Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ

'Οσο καιρό θερίζαμε Βαρβάρα και Βαρβάρα κι όταν αποθερίσαμε έξω κακιά γαϊδάρα" λέει ο θυμόσοφος λαός μας. " Με ανάμικτα συναισθήματα  θέλω να σε πληροφορήσω ότι από σήμερα δεν έχεις καμία θέση στον συνδυασμό μας"  ο δήμαρχος  διώχνει από δίπλα του  τον άνθρωπο που για χάρη του πούλησε ακόμα και την ψυχή του στον διάβολο. Το τι έχει κάνει ο Οικονόμου για τον Μούρτζη κάποιοι το γνωρίζουν καλά. Όσοι υπέγραψαν την διαγραφή του στις 28.09.2017 σύντομα θα γευτούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η δράση φέρνει αντίδραση κι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα βλέπω τα πράγματα 4 36 ο κ. Δήμαρχος θα ακούει ΡΕΜΑ και θα χάνει τον ύπνο του. Το ζήτημα είναι ότι οι νομικές συνέπειες θα εμφανιστούν όταν δεν θα έχουν (είναι και άλλοι) τις σημερινές θέσεις ευθύνης. ας παραδειγματιστούν απο τις δικαστικές αποφάσεις των προηγούμενων τοπικών αρχόντων.
Ο κ. Οικονόμου εάν μέχρι και την Κυριακή το βράδυ δεν ‘έχει στείλει ένα μπουκέτο λουλούδια και μια τούρτα στον κ. Δήμαρχο θα τον θεωρήσω ως « αχάριστο» .
Με την κίνηση του αυτή ο κ. Δήμαρχος εξασφάλισε την πολιτική αποκατάσταση του (πρώην) Προέδρου του ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι!Θα βάλει εσένα και τον τρικάμπουρο να τους τιμωρήσετε!Μιάσματα της κοινωνίας,τεμπέληδες και χρηματοδοτούμενοι ρουφιάνοι

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις απειλές λαμόγιααααααα

Ανώνυμος είπε...

Λένε όμως και ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες κύριε Αιακέ.

Ανώνυμος είπε...

Παντως τον λογο που εφτασε σε αυτο το σημειο ο συνδυασμος ,να διαγραψει δηλαδη μελος του ,δεν αναφερεται πουθενα Τι συνεβη λοιπον ::: Ποιος μπορει να μας πει::::Η αληθεια πρεπει να ειπωθει ..Για μενα παντως πρεπι να ειναι σοβαρη !!!

Ανώνυμος είπε...

8,29 Μπερδεύεις τις απειλές με τις υποσχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

8,24 τα κλεμμένα δεν φτάνουν για να πληρώσεις τους δικηγόρους σου.

Ανώνυμος είπε...

