Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Δεν συμμετέχουμε και δεν καλύπτουμε παράνομες συμπεριφορές. Ήθισται οι ασκούντες παράνομες δραστηριότητες να καλύπτουν τα νότα τους μέσω πληρωμένων καταχωρήσεων στον τύπο και να παρουσιάζουν την εικόνα που θέλουν να προβάλουν. Ας τους εξυπηρετήσουν άλλοι.Αυτού του είδους η δημοσιογραφία δεν μας ενδιαφέρει. Η ενημέρωση των πολιτών έχει άλλη έννοιά. Σκοπός μας είναι να θίξουμε τα κακώς κείμενα και να αφυπνίσουμε μια κρίσιμη μάζα πολιτών. Μόνο έτσι μπορεί να χτυπηθεί η διαφθορά. Μόνο έτσι μπορεί να ανατραπεί το διεφθαρμένο status quo που επί δεκαετίες κρατάει την Αίγινα στον βούρκο της ανομίας. Δεν πρόκειται να κλείσουμε τα μάτια στην διακίνηση, στην παιδοφιλία και στην παρανομία που μαστίζει τον ιδιωτικό και δημόσιο βίο του νησιού. Έχει ήδη αρχίσει η προεκλογική περίοδος και η αναζήτηση προσώπου. Δυστυχώς, η εμπειρία των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων έχει δείξει ότι η Αίγινα δεν χρειάζεται δήμαρχο. Η Αίγινα χρειάζεται εισαγγελέα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ο αιακος.Ποτε υπολογιζεις να ερθει;Αντε να ξεσκαρτεψει λιγο το νησι απο μερικα λαμογια που το λερωνουν.ΟΥΣΤ λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΙΑΚΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΘΑΨΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με το έργο στην σκοτεινή, πάει να ξεχαστεί και η δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του πρώην Αντ/χου σχετικά με προηγούμενο έργο στην περιοχή (όπου δεν βρέθηκαν αρχαία τότε). Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι ο φιλοξενούμενος Αντιπεριφερειάρχης δεν έδωσε και ούτε έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποια απάντηση στην ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Arno Breker, Salvator Dali και ο Αυστριακός ζωγράφος Ernst Fuchs (από τους ιδρυτές της σχολής του Φανταστικού Ρεαλισμού). Τρία πολύ μεγάλα ονόματα της Δεξιάς διανοήσεως, στρατευμένοι στις αιώνιες αξίες του Δυτικού Πολιτισμού. Καμμία σχέση με τους αρουραίους του πολιτιστικού μαρξισμού, που διαφεντεύουν σήμερα την Ευρώπη