σήμερα και αύριο.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον Φίλιππα και συν αυτώ, "μαχόμενος" σημαίνει ότι συμμετέχει σε μια μάχη. Εδώ το αεροπλάνο της 1ης μοίρας το έρριξαν οι Ελληνες γιατί δεν είχαν ειδοποιηθεί ότι πήγαινε στην Κύπρο. Για την ιστορία το 1949 την 1η μοίρα την είχαν σφαγιάσει ολόκληρη και από τότε δεν είχε ξαναδημιουργηθεί. Οσο για το "ήρωας", το να κάθομαι σε ένα αεροπλάνο και να με χτυπήσουν οι συμπατριώτες μου κατά λάθος δεν νομίζω να ταιριάζει

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9 50 από την στιγμή που έπεσε υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ είναι ΗΡΩΑΣ. ¨Όπως όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που πέφτουν για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Αυτά θα πρέπει να είναι τα παραδείγματα για την νεολαία μας και όχι η λούφα και η αλλαγή φύλου.

Ανώνυμος είπε...

Ηρωες ειμαστε εμεις οι ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ,αλλα και ταυτοχρονα μ....ες που ανεχομαστε αυτους που διοικουν αυτο το νησι.Οπου μικροφωνο,χαρες και πανηγυρια ειναι μεσα.Εργα μηδεν.ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

12.00 Δεν έπεσε υπέρ της Πατρίδας, τον έρριξε η Πατρίδα φίλε. Το αεροπλάνο πήγαινε για Κύπρο αλλά δεν ειδοποίησαν την ελληνική δύναμη στη Κύπρο με αποτέλεσμα να το περάσουν για εχθρικό και να το ρίξουν..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1 25 δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, η διαφορά μου είναι ότι το παλικάρι πήγε για να προστατεύσει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Τώρα εάν το έριξαν φίλια πυρά είναι ένα άλλο θέμα. Ως γνωστόν εφιάλτες, γούσιδες , κερκόπορτες υπήρχαν πάντα στην φυλή μας.

Ανώνυμος είπε...

Δύο δημοτικοί μεγαλοπαράγοντες που υπηρέτησαν στο Τούρλο σα κομμώτριες πηγανε να τιμήσουνε τον Κασιμάκη, θα τρίζουνε τα κόκκαλα του παλλικαριού.

ΓΙΩΡΓΟΣ 21 είπε...

KAI MONO TO OTI ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΙΝΑ ΗΡΩΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορούν να υπηρετήσουν ως κομμώτριες διότι είναι καραφλοί

Ανώνυμος είπε...

8 12 Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΣΙΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο,η διαταγη ηταν να μεταβουν στη Κυπρο αλλο το τι ακολουθησε,το κακο ειναι πως επι αρκετα χρονια τα οστα του καθως και ενος ακομη παληκαριου ηταν σε αλλη οικογενεια οπως γνωριζει το πανελληνιο και αυτο εγινε μετα απο εξεταση
τελικα εχουμε τα οστα του παληκαριου;Οσο για το τι εγινε με τους και καλα αρχοντες που ηταν παροντες μου ειναι αδιαφορο οπως λαι αυτοι.Λυπαμε που στην φιεστα τους ελαβε μερος κσι ο κληρος.ΓΑ