Μαφιόζικες συμπεριφορές.. ποιος ξέρει τι θα ζήσουμε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Kάθε εκλεγμένο μέλος μιας δημοτικής παράταξης είναι αιρετός που έχει ψηφιστεί απο δημότες και δεν είναι τοσο απλό να διαγραφεί. Ο Καλλικράτης προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Πρέπει να συνεδριάσει η δημοτική παράταξη με εκ προτέρων γνωστό το θέμα της συνεδρίασης ώστε να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοι και να προετοιμαστεί ο ενδιαφερόμενος ωστε να αντικρούσει τις κατηγορίες εναντίον του.
Η όποια απόφαση διαγραφής πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη και να την υπογράψουν τα 2/3 των μελών της δημοτικης παράταξης. Κατόπιν το πρακτικό της απόφασης με τους πλήρως αιτιολογημένους λόγους πρέπει να διαβιβαστεί στην αποκεντρωμένη διοίκηση για έλεγχο νομιμότητας. Εννοείται ότι ο διαγραφείς έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης.
Το έγγραφο της ανάρτησης λοιπόν απο μόνο του δεν λέει τίποτα και δεν ευσταθεί νομικά. Ειναι απλά μια γνωστοποίηση και αν δεν υπάρχει άλλο όπως ανέφερα παραπάνω, είναι μπαρούφα και δεν παράγει αποτέλεσμα.
Καλό θα είναι ο Νίκος να το ψάξει λιγο, γιατί έχει δικαιώματα σαν ψηφισμένος απο πολλους δημότες σύμβουλος της παράταξης του.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη δεν ήξερες δεν ρώταγες; καλά δεν σου είχε πει τίποτα ο Χρήστος ο Λαμπαδάριος πως τον άδειασε ο Μήτσος . Δόθηκε ψυχή και σώματι στον Μήτσο του, όπως και εσύ, έβαλε λεφτά για τον προεκλογικό αγώνα του Μούρτζη το 2002 για να βγεί Δήμαρχος ο Μήτσος του και στο τέλος του κατάσχεσε το σπίτι η τράπεζα και αναγκάστηκε να ταξιδέψει για να ξεχρεώσει. Νικολάκη ο Μήτσος είναι αχάριστος και άφιλος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και να τον λένε Δήμαρχο. Περαστικά σου Νικολάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ο θρύλος των Λευκών Ορέων επιβεβαιώθηκε, καθώς το άγριο ζώο που αιχμαλωτίστηκε τυχαία σε παγίδα κτηνοτρόφου στα Χανιά, φαίνεται πως είναι τελικά «φουρόγατος». Κτηνίατροι πραγματοποίησαν την Τετάρτη μια σειρά από συγκεκριμένες μετρήσεις και εξετάσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, και επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για τον θρυλικό σπάνιο κρητικό αγριόγατο. Συγκεκριμένα μέτρησαν τις διαστάσεις του ζώου καθώς και τα μέλη του, ενώ έγιναν και αναλυτικές μετρήσεις στο κεφάλι. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για κάτι σχετικά διαφορετικό από ένα κοινό γάτο, ενώ ελήφθη και δείγμα αίματος, ώστε να συνεχιστούν πλέον οι εξετάσεις σε επίπεδο εργαστηρίου, προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα του DNA. Ο θηλυκού γένους και βάρους 3,5 κιλών «φουρόγατος» αναμένεται να απελευθερωθεί την Πέμπτη στο φυσικό του περιβάλλον, αφού πρώτα του τοποθετήσουν τσιπάκι για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του μέσω GPS.
Ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, όπου φιλοξενείται προσωρινά το ζώο, και ερευνητής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, Πέτρος Λυμπεράκης, σχολίασε ότι «όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο ζώο είναι κρητικός αγριόγατος. Αυτό, όμως, αναμένεται να εξακριβωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας, με την εξέταση DNA». Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την εξέτασή του μετρήθηκαν αναλυτικά οι διαστάσεις του (σώμα, πόδια, ουρά κλπ.), ενώ έγιναν μία σειρά από αναλυτικές μετρήσεις στο κεφάλι, όπως στα αυτιά, τη μύτη και αλλού. Παράλληλα, μελετήθηκε και το χρωματικό του πρότυπο κι έγινε σύγκριση με τα στοιχεία που έχει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη διάθεσή του, από άγριους γάτους που είχαν βρεθεί στο παρελθόν, ενώ πάρθηκαν δείγματα από τρίχες και από το αίμα του ζώου. Από την πλευρά του, ο δασολόγος Γιάννης Φωτάκης, υπογράμμισε τη σημασία του ευρήματος, χαρακτηρίζοντας «θρυλικό ζώο» τον «φουρόγατο» και τόνισε ότι αν επιβεβαιωθεί και γενετικά ότι πρόκειται για κρητικό αγριόγατο, τότε θα πρόκειται για ένα «επιστημονικό γεγονός τεράστιας σημασίας». Επιπλέον τόνισε ότι το σημαντικότερο μήνυμα από την εύρεση του συγκεκριμένου ζώου είναι ότι «η επιστημονική γνώση που εισφέρεται στον κόσμο και η πίεση που ασκείται για περιβαλλοντική προστασία οδηγεί, αργά αλλά σταθερά, και παρά τις όποιες κατά καιρούς αντιδράσεις, σε μία εξισορρόπηση στη φύση, μια εξισορρόπηση μεταξύ θηραμάτων και θηρευτών». «Ο αγριόγατος είναι ένας μύθος, δεν είχε βρεθεί εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό ότι ο κτηνοτρόφος, που βρήκε το ζώο, δεν το σκότωσε, αν και του δημιουργούσε προβλήματα με τα ζώα του, αλλά το παρέδωσε στη Διεύθυνση Δασών Χανίων», κατέληξε ο κ. Φωτάκης.
Πηγή: www.lifo.gr

