Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ

Μέρα θριάμβου η σημερινή για την δημοτική αρχή. Μετά την μήνυση επειδή θίξαμε τις διαφορές νερού, μετά το εξώδικο για τα σχόλια ανωνύμων, ήρθε η ώρα να μας κόψουν το νερό. Το νερό νερό μας το κόψανε επειδή χρωστάμε. Η μήνυση μας έγινε επειδή τολμήσαμε να γράψουμε αυτά που οι δημοτικοί σύμβουλοι είπαν στο δημοτικό συμβούλιο ότι "η υδροφόρα ξεφορτώνει (στην Αίγινα) τα διπλάσια από αυτά που φορτώνει από την ΕΥΔΑΠ".  Γιαυτό έπρεπε να πάμε αυτόφωρο για να συμμορφωθούμε και να μην γράφουμε τα αυτονόητα που ενοχλούν κάποιους. Το εξώδικο μας το έστειλε ο δήμαρχος επειδή κάποιοι ανώνυμοι έγραψαν σχόλια που δεν του άρεσαν. Έτσι αντιδρούν οι ασκούντες εξουσία.  Όταν είσαι πολίτης και χρωστάς η δημοτική αρχή μπορεί να σου κόψει το νερό. Φυσικά θα ήταν άδικο ο δήμαρχος να κόβει το νερό στον πολίτη επειδή χρωστάει την στιγμή που  αντιδήμαρχος του χρωστάει περισσότερα. Και ο πολίτης και ο αντιδήμαρχος οφείλουν να πληρώσουν αυτά που χρωστούν. Η διαφορά μεταξύ του πολίτη και του αντιδημάρχου είναι ότι ο δεύτερος σύμφωνα με τον νόμο αν όντως χρωστάει πρέπει να πάει σπίτι του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυτούς και δεμένους έχει εξαπολύσει ο μύθος στην Αποκεντρωμένη, ότι μέσον μπορείς να φανταστείς, από μπετατζήδες μέχρι υπουργούς με απώτερο σκοπό να φάνε τον Ν. Οικονόμου.
Έτσι, για τα παντελόνια, ρε γαμώτο.
ΜΎΘΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΙΣ...
ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΝΑ"ΝΑΙ MÍSKO.!!!

Ανώνυμος είπε...

7η μέρα σήμερα αναμένουμε δήλωση του κου Τζίτζη για τον δημοτικό του σύμβουλο κ Λαμπαδάριο

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1863
KΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ XΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΟΥΊΛΛΙΕΛΜΟΣ, ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ, ΑΔΟΛΦΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α!, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πρόκειται στην ουσία για απόγονο του Χριστιανού Παλαιολόγου, υιού του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ! που εστάλη στην Δύση προ της Πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως , μετά επιγαμίας με Βασιλικούς Οίκους της Δυτικής Ευρώπης. Βάσει του γενεαλογικού δένδρου της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας, ήταν ταυτόχρονα απόγονος των Συγκλητικών Οίκων των Μακεδόνων, των Αγγέλων και των Κομνηνών.
Αντίθετα με τον Όθωνα που αποκαλείτο Βασιλεύς της Ελλάδος, ο Κύρης Γεώργιος ο Α! αποκαλείτο Βασιλεύς των Ελλήνων που σήμαινε ότι ήταν και Βασιλεύς όλων των Ελλήνων όπου και αν ζούσαν. Αυτό όπως ήτανεπόμενο πυροδότησε την δυσαρέσκεια της Υψηλής Πύλης. Ο όρος στην διπλωματική γλώσσα ήταν ROI DES GRECS αλλά αργότερα για να ικανοποιηθεί η Υωηλή Πύλη μετατράπηκε σε ROI DES HELLENES.
Σύμφωνα με την Συνθήκη του Λονδίνου της 1ης/13ης Ιουλίου 1863 ο Βασιλεύς Γεώργιος ο Α! και οι διάδοχοι του θα πρεσβεύουν το Ανατολικό Ορθόδοξο δόγμα. Ενώ τα γεωραφικά σύνορα της Ελλάδος θα επεκτείνοντο με την προσάρτηση των Επτανήσων.
Στις 24 Νοεμβρίου 1864 θα ορκίζετο στο νέο Σύνταγμα της Ελλάδος που θα καθιέρωνε μια νέα Δυναστεία για την Ελλάδα, το πολίτευμα της Συνταγματικής Μοναρχίας και δικαίωμα ψήφου για όλους του άνδρες της Ελλάδος. Έκτοτε και για 111 χρόνια η Ελλάδα θα διακυβερνείτο (με εξαιρέσεις) από απογόνους του Γεώργιου του Α! του Παλαιολόγου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι δυο αντιδήμαρχοι και ο προεδρος της δημοτικής κοινότητας Αιγινας χρωστάνε στο Δήμο. Αυτο θα το δείτε και απο τις επιστολές που θα δημοσιοποιήσουν όπως έκανε και ο Αγής Λίγη υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ταδε έφη ο ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γιώργο η διοίκηση του δήμου αντέδρασε μετά από το άρθρο που ανέβασατε έχει φοβερά αντανακλαστικά μπράβο τους βρεγμένη σανίδα που θέλουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ. ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ αν δεν δούμε δημοσιεύμα απο το έγκυρο, ποιοτικό και αδέκαστο Aeginaportal δεν πιστεύουμε τίποτα από όσα γράφονται για τα χρέη των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Μόνο αυτό κάνει ενημέρωση....

Ανώνυμος είπε...

Εργολάβοι καλουπατζιδες απο την σποκεντρωμένη ψάχνουμε τον κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ για να τον καλουπώσουν για να κάνουν το χατήρι του ΜΗΤΣΟΥ.
Δημοτικοι άρχοντες χρωστάνε πολλα ευρΑ €... γιατι δεν τους κόβουν το νεράκι ??