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10:02 διαφωνώ με την άποψή σου, περί της διαγραφής του κ. Οικονόμου από το συνδυασμό του. Αιτιολογημένη απόφαση ναι, αλλά αν είναι επαρκώς ή μη, δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση. Το σύστημα εδώ λειτουργεί όπως και στα κόμματα. Αρκεί η επίκληση του γεγονότος ότι καταφέρεται δημόσια κατά του επικεφαλής και μελών του συνδυασμού. Είναι θέμα της πλέριας...δημοκρατίας που έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο αξιομνημόνευτος ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ με την προτροπή του ΝΤΡΗ,διέγραψε τον Αποστολίδη,την Κανελλά και τον Χατζηπέρη,το αποτέλεσμα για τον συνδυασμό των παρά μορφωμένων ήταν ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
Τώρα με την διαγραφή του ΝΟΙΚ ,ούτε ο κούκος δεν θα μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί άντρες της μπανανίας είναι γνωστό ότι δεν έχουν φιλίες. Κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους. Ο μύθος είχε αδειάσει και άλλους στο παρελθόν που του είχαν σταθεί πολύ περισσότερο από τον κ. Οικονόμου. Το ίδιο όμως έκανε και ο Οικονόμου γιατί και αυτός είναι γνωστός παρτάκιας και πολύ παραλιάκιας με πολύ μπλα μπλα. Ρόμπε ξεκούμποτε δηλαδή. Όμως αν έβαζαν το συμφέρον του τόπου πάνω από το δικό τους τα πράματα θα ήταν αλλιώς. Και αν είχε και λίγο φιλότιμο και αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί από μόνος του. Τώρα κερδίζει κάτι άμα κάνει το Δήμο άνω κάτω; Έρε άτιμη καρέκλα πόσο σε αγαπάνε τα παλικάρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μήτσος δεν έκανε διαγραφές. Το Λαμπαδάριο δεν τον είχε διαγράψει, έφυγε από μόνος του. Το ίδιο και ο Ζήσης και ο Ιωαννίδης που δεν μπήκαν καθόλου υποψήφιοι γιατί είχαν διαφωνήσει από την αρχή. Δεν μπορεί. Κάτι σοβαρό έχει γίνει με τον Οικονόμου. Πρέπει όμως να μας το πει ο Δήμαρχος καθαρά και ξάστερα.

Ανώνυμος είπε...

Ο οικονόμου με τους μισούς ήταν τσακωμένος. Κυκλοφορούσε στην παραλία και μία τους ξεπάτωνε όλους και την άλλη αγκαλίτσες και φιλάκια και τα είχε κάνει πλακάκια και με τον τηγανοκέφαλο που ο Μούρτζης είναι στα μαχαίρια. Τι δηλαδή ήθελε και άλλα; Έλα τώρα όλη η Αίγινα τα ξέρει τα τζερτζένια του.

Ανώνυμος είπε...

3:43 π.μ. αν ψάξεις στο google θα βρεις πρακτικά διαγραφής που αναφέρουν στο σκεπτικό τους με κάθε λεπτομέρεια τα περιστατικά και τους λόγους που έγινε η διαγραφή. Η σύνταξη τους δε ακολουθεί την τυπική σύνταξη που έχει μια απόφαση συλλογικού οργάνου με λεπτομέρειες τόπου, χρόνου κλπ που λήφθηκε η απόφαση. Επόμενο λοιπόν είναι να χρειάζεται επικύρωση της απόφασης απο ανώτερη αρχή (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει απόφαση Πρωτοδικείου που ανακηρύσσει κάποιον σαν εκλεγέντα σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης). Στην ίδια ανώτερη αρχή μπορεί να γίνει λοιπόν προσφυγή κατά της απόφασης. Εννοείται ότι αν δεν υπάρξει προσφυγή εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, το πράγμα τελειώνει.
Παρόλα αυτά η ουσία είναι ότι για να σε διαγράψουν είσαι ανεπιθύμητος, οπότε με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

3:43 π.μ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα της διαγραφής ενός εκλεγμένου αιρετού μέλους μιας δημοτικής παράταξης που έχει ψηφιστεί από δημότες, σωστά τα λέει ο\η 10:02 μ.μ, αν θέλει ο Νικολ να το τραβήξει το θέμα και να κάνει την ζωή δύσκολη σ'αυτόν-ούς που είχαν αυτή την φαεινή ιδέα μπορεί, ΕΚΤΟΣ ΑΝ .........

Kaisaras είπε...

Εχω αναφερθεί σε παλαιότερο σχόλιο.
Το συγκεκριμένο επώνυμο δεν συνάδει με φιλία, κοινώς... Μούρτζης και φίλος δεν παίζει. Ας πρόσεχε ο ΝικΟικ, ειχε πάμπολλα ζωντανά παραδείγματα.
Ο 11:10 μ.μ. εχει απόλυτο δίκιο και φαίνεται να γνωρίζει πολλά για το καθεστώς συμφερόντων και τον ίδιο το Μούρτζη. Απο τα πολλά πουλήματα που έχει κάνει σε (φίλους)... ακόμα κι ο ίδιος έχει χάσει το λογαριασμό!!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε εισαι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ οσο σου εκανε τις δουλειες σου ηταν καλος ο Οικονομου τωρα τον πετας εξω αυτη ειναι η τακτικη σου αλλωστε!Νικολα φταις ηξερες τι σημαινει Μουρτζης οταν ακομα και μεσα στα συμβουλια τον καλυπτες φανερα οταν δεν επαιρνες σωστα παρουσιες και σωζοντουσαν οι δικοι του πχ ο εφοριακος δεν το ηξερες πως θα σου γυρισει πισω!!Οσο για το εγγραφο αυτο και αν ειναι για κλαματα ειναι επισημο εγγραφο αυτο;Πρωσοπικη επιστολη το εκανε ο Μουρτζης η γραματεα του δεν γνωριζει πως στα επισημα εγγραφα δεν εχουν θεση πρωσοπικες ......

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ μεταξύ δυο ή περισσότερων η φράση, υπάρχει ΣΥΜΦΕΡΩΝ, μετονομάζεται σε, «υπάρχει ΜΥΘΟΣ»...??

Ανώνυμος είπε...

Πως βρέθηκαν τόσα δημόσια έγγραφα από το συρτάρι του δημάρχου σε χέρια ανθρώπων που μπορούν μόνο κακό να κάνουν;Πως γίνεται ο ίδιος ο Αιακός να υποστηρίζει τον ΝΙΚΟΙΚ ενώ ήταν πάντα στα μαχαίρια;Πως γίνεται να έχουν κάνει αμφότεροι τόσο μεγάλο "γλύψιμο" στην Σαλπέα;Έδω ο ΝΙΚΟΙΚ έχει τσακωθεί και δεν μιλιέται με τον κουμπάρο-καλύτερο του φίλο..Πολλά έχουν συμβεί αλλά το κυριότερο,είναι ο Μέγας υπεύθυνος για τη διάσπαση της παράταξης Μούρτζη με τις γνωστές,παλαιώθεν,κωλοτούμπες του και την "πείνα" για καρέκλα και άλλα πολλά..

Ανώνυμος είπε...

Η επόμενη κίνηση ρουά ματ του Μύθου ειναι να κανει τον Aiako πρόεδρο Δ. Σ.
Άλλος ένας απο τους πολλούς πουλημένους του παντελονάτου (κυρίου).

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ εσύ που υποστήριζες τη Κατινα τωρα αν άκουγες τι σου καταμαρτυρά δημόσια το λιγότερο που θα έκανες θα ηταν να την φτυσεις. Απο την άλλη ομως καλα να τα πάθεις γιατι κι εσύ είχες αδικήσει κάποιους άλλους με την υποστήριξη σου στην εν λόγω.. δεν περιμένω αυτο να το δημοσιεύσεις αλλά μου φτάνει που θα το διαβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο αυτό μόνο εσύ μπορούσες να το καταφέρεις: Πριόνισες τον Σάκη, έφαγες τον Κουκούλη και σε διέγραψε ο Μούρτζης!

Ανώνυμος είπε...

3:28 μ.μ o NIKOIK δεν μιλιέται με τον κουμπάρο του εξαιτίας του Μούρτζη στις εκλογές ήταν αντίπαλοι ο ένας κατέβηκε με τον Μούρτζη και ο άλλος με τον Κουκούλη αυτό είναι γνωστό. Ο ΝΙΚΟΙΚ έκραζε την παράταξη Κουκούλη έχοντας αναλάβει το σκληρό ροκ της παράταξης Μούρτζη και κάπου εκεί παρεξηγήθηκαν από ότι ξέρω. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι άλλο